Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
Διαβάστε όλοι το παραπάνω βιβλίο είναι εξαιρετικό.
Βοηθάει πάρα πολύ στην κατανόηση της ''αδιαλείπτου προσευχής''.
Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να την πετύχουμε και εμείς.
Βοηθάει πάρα πολύ στην κατανόηση της ''αδιαλείπτου προσευχής''.
Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να την πετύχουμε και εμείς.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Φίλε Κωστή. ρωτάς τους φίλους σου, που ξέρεις ότι έχουν αρκετά χρόνια πνευματικών αγώνων στην πλάτη τους, να σου συστήσουν ένα Πνευματικό. Έπειτα πας τον βρίσκεις και συζητάς μαζί του για τη ζωή σου και τα προβλήματά σου. Αν σε αναπαύσει, τότε του ζητάς την ευλογία του για να γίνεις πνευματικό του παιδί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθεί (δεν έχει το δικαίωμα εξ άλλου).
Όταν όμως επιλέξεις τον μόνιμο Πνευματικό σου, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις υπακοή στα πνευματικά θέματα, κατά δύναμιν πάντοτε. Αλλιώς θα είσαι σαν τον ασθενεί, που αφού ψάξει προσεκτικά ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός, στη συνέχεια δεν εφαρμόζει τη θεραπεία που του συνιστά. Λες να γίνει ποτέ καλά;
Όταν όμως επιλέξεις τον μόνιμο Πνευματικό σου, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις υπακοή στα πνευματικά θέματα, κατά δύναμιν πάντοτε. Αλλιώς θα είσαι σαν τον ασθενεί, που αφού ψάξει προσεκτικά ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός, στη συνέχεια δεν εφαρμόζει τη θεραπεία που του συνιστά. Λες να γίνει ποτέ καλά;
- GEOXAN
- Τακτικό Μέλος
- Επικοινωνία:
Re: Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
Εκπληκτικο βιβλιο μου το εδωσε η θεια μου (να ειναι ευλογημενη), για μενα κατι παραπανω απο ενα απλο χριστιανικο βιβλιο,περα απο το μυνημα της συνεχης προσευχης του ΧΡΙΣΤΟΥ που εμενα προσωπικα μου εχει σωσει τη ζωη και κυριως κραταει στη θεση το μιαλο μου, δηνει πολλες απαντησεις σε διαφορα προβληματα.
Re: Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
Αυτό το βιβλίο εμένα μου δυνάμωσε την πίστη! Είναι όντως καταπληκτικότατο! Οσοι δεν το διαβάσαν ακόμη ας το διαβάσουν, θα πάρουν μεγάλη δύναμη και οφέλεια ως προς τον αγώνα τους!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας
- Επικοινωνία: