Stin parakato istoselida tis Ieras Mitropoleos Sirou exete tin dinatotita na stilete me e-mail mia paraklisi i mia proseuxi i opoia tha diabastei brosta stin thaumatourgi eikona tis Megaloxaris . Episis boreite na stiletai kai onomata gia na mnimoneuthoun opos episis ean thelete tha sas stiloun kai dorean eikona tis Panagias i kai agiasma .
http://www.im-syrou.gr/idrima_tinou/onomata/index.htm
e-mail στην Παναγιά της Τήνου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
e-mail στην Παναγιά της Τήνου
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Σε λίγο θα εξομολογούμαστε και με e - mail
Δεν κάνω πλάκα, τις προάλλες συνάντησα γνωστό μου,
είχα καιρό να τον δώ, μου είπε ότι εξομολογείται μέσω
επικοινωνίας με το κινητό τηλέφωνο με τον πνευματικό του.
Οταν εξέφρασα την απορία μου,
μου είπε ότι ο πνευματικός του το εγκρίνει.
Βλέπουμε το τυρί και δεν βλέπουμε την φάκα !
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ : ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ
Δεν κάνω πλάκα, τις προάλλες συνάντησα γνωστό μου,
είχα καιρό να τον δώ, μου είπε ότι εξομολογείται μέσω
επικοινωνίας με το κινητό τηλέφωνο με τον πνευματικό του.
Οταν εξέφρασα την απορία μου,
μου είπε ότι ο πνευματικός του το εγκρίνει.
Βλέπουμε το τυρί και δεν βλέπουμε την φάκα !
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ : ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ Ε.ΜΑΙΛ
Μετά το τέλος του τηλεφώνου, ο ιερέας βάζει το πετραχήλι πάνω στο τηλέφωνο και διαβάζει την συγχωρητική ευχή;;; Και αυτός είναι πνευματικός;;; πάει χαραμίστηκε η αξία της λέξεως και κατά πράξη.
Τί διακρίνεται; ¨ότι υπάρχει κάπως πίστη, αλλά από γνώση τίποτα. Δεν θα έπρεπε αυτός ο φίλος να δει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό; Βρήκε την ευκολία του. Με τα μεγαλεία του Θεού; λοιπόν ΤΙ Δ
Εδώ εφαρμόζεται το εδάφιο της ΄Β-Κορινθίου -ΙΑ-14- Και μεταμορφώνεται σε άγγελος του φωτός γιατί ο ιερέας σύμφωνα με την Προφήτη Μαλαχία ¨Β-7- είναι άγγελος -αγγελιοφόρος του Θεού. και με την αποκάλυψη το ίδιο. Θα ήταν ευχής έργο όσοι μπορούν να διαβάσουν το βιβλίο του γλυκύτατου Δανιήλ. ¨Ζ-25- Και θα αλλάξουν νόμοι και καιροί Εφαρμόσιμο του καιρού μας. Νόμοι. Ενώ συζούν για χρόνια και έχουν και μερικά παιδιά συστήνονται σε γνωστούς από εδώ ο φίλος ¨η η φίλη μου Και ένα ωραίο που άκουσα ¨η διάβασα τελευταία. Αφού αποφασίζουν να παντρευτούν τελικά για οικονομία κάνουν την ίδια ώρα τον γάμο και την βάφτιση. Και ρωτώ τι εννοεί αυτό . και μου εξηγούν ότι θα βαφτίσουν το παιδί τους την ίδια ώρα που η μαμά και ο μπαμπάς θα παντρεύονται. Και ρωτώ πάλι και το παιδί ποιός θα το κρατάει; απάντηση. Ο κουμπάρος ¨Όμορφη ζωή με τριαντάφυλλα στρωμένη.
Τί διακρίνεται; ¨ότι υπάρχει κάπως πίστη, αλλά από γνώση τίποτα. Δεν θα έπρεπε αυτός ο φίλος να δει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό; Βρήκε την ευκολία του. Με τα μεγαλεία του Θεού; λοιπόν ΤΙ Δ
Εδώ εφαρμόζεται το εδάφιο της ΄Β-Κορινθίου -ΙΑ-14- Και μεταμορφώνεται σε άγγελος του φωτός γιατί ο ιερέας σύμφωνα με την Προφήτη Μαλαχία ¨Β-7- είναι άγγελος -αγγελιοφόρος του Θεού. και με την αποκάλυψη το ίδιο. Θα ήταν ευχής έργο όσοι μπορούν να διαβάσουν το βιβλίο του γλυκύτατου Δανιήλ. ¨Ζ-25- Και θα αλλάξουν νόμοι και καιροί Εφαρμόσιμο του καιρού μας. Νόμοι. Ενώ συζούν για χρόνια και έχουν και μερικά παιδιά συστήνονται σε γνωστούς από εδώ ο φίλος ¨η η φίλη μου Και ένα ωραίο που άκουσα ¨η διάβασα τελευταία. Αφού αποφασίζουν να παντρευτούν τελικά για οικονομία κάνουν την ίδια ώρα τον γάμο και την βάφτιση. Και ρωτώ τι εννοεί αυτό . και μου εξηγούν ότι θα βαφτίσουν το παιδί τους την ίδια ώρα που η μαμά και ο μπαμπάς θα παντρεύονται. Και ρωτώ πάλι και το παιδί ποιός θα το κρατάει; απάντηση. Ο κουμπάρος ¨Όμορφη ζωή με τριαντάφυλλα στρωμένη.
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Μπράβο Όμηρε συμφωνώ μαζί σου.
Βέβαια δεν είναι κακό να σου δωσει μια συμβουλή από το τηλ ο ιερέας ή να έχει μια συζήτηση μαζί σου, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα της καθιδίαν συνομιλίας.
Βέβαια δεν είναι κακό να σου δωσει μια συμβουλή από το τηλ ο ιερέας ή να έχει μια συζήτηση μαζί σου, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα της καθιδίαν συνομιλίας.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ Ε.ΜΑΙΛ
¨Οτι κάποιος πρέπει να χτυπάει το κεφάλι του Περι,Μαστερ, μήπως πρέπει να είναι κάποιοι άλοι και όχι εσύ; ¨η το χτυπάς εσύ για εμάς; Αν για κάποιους άλλους, το χτυπάς για το χάλι τους, τότε θα πρέπει να το χτυπούν στον τοίχο για το κακό που τους περιμένει.
Ακούστε και τούτο. Είδα σε ένα περιοδικό, στην Αμερική (που αλλού) έχουν φτιάξει ένα μικρό κομπιουτεράκι και το έχουν στα μαγαζιά, και αφού βάλεις το κέρμα σου μέσα, εξομολογήσε εκεί. Μην γελάτε γιατί είναι για κλάματα.
Ακούστε και τούτο. Είδα σε ένα περιοδικό, στην Αμερική (που αλλού) έχουν φτιάξει ένα μικρό κομπιουτεράκι και το έχουν στα μαγαζιά, και αφού βάλεις το κέρμα σου μέσα, εξομολογήσε εκεί. Μην γελάτε γιατί είναι για κλάματα.