Χρόνια πολλά Άγγελε

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Re: Χρόνια πολλα Αγγελε

Δημοσίευση από agiooros »

Πρέπει να το αναλάβεις εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα καλύτερος από εμένα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Κι απο μενα τις καλυτερες ευχες μου Αγγελε εστω και καθυστερημενα !

Η Παναγια μας να σκεπει εσενα και την οικογενεια σου !
agiooros έγραψε:Πρέπει να το αναλάβεις εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα καλύτερος από εμένα
Πολλα ? Ποσα ? :lol:
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ευχαρίστως αν ήξερα πότε εορτάζουν τα μέλη μας.
Ίσως εκτός από την ημερομηνία γέννησης να έπρεπε να ζητηθεί και η ημερομηνία της εορτής μας.
Να με συγχωρείς Νίκο για τις συνεχείς παρατηρήσεις και γκρίνιες μου, το κάνω όμως επειδή αγαπώ το φόρουμ. Και ομολογώ ταπεινά
ότι εγώ στην θέση σου θα ήμουν απίστευτα χιλιόμετρα χειρότερος!!!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Γηράσκω αεί διδασκομένη!

Μονάδα μέτρησης για το "καλύτερος-χειρότερος" είναι το χιλιόμετρο!!! :105
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

aposal έγραψε:Ευχαρίστως αν ήξερα πότε εορτάζουν τα μέλη μας.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος άνθρωπος πότε γιορτάζουν τα μέλη. Το ξέρει το ίδιο το φόρουμ αυτόματα (αρκεί να είναι ενεργοποιημένη η εντολή που να λέει "χρόνια πολλά") και σου υπενθυμίζει το ποιοι γιορτάζουν πότε.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό γίνεται με βάση την ημερομηνία γέννησης (δηλ τα γεννέθλια) και ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ -του ονόματος του αγίου μας- ΕΟΡΤΗ. Την οποία ημερομηνία της γεννήσεως σου, την συμπληρώνεις ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ όταν γίνεται κάποιος μέλος σε κάποιο φόρουμ!

Εάν θες την γνωμη μου Νικόλα, μη ενεργοποιήσεις αυτήν την εντολή. Εδώ είδαμε και πάθαμε να συνειδητοποιήσουμε (ΟΣΟΙ το συνειδητοποίησαν) ότι ο χριστιανός γιορτάζει την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ του εορτή που έχει την χάρη του αγίου μας, της εκκλησία μας, της ορθοδοξίας μας και όχι την ατομιστική και ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ γεννέθλια έορτη που απλά υποδηλώνει ότι απλά γεννήθηκε κάποιος άνθρωπος λες και κάτι έγινε (γιατί αν όντως κάτι γινότανε τότε θα ξέραμε τι γίνεται και στην Αφρική π.χ... ή στην Ασία!)...... αυτό είναι εγωιστική αντίληψη που οδηγεί στην ατομισμό όχι στην ευλάβεια του αγίου μας...

Βέβαια το αν θα το ενεργοποιήσεις ή όχι τελικά, είναι δική σου επιλογή....

Teri έγραψε:Γηράσκω αεί διδασκομένη!
Μονάδα μέτρησης για το "καλύτερος-χειρότερος" είναι το χιλιόμετρο!!! :105
:21 :21 :24 :41

Χρόνια πολλά σε όλους έστω και καθυστερημένα! Ζωή σε όλους σας! Χαρούμενη και χριστιανική! :angel8 :angel11

Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιον πριν.... ίσως το είπα κάπως απότομα.... αλλά ανάμεσα στον άγιο ή την αγία μας δεν νομίζω να τίθεται θέμα επιλογής... θαρρώ πως όλοι τον άγιο τους θα διάλεγαν ΑΝ το ήξεραν.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Evi_J έγραψε: Εάν θες την γνωμη μου Νικόλα, μη ενεργοποιήσεις αυτήν την εντολή. Εδώ είδαμε και πάθαμε να συνειδητοποιήσουμε (ΟΣΟΙ το συνειδητοποίησαν) ότι ο χριστιανός γιορτάζει την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ του εορτή που έχει την χάρη του αγίου μας, της εκκλησία μας, της ορθοδοξίας μας και όχι την ατομιστική και ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ γεννέθλια έορτη που απλά υποδηλώνει ότι απλά γεννήθηκε κάποιος άνθρωπος λες και κάτι έγινε (γιατί αν όντως κάτι γινότανε τότε θα ξέραμε τι γίνεται και στην Αφρική π.χ... ή στην Ασία!)...... αυτό είναι εγωιστική αντίληψη που οδηγεί στην ατομισμό όχι στην ευλάβεια του αγίου μας...

Βέβαια το αν θα το ενεργοποιήσεις ή όχι τελικά, είναι δική σου επιλογή....
Συμφωνώ!!!
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας. Έστω και καθυστερημένα από την πλευρά μου.

Σας ζητώ στγγνώμη γι' αυτό, αλλά δυστυχώς μεγάλα προβλήματα στην εργασία μου, με κάνουν να απέχω κάποιες φορές για αρκετές ημέρες από κοντά σας.

Και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν προλαβαίνω να γράφω μερικές φορές το Ευαγγέλιο της κάθε Κυριακής.

Σας ζητώ συγγνωμη και πάλι....

Να πω επίσης ότι μπορείτε να βλέπετε στο ημερολόγιο του φόρουμ μας τους βίους των Αγίων, που έχουμε αναρτήσει και μέσα εκεί, όταν υπάρχει εορτή κάποιου ονόματος το αναγράφει δίπλα στον βίο του Αγίου.

Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε κάποια μορφή ημερολογίου, που να εμφανίζει αυτόματα στην αρχική του φόρουμ, όποιο συμβάν έχουμε ορίσει να φαίνεται κάθε ημέρα... Αν ο Νίκος μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο, τότε ευχαρίστως να κάτσω και να περάσω όλες τις εορτές να βγαίνουν αυτόματα...

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα....

Άγγελος
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Ουπππςςςς... τώρα είδα ότι δεν υπάρχει πια ημερολόγιο στο φόρουμ...

Νίκο, τι λες? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

g_aggelos έγραψε:Ουπππςςςς... τώρα είδα ότι δεν υπάρχει πια ημερολόγιο στο φόρουμ...

Νίκο, τι λες? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
Yparxi stin arxiki Hmerologio Aggele.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”