Internet στο Άγιον Όρος

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Πες τα βρε αδερφε, να ανοιξουν ματια εδω μεσα, γιατι νομιζουν πολλοι οτι μιλαμε στην τυχη, και μας αρεσει να καυγαδιζουμε και απο πανω.

Δηλαδη και απατημενοι, και δαρμενοι να ειμαστε εμεις, και οι αλλοι να βριζουν, να κοροιδευουν να μας λενε αιρετικους, οτι δεν εχουμε Χαρι και Μυστηρια, και αλλα χειροτερα, (θα μου πεις τωρα τι ειναι χειροτερο απο αυτα), και να μου ποσταρουν και πατερικα κειμενα και απο πανω για.. ωφελεια, δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω εγω. λεω, χαζομαρες μην ασχολειστε.

Και εαν χρειαστει, μπορουμε σιγα σιγα να αρχιζουμε να βαζουμε και στοιχεια σε κοινη θεα, για τους "αδελφους" μας που εκαναν ενα λαθακι.. και πρεπει να τους αγκαλιασουμε, ξεχνωντας την επιθεση τους κατα της Εκκλησιας μας.

Το να βρισει καποιος προσωπικα εμενα, δεν τρεχει τιποτα, ειναι το τελευταιο, και μπορει να μου κανει και μεγαλο καλο.

Το να μου βριζει ομως την Εκκλησια μου, τα Μυστηρια μου, τους Ποιμεναρχες μου, και μαλιστα τους κεκοιμημενους, ε θα τον παρει και θα τον σηκωσει, δεν το ανεχομαι αυτο.

Αν καποιος δεν συμφωνει με αυτο, ας μας πει και τα αντιθετα επιχειρηματα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
silverknight
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από silverknight »

τρεφω σεβασμο και θεωρω ενα τους παλαιοημερολογιτες με εμας απο την στιγμη που ειχα την θεια χαρη να γνωρισω τον ηγουμενο μιας μονης στην κορινθο καποια χρονια πριν. ενας Αγιος πραγματικα πατερας. ουδεν κακο εκστομισω εναντιων των αδελφων ημων. διαβαζα τωρα ενα αρθρο για το παραιτερω σχισμα των σε ματθαιϊκους και φλωρινικους..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”