2500 Μέλη στο φόρουμ του athos.edo.gr!
Συντονιστής: Συντονιστές
2500 Μέλη στο φόρουμ του athos.edo.gr!
Αγαπητοί φίλοι,
σύμφωνα με τα στατιστικά που αναγράφονται τώρα στο κάτω μέρος της σελίδας με το νέο μέλος lena2061 που εγγράφηκε σήμερα αριθμούμε πλέον 2500 μέλη!
Σύνολο δημοσιεύσεων 83675 • Σύνολο θεμάτων 6763 • Σύνολο μελών 2500 • Το νεότερο μέλος lena2061
σύμφωνα με τα στατιστικά που αναγράφονται τώρα στο κάτω μέρος της σελίδας με το νέο μέλος lena2061 που εγγράφηκε σήμερα αριθμούμε πλέον 2500 μέλη!
Σύνολο δημοσιεύσεων 83675 • Σύνολο θεμάτων 6763 • Σύνολο μελών 2500 • Το νεότερο μέλος lena2061
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: 2500 Μέλη στο φόρουμ του athos.edo.gr!
Εύχομαι το φόρουμ μας να αυξάνεται συνέχεια και να μεταδίδει πληροφορίες και μηνύματα χρήσιμα σε όλους.
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που συμβάλλετε στην ύπαρξή του.
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που συμβάλλετε στην ύπαρξή του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Εγω προσωπικα ευχαριστω ολους εσας που με δεχτηκατε στη παρεα σας!!!!!!!!!!!!δε ξερετε τι καλο μου χετε κανει!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και του χρονου ευχομαι τα μελη να διπλασιαστουν!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
- Τακτικό Μέλος
Σας ευχαριστώ και γω που με δεχτήκατε και εύχομαι η παρέα να μεγαλώση κ΄άλλο.
Ας μου επιτραπεί όμως να πω πως το θέμα δεν είναι μόνο να υπάρχουν 2.500 μέλη στο φόρουμ και απλά να διαβάζουν τα ποστ.Καλό θα ήταν να παίρνουν μέρος στις συζητήσεις όσοι περισσότεροι φίλοι.
Νομίζω πως όσες περισότερες γνώμες,τόσο το καλύτερο.
φιλικά larys
Ας μου επιτραπεί όμως να πω πως το θέμα δεν είναι μόνο να υπάρχουν 2.500 μέλη στο φόρουμ και απλά να διαβάζουν τα ποστ.Καλό θα ήταν να παίρνουν μέρος στις συζητήσεις όσοι περισσότεροι φίλοι.
Νομίζω πως όσες περισότερες γνώμες,τόσο το καλύτερο.
φιλικά larys
Αντί αγαθών,ων εποίησας,Χριστέ,τω γένει των Εβραίων,σταυρωθήναί σε κατεδίκασαν,όξος και χολήν σε ποτίσαντες.Αλλά δος αυτοίς,Κύριε,κατά τα έργα αυτών,ότι ου συνήκεν την σην συγκατάβασιν.
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας
Να κάνω μιά απλή ερώτηση ? ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 2500 ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
ola ta meli einai energa ektos apo afta.Loginos έγραψε:Να κάνω μιά απλή ερώτηση ? ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 2500 ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ
http://agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=5260
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Oι περισσότεροι Εκατόνταρχέ μου!!! :D :D :D :D :D :DLoginos έγραψε:Να κάνω μιά απλή ερώτηση ? ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 2500 ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ
Ωραίο το νέο φόρουμ, το είδα πρόσφατα, αλλά η δουλειά δεν επιτρέπει να μπαίνουμε συχνά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΣ.
Run フォクすけ, Run
-
- Έμπειρος Αποστολέας
πως εγινε αυτο και το προηγουμενο σχολιο μου στον Εκατονταρχο Λογγινο καταχωρηθηκε απο τον χρηστη ellas?!?!?
δεν προλαβε να ανανεωθει το φορουμ και στοιχιωσε?
δεν προλαβε να ανανεωθει το φορουμ και στοιχιωσε?
Run フォクすけ, Run
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
xestixiose.
Lathos diko mou
Lathos diko mou
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
"Ουκ εν τω πολλώ το ευ αλλ' εν τω ευ το πολύ"
Με λίγα λόγια δεν έχει σημασία αν είμαστε πολλοί, αλλά αν αυτό χρησιμεύει στην παραγωγή ωφέλιμης πνευματικά συζήτησης.
Όσο ο αριθμός αυξάνει τόσο οι ευθύνες του καθενός μας, αλλά και του Διαχειριστή μας, γίνονται μεγαλύτερες.
Όμως επειδή ο Χριστός μας είπε ότι είναι παρόν όπου είναι δύο οι τρεις μαζεμένοι στ' Όνομά Του, ελπίζουμε ότι κι εδώ που είμαστε κάτι παραπάνω από 2-3, είναι εδώ και μας ευλογεί.
Με λίγα λόγια δεν έχει σημασία αν είμαστε πολλοί, αλλά αν αυτό χρησιμεύει στην παραγωγή ωφέλιμης πνευματικά συζήτησης.
Όσο ο αριθμός αυξάνει τόσο οι ευθύνες του καθενός μας, αλλά και του Διαχειριστή μας, γίνονται μεγαλύτερες.
Όμως επειδή ο Χριστός μας είπε ότι είναι παρόν όπου είναι δύο οι τρεις μαζεμένοι στ' Όνομά Του, ελπίζουμε ότι κι εδώ που είμαστε κάτι παραπάνω από 2-3, είναι εδώ και μας ευλογεί.