Πάτερ καλημέρα,pAntonios έγραψε:Προσωπικώς δεν "μπουχτισα" τεκνία...
Και ο λόγος πιστεύω είναι ίσως ότι μπαίνω σπανιότερα και απαντώ επιλεκτικά!
Μήπως θα έπρεπε μερικοί να μπαίνουν αραιότερα και να μην απαντούν σε όλα; (ερωτηματικό!) Όταν μάλιστα οι απόψεις τους ανακυκλώνονται τακτικότατα σε πολλές ερωτήσεις... Μερικές φορές το φόρουμ θυμίζει τσάτ ρουμ και είναι αδύνατο φυσικά να παίρνει κάθε φορά τη σκούπα ο Διαχειριστής και να σαρώνει τα σκουπίδια!
Καταρχήν να μιλήσω για τον εαυτό μου γιατί για τους άλλους δε γνωρίζω.
Αυτό που λέτε το έχω ήδη κάνει. Το να μπαίνω σπανιότερα δηλ. και να απαντώ επιλεκτικά. Αυτό το θέμα μάλιστα, το έβαλα έπειτα απο μεγάλη απουσία, ίσως και ένα δίμηνο ή και παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως:
Ότι το λεγόμενο "μπούχτισμα" δε το φέρνει η ποσότητα απαραίτητα, ούτε μόνο η επικοινωνία δια μέσου ίντερνετ.
Βιώνω καθημέρινα πολλά πράγματα στη ζωή μου, όπως όλοι άλλωστε και ο χώρος αυτός είναι μία όαση.
Όταν σε αυτήν την όαση συναντάς πάλι τα ίδια και τα ίδια, μοιραία μπουχτίζεις.
Έτσι τουλάχιστον νοιώθω εγω.
Αν πως κάτι άλλο πέραν αυτού για να φανώ καλή κι ανεκτική, πολύ απλά θα πω ψέμματα. Και με τα ψέμματα δεν έχω καλή σχέση.
Παρατάυτα όμως, κανέναν συνάνθρωπό μου, όσο και να με εκνευρίζει ή όσο αντίθετη να είμαι μαζί του, δεν θα τον χαρακτήριζα σκουπίδι.
Μου κακοφάνηκε αρκετά η παράγραφος αυτή στην οποία εννοείτε αυτό το πράγμα, εμμέσως πλην σαφώς που λέμε.
Την παραθέτω αυτούσια και πάλι:
Αν κάνω λάθος και δεν αντιλήφθηκα σωστά αλλά στραβά, θα ήθελα να μου το πείτε.Μερικές φορές το φόρουμ θυμίζει τσάτ ρουμ και είναι αδύνατο φυσικά να παίρνει κάθε φορά τη σκούπα ο Διαχειριστής και να σαρώνει τα σκουπίδια!
Και αν πάλι αντιλήφθηκα σωστά, θα ήθελα να μου εξηγήσετε για αυτά τα "σκουπίδια".
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και πάνω απ' όλα την ευχή σας.