Καλησπέρα από έναν πρώην Άθεο. . .
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
- AndreasGewrgios
- Βασικός Αποστολέας
Re: Καλησπέρα απο έναν πρωην Αθεο. . .
Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε. Οι εμπειρίες σου και ο λόγος σου σίγουρα θα μας είναι χρήσιμες.
γεια σου σπυρο και απο μενα..πολλο ανθρωποι βρισκονταν στην δικη σου θεση καποτε αλλα ο θεος βοηθησε να ερθουν στον σωστο δρομο..και εγω καποτε τα ειχα αμελησει λιγο τ απραγματα αν και παντα πιστευα αλλα τωρα εχω καταλαβει οτι η μονη αληθεια βρισκεται στον χριστιανισμο..σου ευχομαι να καταφερεις να πας και στο αγιο ορος.εκει θα δεις τι πραγματικα γινεται και θα βοηθηθεις παρα πολυ..
- kokostur
- Τακτικό Μέλος
Καλησπέρα Σπύρο. Σου εύχομαι να βρεις μέσα στην αγκάλη του γλυκύτατου Ιησού μας τη θαλπωρή και την ηρεμία της ψυχής σου.
Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι από μας έχουμε περάσει -στα νιάτα μας- το μονοπάτι αυτό της αμφισβήτησης και της χριστιανικής αδιαφορίας. Οπότε να μην αισθάνεσαι "ένοχος", αλλά "επαναπατρισμένος"!!
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι από μας έχουμε περάσει -στα νιάτα μας- το μονοπάτι αυτό της αμφισβήτησης και της χριστιανικής αδιαφορίας. Οπότε να μην αισθάνεσαι "ένοχος", αλλά "επαναπατρισμένος"!!
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών. (Ματθ.18,20)
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δόξα Πατρι και Υιω και Αγιω Πνεύματι
Μέγα Σου το ελεος Τρισάγιε Κύριε
και πως αξιως τας δυναστείας Σου εκδιηγησόμεθα
ανέπλασας γαρ ημας το Πνεύματί Σου Τω Αγίω
και μακρυθέντας ασώτως
της πατρικής εστίας πάλιν επανεισήγαγες.
Μέγα Σου το ελεος Τρισάγιε Κύριε
και πως αξιως τας δυναστείας Σου εκδιηγησόμεθα
ανέπλασας γαρ ημας το Πνεύματί Σου Τω Αγίω
και μακρυθέντας ασώτως
της πατρικής εστίας πάλιν επανεισήγαγες.
-
- Απλό Μέλος
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα Σπύρο και καλώς όρισες, μου έδωσες λίγο κουράγιο απόψε λέγοντας: (Δεν κρύβω ότι από τότε που επέστρεψα στην Ορθοδοξία ο "Αόρατος Πόλεμος" είναι συνεχείς και κάποιες φορές χωρίς αντίπαλο αλλά προσπαθώ καθημερινά όσο μπορώ.) γιατί και σε μένα συμβαίνει το ίδιο, να σαι καλά και να παλεύεις...
- costisk
- Συστηματικός Αποστολέας
Τι όμορφο συναίσθημα, όταν μετά από χρόνια αναζήτησης (και πιάνει πολλούς από εμάς, μαζί κι εμένα) να καταλήγεις κάπου που νιώθεις πάνω από όλα αγάπη, αγάπη και ζεστασιά.
Ξέρω, και μιλώ εκ πείρας, ότι οι πειρασμοί σου θα είναι πολλοί και ίσως και σε πιάσουν και πάλι κάποιες αμφιβολίες αλλά το θέμα ήταν που γύρισες πίσω και άνοιξες αυτό το νέο κεφάλαιο στο ζωή σου, και ίσως το πιο ωραίο. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα και για κανέναν.
Το Σάββατο το μεσημέρι, η μητέρα μου είπε το εξής:
"Κώστα, σήμερα ήταν η τρίτη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Οι δύο πρώτες όταν γεννήθηκες εσύ και ο αδερφός σου, και η τρίτη σήμερα το πρωί που είδα τον πατέρα σου να κάνει το σταυρό του και να κοινωνάει μετά από σαράντα χρόνια. Η Παναγία μου έκανε τη χάρη! "
Καλώς ήρθες Σπύρο.
Ξέρω, και μιλώ εκ πείρας, ότι οι πειρασμοί σου θα είναι πολλοί και ίσως και σε πιάσουν και πάλι κάποιες αμφιβολίες αλλά το θέμα ήταν που γύρισες πίσω και άνοιξες αυτό το νέο κεφάλαιο στο ζωή σου, και ίσως το πιο ωραίο. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα και για κανέναν.
Το Σάββατο το μεσημέρι, η μητέρα μου είπε το εξής:
"Κώστα, σήμερα ήταν η τρίτη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Οι δύο πρώτες όταν γεννήθηκες εσύ και ο αδερφός σου, και η τρίτη σήμερα το πρωί που είδα τον πατέρα σου να κάνει το σταυρό του και να κοινωνάει μετά από σαράντα χρόνια. Η Παναγία μου έκανε τη χάρη! "
Καλώς ήρθες Σπύρο.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Aγαπητά αδέρφια σας ευχαριστώ θερμά για την ζεστή σας αγκαλιά η οποία μέσα απο τα λόγια σας ένιωσα την αγάπη. Σας ευχαριστω θερμά , απο την ώρα που έκανα έγγραφη ένιωθα οτι εδώ θα βρώ μια πνευματική άκρη γεμάτη αγάπη. Σας ευχαριστω πολυ :)
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
Kαλως ηρθες Σπυρο στο περιβολι της Παναγιας!!!!!καλη διαμονη,και καλο πνευματικο αγωνα!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καλώ ήρθες στην παρέα μας Σπύρο!
Εύχομαι στο φόρουμ αυτό να βρεις Χριστιανική αγάπη και πνευματική ανάπαυση.
Να δοξάζουμε τον Θεό, καθημερινά, που δίνει συνέχεια ευκαιρίες σ' εμάς, τα πλάσματά Του, να Τον συναντήσουμε, παρ' όλο που Τον πληγώνουμε καθημερινά!
Εύχομαι στο φόρουμ αυτό να βρεις Χριστιανική αγάπη και πνευματική ανάπαυση.
Να δοξάζουμε τον Θεό, καθημερινά, που δίνει συνέχεια ευκαιρίες σ' εμάς, τα πλάσματά Του, να Τον συναντήσουμε, παρ' όλο που Τον πληγώνουμε καθημερινά!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Σπύρο πολύ χάρηκα που ήρθες στην υπέροχη αυτή "γωνίτσα".Να είσαι καλά κι ο Αγιος Σπυρίδωνας στο πλευρό σου.
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...