Γιορτή Αγίου Νικολάου
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Γιορτή Αγίου Νικολάου
Εχω να σας προτεινω στην γιορτη του Αγιου Νικολαου να επισκεφτειτε την εκκλησια του Αγιου Νικολαου στην Καλλιθεα της Αθηνας οσοι βεβαια βρισκεστε καπου κοντα γιατι καταλαβαινω οτι η αποσταση ειναι προβλημα για καποιους.Ειναι μεγαλη ενορια με καταπληκτικου ιερεις,θα παρευρεθει μαλλον και ο Αρχιεπισκοπος δεν το εχω σιγουρεψει ακομα,εγω ειμαι μελος του φιλοπτωχου εκει,οποτε μπορουμε να γνωριστουμε κι απο κοντα αν θελετε,θα γινει αγρυπνια και θα διαβαστουν παρακλησεις για ζωντες και κεκοιμημενους,οσοι θελετε μπορειτε να μου γραψετε σε πμ τα ονοματα των δικων σας και εγω χωρις καμια επιβαρυνση βεβαια,θα τα δωσω στους ιερεις μας να μνημονευτουν μπροστα στην εικονα του Αγιου μας και στην εικονα της Παναγιας της Πορταιτισσας..θα ειναι χαρα μου να σας γνωρισω κι απο κοντα καποιους απο σας..
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- costisk
- Συστηματικός Αποστολέας
Re: Γιορτη Αγιου Νικολαου
Πες μας και που βρίσκεται...(καλώς όρισες κιόλας)
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καλως σας βρηκα βρισκεται στην οδο Ελευθεριου Βενιζελου κοντα στη πλατεια Δαβακη τωρα ο αριθμος μου διαφευγει αλλα ειναι τοσο μεγαλη η εκκλησια και γνωστη απο ολους που δε θα δυσκολευτειτε..
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- costisk
- Συστηματικός Αποστολέας
Κατάλαβα ποια λες, την ξέρω (εξάλλου έμενα χρόνια στα Πετράλωνα)...ευχαριστώ πάντως. :)
Αν και ειναι νωρις ακομη μιας και γω εκκλησιαζομαι καποιες φορες
στον Αγιο Νικολαο δειτε 2 φωτο του ναου καθως και την εικονα
του Αγιου που βρισκεται εντος του Ναου !
στον Αγιο Νικολαο δειτε 2 φωτο του ναου καθως και την εικονα
του Αγιου που βρισκεται εντος του Ναου !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Plisiazi kai i giorti sou.
Perisi den me kerases.
Perisi den me kerases.
χα χα χα ναι ναι σα δε ντρεπομαι !
Ζητω ειλικρινα συγνωμη και δηλωνω οτι φετος θα επανορθωσω...
Ζητω ειλικρινα συγνωμη και δηλωνω οτι φετος θα επανορθωσω...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Τη Παρασκευη 5 Δεκεμβριου στον ιερο ναο Αγιου Νικολαου στη Καλλιθεα θα γινει στις 18.30 μεγας πανυγηρικος εσπερινος μετ αρτοκλασιας και στις 22.00 Ιερα Αγρυπνια.
Το Σαββατο 6 Δεκεμβριου 7.00 το πρωι εχει τον Ορθρο και στις 9.00 τη Θεια Λειτουργια,το απογευμα στις 16.00 ξεκιναει ο εσπερινος και στις 17.00 εχει λιτανευση της εικονας.Στις 18.30 ακολουθει η ιερα παρακλησις του Αγιου Νικολαου.
Το Σαββατο 6 Δεκεμβριου 7.00 το πρωι εχει τον Ορθρο και στις 9.00 τη Θεια Λειτουργια,το απογευμα στις 16.00 ξεκιναει ο εσπερινος και στις 17.00 εχει λιτανευση της εικονας.Στις 18.30 ακολουθει η ιερα παρακλησις του Αγιου Νικολαου.