ΛΑ.Ο.Σ. Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία
Fosterer υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στην Έκκλησία και την πολιτική. Επομένως δικαίως το συζητάμε.
Όσο για θρησκεία, ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, όπως έλεγε ο μακαριστός π. Ιωάννης Ρωμανίδης.
Δώρα χαίρομαι, που συμφωνούμε.
Όσο για θρησκεία, ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, όπως έλεγε ο μακαριστός π. Ιωάννης Ρωμανίδης.
Δώρα χαίρομαι, που συμφωνούμε.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είχα γράψει ότι θεωρώ τον κ. Γ. Καρατζαφέρη ως βλάσφημο μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του, με το περιστέρι στο κεφάλι, την ημέρα των Θεοφανείων, στην Κων/πολη!
Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ & ΔΙΔΑΧΕΣ» των Δ.Δ. Λιακόπουλου, Δ. Μεσσηνιάτη
(σελ. 384)
Για όλα ρωτούσαν τον Γέροντα. Μέχρι τι να ψηφίσουν. «Ποιος είναι καλός Χριστιανός, Γέροντα;» «Τι να ψηφίσουμε»; Ο Γέροντας βέβαια, έχοντας το προορατικό χάρισμα, αλλά και διάκριση, έλεγε ότι αυτοί «όλοι ίδιοι είναι, αλλά θα φανούν και άλλοι, που θα χρησιμοποιούν το όνομα του Θεού για ψήφους. Να τους προσέχετε, γιατί θα είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα».
Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ & ΔΙΔΑΧΕΣ» των Δ.Δ. Λιακόπουλου, Δ. Μεσσηνιάτη
(σελ. 384)
Για όλα ρωτούσαν τον Γέροντα. Μέχρι τι να ψηφίσουν. «Ποιος είναι καλός Χριστιανός, Γέροντα;» «Τι να ψηφίσουμε»; Ο Γέροντας βέβαια, έχοντας το προορατικό χάρισμα, αλλά και διάκριση, έλεγε ότι αυτοί «όλοι ίδιοι είναι, αλλά θα φανούν και άλλοι, που θα χρησιμοποιούν το όνομα του Θεού για ψήφους. Να τους προσέχετε, γιατί θα είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα».
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Καλά τότε,ας ψηφήσουμε τους λύκους που είναι ντυμένοι λύκοι!
αυτο δεν εχει καμοια σχεση με το θεμα αλλα νομιζω οτι ειδα το ονομα του αγαπητου αδελφου dionisis gr,εκανα λαθος?
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιώργο ο καθένας ας ψηφίσει ό,τι τον αναπαύει! Δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι. Όλα έχουν τα μείον και τα συν τους.fosterer έγραψε:Καλά τότε,ας ψηφήσουμε τους λύκους που είναι ντυμένοι λύκοι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Διονύσης έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το φόρουμ. Εκτός αν μπήκε ως περαστικός και τον είδες στα συνδεδεμένα μέλη.dora gian έγραψε:αυτο δεν εχει καμοια σχεση με το θεμα αλλα νομιζω οτι ειδα το ονομα του αγαπητου αδελφου dionisis gr,εκανα λαθος?
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφε ισως και να εινε ετσι αλλα αν ακουο το ονομα Λιακοπουλος αμφιβαλο λιγο ισος εχει αλλαξει μερικες λεξεις του Γεροντα Παισιουaposal έγραψε:Είχα γράψει ότι θεωρώ τον κ. Γ. Καρατζαφέρη ως βλάσφημο μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του, με το περιστέρι στο κεφάλι, την ημέρα των Θεοφανείων, στην Κων/πολη!
(σελ. 384)
Αυτο που εγω ξερω εινε οτι σε λιγο καιρο ο κοσμος θα παρει στο κυνηγη με τις πετρες τους Πολιτικους ολους
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τις διδαχές, απ' όσο ξέρω, τις έχει γράψει η κυρία Μεσσηνιάτη. Φαίνεται άλλωστε από το ύφος τους ότι είναι κοντά στο ύφος των λεγομένων του μακαριστού Γέροντα. Για τις προφητείες ο Λιακόπουλος τις μάζεψε, τις παρέθεσε, και έκανε ο ίδιος σχόλια!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ απολύτως πως δεν θα μπορούσε να έχει καμμία σχέση με την Ορθοδοξία, ένας πολιτικός σχηματισμός, του οποίου οι υποψήφιοι, ως έμποροι διαλαλούν την πραμάτεια τους στην τηλεόραση, έχοντας ταυτοχρόνως μπερδέψει την θρησκεία μας με παράξενες αρχαιοελληνικές δοξασίες, με περίεργες εξωγήινες οντότητες και με διάφορους μυστηριώδεις υπόγειους ή υποθαλάσσιους πολιτισμούς, οι οποίοι μηχανορραφούν διαρκώς και απεργάζονται σκοτεινά σχέδια εναντίον της ανθρωπότητας.
Ε δεν είναι δυνατόν!!!!!
Ε δεν είναι δυνατόν!!!!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- vivika
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και ζητώ εκ των προτέρων την επιείκειά σας αν κάνω κάποιο λάθος.
Δεν γνωρίζω τη σχέση μπορεί να έχει ο κ. Καρατζαφέρης με την Ορθοδοξία, ούτε γιατί τα υποστηρίζει.
Πριν αρκετά χρόνια κάποιος άλλος αρχηγός κατά δήλωσή του άθεος, βρέθηκε επικεφαλής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και ξαφνικά τον είδαμε στις τηλεοράσεις να κάνει μεγαλοπρεπώς το σταυρό του και να προσκυνά την εικόνα αν δεν κάνω λάθος της Παναγίας Σουμελά.
Γενικότερα, πιστεύω ότι το θέμα 'Εκκλησία' πουλάει και γι' αυτό από εμπορικής και οικονομικής πλευράς ασχολούνται με αυτό.
Δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνονται τη θρησκεία ως βίωμα, ως αξίες που μεταδίδονται στις επόμενες γενιές, ως αγάπη κλπ. κοιτάνε το κέρδος και μόνο. Το κέρδος για αυτούς μεταφράζεται μόνο σε ψήφους...
Δυστυχώς...
Τα παρακάτω αν αντιβαίνουν τους όρους του παρόντος ιστότοπου εκ των προτέρων παρακαλώ τους διαχειριστές να τα διαγράψουν:
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα νέο πολιτικό κόμμα που κατά δήλωσή τους στην ιδρυτική τους διακήρυξη "είμαστε υπό την καθοδήγηση Πνευματικών Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας", το οποίο αποσκοπεί να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαρτυρικού κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση και σκοπό υπάρξεως του Έθνους την Εκκλησία.
Δεν γνωρίζω τη σχέση μπορεί να έχει ο κ. Καρατζαφέρης με την Ορθοδοξία, ούτε γιατί τα υποστηρίζει.
Πριν αρκετά χρόνια κάποιος άλλος αρχηγός κατά δήλωσή του άθεος, βρέθηκε επικεφαλής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και ξαφνικά τον είδαμε στις τηλεοράσεις να κάνει μεγαλοπρεπώς το σταυρό του και να προσκυνά την εικόνα αν δεν κάνω λάθος της Παναγίας Σουμελά.
Γενικότερα, πιστεύω ότι το θέμα 'Εκκλησία' πουλάει και γι' αυτό από εμπορικής και οικονομικής πλευράς ασχολούνται με αυτό.
Δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνονται τη θρησκεία ως βίωμα, ως αξίες που μεταδίδονται στις επόμενες γενιές, ως αγάπη κλπ. κοιτάνε το κέρδος και μόνο. Το κέρδος για αυτούς μεταφράζεται μόνο σε ψήφους...
Δυστυχώς...
Τα παρακάτω αν αντιβαίνουν τους όρους του παρόντος ιστότοπου εκ των προτέρων παρακαλώ τους διαχειριστές να τα διαγράψουν:
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα νέο πολιτικό κόμμα που κατά δήλωσή τους στην ιδρυτική τους διακήρυξη "είμαστε υπό την καθοδήγηση Πνευματικών Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας", το οποίο αποσκοπεί να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαρτυρικού κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση και σκοπό υπάρξεως του Έθνους την Εκκλησία.
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.