Συνάντηση μελών στην ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2008!

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ευτυχώς είχε προλάβει να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει. Και έσβησε στα χέρια αγαπημένων της προσώπων. Και κάποιοι προσεύχονταν γι' αυτήν πριν, αλλά και μετά τον θανατό της!
Αλλά την ημέρα τη κηδείας της είχε τόσο ειρηνικό πρόσωπο! Σχεδόν χαμογέλαγε!
Ήταν η πρώτη μου φορά που έζησα τις τελευταίες ώρες κάποιου ανθρώπου.
Το Σάββατο έχουμε τα 9ήμερα.
Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοιΔόξα σοι ο Θεός! ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Apostole ta therma mou silipitiria.

Telika den vlepo simetoxi.
Na to kanonisoume kapia alli fora?
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

Απόστολε και από εμένα τα θερμά μου συλλυπητήρια. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Για τα συλλυπητήρια, σ' ευχαριστώ πολύ!
Μήπως για τις 27/9 (όπως είχε προτείνει κάποιος) να είχαμε περισσότερο κόσμο;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

andronikos έγραψε:Απόστολε και από εμένα τα θερμά μου συλλυπητήρια. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΑΜΗΝ (=Γένοιτο)!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές. Συγχωρέστε με γιατί μέχρι να απαντήσω σε κάποιον, μου έχουν ήδη ευχηθεί κι άλλοι και μπερδεύομαι!
Βέβαια η ερώτησή μου ήταν αν στις 27/9 θα υπάρχουν κωλύματα και από ποιούς (εφόσον δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την παραμονή της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού).
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Προσωπικά δεν έχω κάποιο κώλυμα μέχρι στιγμής ούτε για τις 13/9, ούτε για τις 27/9 .
Ας απαντήσουν όμως και οι υπόλοιποι αδελφοί για να διαπιστώσουμε ποιά ημερομηνία μπορούμε να μαζευτούμε περισότεροι.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
orer
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ

Δημοσίευση από orer »

theodora έγραψε:Προσωπικά δεν έχω κάποιο κώλυμα μέχρι στιγμής ούτε για τις 13/9, ούτε για τις 27/9 .
Ας απαντήσουν όμως και οι υπόλοιποι αδελφοί για να διαπιστώσουμε ποιά ημερομηνία μπορούμε να μαζευτούμε περισότεροι.
Αγαπητε Κυριε Προεδρε και Διαχειριστα αυτης της ιστοθεσης και λοιπα μελη

Καλησπερα,

Το λοιπον
οσα κοριτσια-αγορια ειναι απο Νομο Αττικης ας ορισουμε τοπο συναντησης στην Αθηνα η αλλου ?
το πρωι εκεινης της ημερας ,
ετσι ωστε να ξεκινησουμε ολοι μαζι για το μοναστηρι ,
εκει θα βρουμε ισως τον προεδρο και τα αλλα μελη που θελουν να πανε μονοι τους η ερχονται απο επαρχια η ειναι εκει κοντα...............
orer
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ

Δημοσίευση από orer »

theodora έγραψε:Προσωπικά δεν έχω κάποιο κώλυμα μέχρι στιγμής ούτε για τις 13/9, ούτε για τις 27/9 .
Αγαπητε Κυριε Προεδρε και Διαχειριστα αυτης της ιστοθεσης και λοιπα μελη

Καλησπερα,

Το λοιπον
οσα κοριτσια-αγορια ειναι απο Νομο Αττικης ας ορισουμε τοπο συναντησης στην Αθηνα η αλλου ?
το πρωι εκεινης της ημερας ,
ετσι ωστε να ξεκινησουμε ολοι μαζι για το μοναστηρι ,
εκει θα βρουμε ισως τον προεδρο και τα αλλα μελη που θελουν να πανε μονοι τους η ερχονται απο επαρχια η ειναι εκει κοντα...............

ευχαριστω
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μοπορούμε να δώσουμε μια ώρα στα πρώτα διόδια, αλλά υπάρχει περίπτωση κάποιοι να αργήσουν και να καθυστερήσει όλη η ομάδα. Ας το έχουμε υπ' όψη μας.
Αλλά ας επιλέξουμε κατ' αρχήν ημερομηνία : Επειδή δεν μπορώ στις 13/9, αντιπροτείνω στις 27/9 (το είχε προτείνει κάποιο άλλο μέλος).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”