Ακριβώς γι αυτό το λόγο ΔΕΝ θα μείνει στάσιμη! Καθημερινά!g_aggelos έγραψε: Αν και η σελίδα θα φτάσει κάποια στιγμή, όταν ολοκληρωθεί, στάσιμη, με την έννοια ότι ο μόνος σκοπός της είναι να παρουσιάζει τους Βίους των Αγίων μας καθημερινά.
Νέος Μέγας Συναξαριστής
Συντονιστής: Συντονιστές
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέος Μέγας Συναξαριστής
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδερφε, οσους Αγιους αναφερεις στο θεαρεστο εργο σου, ευχομαι, τοσες ευλογιες, να σου δινουν και να μεριμνουν και να μεσιτευουν για την σωτηρια της αθανατου και καλοπροαιρετου ψυχης σου.
Αμην!
Αμην!
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Άγγελο ακούμε και Άγγελο δεν βλέπουμε! Να ελπίσω Άγγελε ότι θα σε δούμε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στη συνάντησή μας;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
dionysisgr έγραψε:Αδερφε, οσους Αγιους αναφερεις στο θεαρεστο εργο σου, ευχομαι, τοσες ευλογιες, να σου δινουν και να μεριμνουν και να μεσιτευουν για την σωτηρια της αθανατου και καλοπροαιρετου ψυχης σου.
Αμην!
Χρειάζομαι όλους τους Αγίους και άλλους τόσους για να σωθεί η ψυχή μου. Νιώθω πολύ ανάξιος... Πάντα ελπίζω όμως να με λυπηθεί ο Κύριος....
Στις τελευταίες συναντήσεις που οργανώσατε στην Αθήνα, είχα προγραμματίσει να έρθω. Σε όλες όμως, κάτι συνέβαινε και δεν τα κατάφερνα. Ίσως να τα φέρνει έτσι ο Μεγαλοδύναμος...aposal έγραψε:Άγγελο ακούμε και Άγγελο δεν βλέπουμε! Να ελπίσω Άγγελε ότι θα σε δούμε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στη συνάντησή μας
Για την Πελοπόννησο το βλέπω λίγο χλωμό, μιας και κυκλοφορώ με μηχανή πλέον και δεν ξέρω αν ο καιρός το επιτρέπει να είμαι κοντά σας. Αν τα καταφέρω θα με δείτε επιτέλους, αν και δεν χάνετε τίποτε το αξιόλογο. Πιστέψτε με...
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλέ μου συγχώρεσέ με... Νόμισα ότι μου μιλούσες για την συνάντηση της Πελοποννήσου...
Θα το παλέψω λοιπόν να είμαι κοντά σας, αλλά αν γίνεται γράψε στο θέμα της Συνάντησης την τελική εικόνα του ραντεβού. Ή αν γίνεται πες στον Νίκο να σου αλλάξει το αρχικό μήνυμα.
Θα προσπαθήσω πάντως....
Θα το παλέψω λοιπόν να είμαι κοντά σας, αλλά αν γίνεται γράψε στο θέμα της Συνάντησης την τελική εικόνα του ραντεβού. Ή αν γίνεται πες στον Νίκο να σου αλλάξει το αρχικό μήνυμα.
Θα προσπαθήσω πάντως....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ωραία! Θα κάνω επικαιροποίηση, μ΄εσένα να συμπεριλαβάνεσαι, μέχρις αποδείξεως του εναντίον!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Άγγελε εύχομαι ο Μεγαλοδύναμος να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις αυτήν την όμορφη σελίδα.
- christmas08
- Έμπειρος Αποστολέας

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα!!!
Την παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό! Συνέχισε την καλή προσπάθεια!
Την παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό! Συνέχισε την καλή προσπάθεια!
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

δε θα ακουσεις κατι διαφορετηκο απο μενα g_aggelos αλλα πραγματικα ειναι πολυ ωραια η σελιδα κ ενδιαφερον.
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.