Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Και αν μπορείτε να θυμηθείτε στις προσευχές να μνημονεύσετε το όνομα Ειρήνη ,είναι κάπως ανάγκη γιατί από καιρού εις καιρόν πέφτει ψυχολογικά σε κατάθλιψη κι απελπισία.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οποιος μπορεί και έχει την καλή διάθεση ,αν θέλει ,μπορεί να προσευχηθεί για τον πατέρα Σωτήριο ,που εχει σοβαρό πρόβλημα υγείας?Σας ευχαριστώ πολύ!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
-
- Έμπειρος Αποστολέας
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
-
- Έμπειρος Αποστολέας
διαβασα, κυριε Διονυση, ηξερα ποιοι εξεταζουν και διαβασα αυτα που ηθελαν.Ειπα και του πνευματικου μου και λειτουργουσε ο ανθρωπος τη μερα της εξετασης, οποτε κι αυτο βοηθησε.Ευχαριστω εδω στο φορουμ οσους μπηκαν στον κοπο και ειπαν μια κουβεντα η εναν ψιθυρο στο Θεο και για μενα.και περασε κι αυτο, ενα βημα πιο κοντα στο πολυποθητο χαρτι.
θα προσπαθησω κι εγω με τη σειρα μου να σημειωνω ονοματα απο δω για την προσευχη μου ( τετοια που ειναι ομως δεν κανει και πολυ καρπο )
θα προσπαθησω κι εγω με τη σειρα μου να σημειωνω ονοματα απο δω για την προσευχη μου ( τετοια που ειναι ομως δεν κανει και πολυ καρπο )
Run フォクすけ, Run