"Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ασπάσθηκα την ορθοδοξία.....

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: "Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ασπάσθηκα την ορθοδοξία..

Δημοσίευση από cloaca »

aposal έγραψε:Θα (ξανα)κοινωνήσει στο Άγιον Όρος για να σκάσετε!
Μπορεί και να έχει κοινωνήσει ,δεν το γνωρίζω.
Ο πνευματικός αγώνας του καθενός μας ίσως καλύτερα να είναι να μην φαίνεται ,αλλά δεν είμαστε κρυπτοχριστιανοί να πρέπει να μην μας βλέπουν όταν κοινωνούμε.
Αλήθεια τι ομολογία πίστεως είναι ένας πολιτικός να κάνει πνευματικό αγώνα και να πάει να κοινωνήσει στην εκκλησία μπροστά στις κάμερες και μπορεί μπροστά σε όλο τον ελληνικό λαό.
Εγώ δεν έχω δει προσωπικά να κοινωνεί κάποιος μεγάλος πολιτικός την ώρα που παρεβρίσκεται επίσημα στην Θεία Λειτουργία.
Σίγουρα έχει και πιστούς πολιτικούς ,όπως για παράδειγμα ένας πρώην υπουργός που ένας φίλος μου τον είδε σε ένα μοναστήρι να πηγαίνει σε σημείο απομονωμένο και να κάνει κομποσχίνι.
Εδώ να πω την αλήθεια σπάνια βλέπεις και ψάλτη να κοινωνεί και μετά να συνεχίζει να ψέλνει.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ??ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ??ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΠΡΜΕΡΙΟΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΟΥΝΕ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Αυτο που λες καλη μου Ευαγγελια δεν προκειτο να γινει
για πολλλους και διαφορους λογους
ενας απο αυτον εινε οτι η αγαπη και η μακροθυμια του Κυριου εινε τοσο μεγαλη που θα συνεχιση να μας ανεχεται
θα ειμαστε ενας απο τους εκλεκτους λαους
εως οτου ερθει η Βασιλεια του
δεν θα επιτρεψει να παθουμε τιποτα, ολα εινε δοκιμασιες
ελεγε ο π.Παισιος
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΦΕΡΦΟΙΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ?? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ??ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ.ΜΑ ΤΙ ΛΕΝΕ??ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΛΜΑΜΕ... ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΠΑΤΕΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΗ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΝΙΟΣ....Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ...Ο ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΗ???? ΕΝΤΑΞΗ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ........... ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ Ε ΓΩ ΓΕΡΑΣΑ ΟΙ ΝΕΟΙ?/??
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”