Μετεωρολογικές ειδήσεις
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μετεωρολογικές ειδήσεις
Δημήτρη μήπως μπορείς να μου πεις την επόμενη Παρασκευή τι ΚΑΙΡΌ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΣΕ 6 ΧΏΡΕΣ....???? Λοιπόν, Ελλάδα, Σκόποια, Βοσνία Σερβιά Αυστρία...και τελος Γερμανία...Δεν κάνω πλάκα...αν ξέρεις πες μου!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

smarti έγραψε:Δημήτρη μήπως μπορείς να μου πεις την επόμενη Παρασκευή τι ΚΑΙΡΌ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΣΕ 6 ΧΏΡΕΣ....???? Λοιπόν, Ελλάδα, Σκόποια, Βοσνία Σερβιά Αυστρία...και τελος Γερμανία...Δεν κάνω πλάκα...αν ξέρεις πες μου!!![]()
δεν ξερω Σμαρω μαλλον θα εχει
ηλιοφανεια,βροχες,χιονοπτωσεις,συνεφιες,ζεστη,κρυο
η θερμοκρασια απο 7 εως 33 βαθμους
ελπιζω να βοηθησα...
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
nikolaos-9
Πήγαινε εδώ Σμαρώ:smarti έγραψε:Δημήτρη μήπως μπορείς να μου πεις την επόμενη Παρασκευή τι ΚΑΙΡΌ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΣΕ 6 ΧΏΡΕΣ....???? Λοιπόν, Ελλάδα, Σκόποια, Βοσνία Σερβιά Αυστρία...και τελος Γερμανία...Δεν κάνω πλάκα...αν ξέρεις πες μου!!![]()
http://freemeteo.com/default.asp?pid=1&la=2&cn=GR
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τη νύχτα ξεκινούν χιονοπτώσεις

Τη νύχτα ξεκινούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου.Το Σάββατο... ξημερώνει με καταιγίδες στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, ενώ μέχρι το μεσημέρι βροχές και...
καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.Έρχονται χιόνια από το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές με υψόμετρο ως και 400 μέτρα, κυρίως στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία.Την Κυριακή θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία και το θερμόμετρο θα δείχνει έως 3 βαθμούς στα Ιωάννινα.
Τη νύχτα ξεκινούν χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου.Το Σάββατο... ξημερώνει με καταιγίδες στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, ενώ μέχρι το μεσημέρι βροχές και...
καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.Έρχονται χιόνια από το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές με υψόμετρο ως και 400 μέτρα, κυρίως στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία.Την Κυριακή θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία και το θερμόμετρο θα δείχνει έως 3 βαθμούς στα Ιωάννινα.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά ο καιρός στη χώρα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου. Ειδικότερα σε ότι αφορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα:...
Σήμερα Πέμπτη 21-01-10:
Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την περιοχή των Κυθήρων, τη δυτική Κρήτη και αργότερα τη Στερεα Ελλάδα. Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Πελοποννήσου και Στερεας.
Αύριο Παρασκευή 22-01-10:
α) Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Κρήτη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
β) Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου της Πιερίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Το βράδυ έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στη Θράκη.
Γ) θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 9 και πιθανώς 10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Το Σάββατο 23-01-10:
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεα, την Εύβοια, τη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται την Κυριακή 24-01-10.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να μας πεις τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aκόμη να μας πεις τι καιρό θα κάνει στις 27-1 που θέλουμε να πάμε στον Αγ.Εφραίμ και την Μονή Παντοκράτορα.Ευχαριστώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

γιατι 27-01 ??aggelikiglafki έγραψε:Aκόμη να μας πεις τι καιρό θα κάνει στις 27-1 που θέλουμε να πάμε στον Αγ.Εφραίμ και την Μονή Παντοκράτορα.Ευχαριστώ
και οχι 30 ??
να ειμε και εγω?
στην ιερα μονη εχει παντα ηλιοφανεια ..
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας