Αιματηρή επιχείρηση των Ισραηλινών.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αιματηρή επιχείρηση των Ισραηλινών.
Το 1974 ,τότε που είχα πάρει το τρένο για την Πάτρα για τις εισαγωγικές εξετάσεις στη σχολή που ήθελα ,γνωρίστηκα τυχαία με έναν ραβίνο. Κάθισε δίπλα μου και μέχρι την Πάτρα είχαμε μια συζήτηση.
Θυμάμαι λοιπόν που μονολογούσε περί Θεού και για το εκλεκτό γένος των Εβραίων.
Ήρεμος αλλά απόλυτα δογματικός.
Βέβαια εγώ, πάντα αντιδραστικός ,με τις επίπονες ερωτήσεις μου τον αμφισβητούσα
Αυτός ,σοβαρός, με μια προσποιητή ευσεβοφάνεια να τσακίζει κόκαλα.
Φαινομενικά ήρεμος στο να εμπνέει ,αλλά και να αποδιώχνει .
Στο σταθμό της πόλης τον άφησα με μια ανακούφιση. Ένιωσα να << τινάζω>> τα ρούχα μου και να μη θέλω να ακούω τίποτε με τη λέξη Εβραίος.
Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Ο κάθε λαός έχει και τα καλά του ,έχει και τα κακά του
Στην κοπριά ανθούν τα ομορφότερα και τα πιο ευωδιαστά λουλούδια
Οι Εβραίοι είναι ο λαός που πίστευσε, δέχτηκε ,δόξασε ,αλλά και που σταύρωσε τον ίδιο τον Θεό .Το μεγαλύτερο και το πιο ειδεχθές έγκλημα όλων των αιώνων και που κανένας λαός δε θα τολμούσε να πράξει, παρά μόνον οι Εβραίοι.
Ορκίστηκαν και στα παιδιά τους ακόμα
Ω τι κατάντημα !
Ο θάνατος καλά κρατεί μέσα τους, ρέει στις φλέβες τους
.
Δοσμένοι στο χρήμα και τη δόξα ,από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους, καταδυνάστευαν τον κάθε λαό και τον φορολογούσαν
με τα 666 χρυσά <<τάλαντα >>,κάτι και που σήμερα συμβαίνει και που θέλουν το ίδιο μ`αυτούς να γίνουμε..
Αυτή όμως είναι η μια όψη του νομίσματος .
Η άλλη είναι τελείως διαφορετική .Εδώ θα βρούμε την Παναγία μας , τους Αποστόλους και όχι μόνο .
Εδώ υπάρχουν νέφος Αγίων που με το παράδειγμά τους και τη βιωτή τους και τη θυσία τους, μας γνώρισαν τον ένα και μοναδικό
ΑΡΤΟ ΖΩΗΣ, μας γνώρισαν τον ίδιο μοναδικό και αληθινό ΘΕΟ.
Δεν ξέρω ,αλλά ακούγοντας τη λέξη Εβραίος ,προσπερνώ τη θλίψη και όλα τα <<συνημμένα >>αρνητικά συναισθήματα που έχω ,και στέκομαι με θαυμασμό και με μια απέραντη ευγνωμοσύνη και χαρά σε όλους τους Εβραίους που πίστεψαν στον Εσταυρωμένον Χριστό ,και σε όλους που σήμερα πιστεύουν και που σιγά σιγά δε διστάζουν να φανερώνουν την Πίστη τους φανερά πλέον ,παρότι οι κίνδυνοι και οι απειλές από τους συμπατριώτες τους ωσάν δαμόκλειος σπάθα αιωρείται στα κεφάλια τους .
Ας δούμε κι εμείς τα χάλια μας και τότε θα δούμε να σταυρώνουμε όχι μια και δυο, αλλά πολλές φορες τον Κύριό μας .
Είμαι σίγουρος πως πολλά ίσως δούμε στις μέρες μας .Πολλά που ίσως μας εντυπωσιάσουν και διδάξουν πολλά από τον λαό αυτό .
Δεν υπάρχει κακός ή καλό λαός .Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι.
Ας πάρουμε κι εμείς το δρόμο που μας πρέπει και που άλλος από το δρόμο της Θέωσης ,δεν υπάρχει.
Θυμάμαι λοιπόν που μονολογούσε περί Θεού και για το εκλεκτό γένος των Εβραίων.
Ήρεμος αλλά απόλυτα δογματικός.
Βέβαια εγώ, πάντα αντιδραστικός ,με τις επίπονες ερωτήσεις μου τον αμφισβητούσα
Αυτός ,σοβαρός, με μια προσποιητή ευσεβοφάνεια να τσακίζει κόκαλα.
Φαινομενικά ήρεμος στο να εμπνέει ,αλλά και να αποδιώχνει .
Στο σταθμό της πόλης τον άφησα με μια ανακούφιση. Ένιωσα να << τινάζω>> τα ρούχα μου και να μη θέλω να ακούω τίποτε με τη λέξη Εβραίος.
Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Ο κάθε λαός έχει και τα καλά του ,έχει και τα κακά του
Στην κοπριά ανθούν τα ομορφότερα και τα πιο ευωδιαστά λουλούδια
Οι Εβραίοι είναι ο λαός που πίστευσε, δέχτηκε ,δόξασε ,αλλά και που σταύρωσε τον ίδιο τον Θεό .Το μεγαλύτερο και το πιο ειδεχθές έγκλημα όλων των αιώνων και που κανένας λαός δε θα τολμούσε να πράξει, παρά μόνον οι Εβραίοι.
Ορκίστηκαν και στα παιδιά τους ακόμα
Ω τι κατάντημα !
Ο θάνατος καλά κρατεί μέσα τους, ρέει στις φλέβες τους
.
Δοσμένοι στο χρήμα και τη δόξα ,από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους, καταδυνάστευαν τον κάθε λαό και τον φορολογούσαν
με τα 666 χρυσά <<τάλαντα >>,κάτι και που σήμερα συμβαίνει και που θέλουν το ίδιο μ`αυτούς να γίνουμε..
Αυτή όμως είναι η μια όψη του νομίσματος .
Η άλλη είναι τελείως διαφορετική .Εδώ θα βρούμε την Παναγία μας , τους Αποστόλους και όχι μόνο .
Εδώ υπάρχουν νέφος Αγίων που με το παράδειγμά τους και τη βιωτή τους και τη θυσία τους, μας γνώρισαν τον ένα και μοναδικό
ΑΡΤΟ ΖΩΗΣ, μας γνώρισαν τον ίδιο μοναδικό και αληθινό ΘΕΟ.
Δεν ξέρω ,αλλά ακούγοντας τη λέξη Εβραίος ,προσπερνώ τη θλίψη και όλα τα <<συνημμένα >>αρνητικά συναισθήματα που έχω ,και στέκομαι με θαυμασμό και με μια απέραντη ευγνωμοσύνη και χαρά σε όλους τους Εβραίους που πίστεψαν στον Εσταυρωμένον Χριστό ,και σε όλους που σήμερα πιστεύουν και που σιγά σιγά δε διστάζουν να φανερώνουν την Πίστη τους φανερά πλέον ,παρότι οι κίνδυνοι και οι απειλές από τους συμπατριώτες τους ωσάν δαμόκλειος σπάθα αιωρείται στα κεφάλια τους .
Ας δούμε κι εμείς τα χάλια μας και τότε θα δούμε να σταυρώνουμε όχι μια και δυο, αλλά πολλές φορες τον Κύριό μας .
Είμαι σίγουρος πως πολλά ίσως δούμε στις μέρες μας .Πολλά που ίσως μας εντυπωσιάσουν και διδάξουν πολλά από τον λαό αυτό .
Δεν υπάρχει κακός ή καλό λαός .Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι.
Ας πάρουμε κι εμείς το δρόμο που μας πρέπει και που άλλος από το δρόμο της Θέωσης ,δεν υπάρχει.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
kostasellas
- Έμπειρος Αποστολέας

Εχετε δικιο με ολα αυτα.
Προχθές Στην Eurovision ο εκφωνητής απο το Τελ Αβιβ ανέφερε πως το 12 το δίνει στους "αδερφούς" στην Ρωσια.
Μήπως εχουμε μπει σε τροχιά προφητειών?
Η ρωσία να κατέβει να βοηθήσει το Ισραήλ και να βαλθεί εναντίον των Τούρκων?
και... και.. με αποτέλεσμα να εξαφανίσει την Τουρκία και να δώσει το Ευρωπαικό κομμάτι σε μας τους Χριστιανούς φίλους ώστε να Ξαναγίνει η ΠΟΛΗ Ελληνική?
Δεν ξερω αλλα μόλις εμαθα τα ασημερινά γεγονότα στο μυαλό μου ηρθαν αυτές οι σκέψεις..
Τι γνώμη εχετε για αυτά?
Προχθές Στην Eurovision ο εκφωνητής απο το Τελ Αβιβ ανέφερε πως το 12 το δίνει στους "αδερφούς" στην Ρωσια.
Μήπως εχουμε μπει σε τροχιά προφητειών?
Η ρωσία να κατέβει να βοηθήσει το Ισραήλ και να βαλθεί εναντίον των Τούρκων?
και... και.. με αποτέλεσμα να εξαφανίσει την Τουρκία και να δώσει το Ευρωπαικό κομμάτι σε μας τους Χριστιανούς φίλους ώστε να Ξαναγίνει η ΠΟΛΗ Ελληνική?
Δεν ξερω αλλα μόλις εμαθα τα ασημερινά γεγονότα στο μυαλό μου ηρθαν αυτές οι σκέψεις..
Τι γνώμη εχετε για αυτά?
-
angieholi
- Συντονιστής

Πειραιώς Σεραφείμ "καταγγέλλουμε το έγκλημα του Εβραϊκού Κράτους"
Η ειδεχθής δολοφονική επίθεσις με αθώα θύματα της Σιωνιστικής Εβραϊκής Κυβέρνησης εντός των διεθνών χωρικών υδάτων κατά αόπλων ειρηνικών ακτιβιστών, που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστινίους κατοίκους της Γάζας αποτελεί έγκλημα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου.
Η άμεση υποχρέωσις τής Κυβέρνησης μας, διερμηνεύουσα το κοινό αίσθημα του λαού μας, είναι να καταδικάσει απεριφράστως και μετά σκληρότητος τη Σιωνιστική Κυβέρνηση του Ισραήλ και τις τρομοκρατικές, άθλιες και εγκληματικές πρακτικές της.
Ο δε Πρωθυπουργός μας και ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επιβάλλεται να συμβάλλει στην διεθνή καταδίκη των κακουργηματικών κατά του διεθνούς δικαίου και της ανθρωπότητος αδικοπραγιών της Σιωνιστικής Ισραηλινής ηγεσίας. Αποδεκνύεται πασιδήλως δυστυχώς, ότι το Σιωνιστικό Εβραϊκό Κράτος ακυρώνει εμπράκτως την τιμή και τον σεβασμό που οφείλει η διεθνής κοινότης στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, εφ’ όσον μιμείται και εφαρμόζει απολύτως τις εγκληματικές, κακουργηματικές και άθλιες πρακτικές του Γερμανικού φασιστικού τέρατος.
Η ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει η Σιωνιστική Κυβέρνηση του Ισραήλ με πάτρονα τήν Αμερικανική υπερδύναμη στα διεθνή φόρα, αποδεικνύεται από την παρατεινόμενη κατοχή των αραβικών εδαφών και το πυρηνικό οπλοστάσιο που διατηρεί την στιγμή που σχετική προσπάθεια εξοπλισμού του γειτονικού Ιράν αποτελεί αιτία πολέμου δια την διεθνή κοινότητα.
Καταγγέλλουμε το διαρκές έγκλημα του Σιωνιστικού Εβραϊκού Κράτους και καλούμε την Κυβέρνησή μας, αντί της αχρώμου και αναιμικής σχετικής ανακοινώσεώς της, να προβή σε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την πλήρη και ουσιαστική καταδίκη της Σιωνιστικής Εβραϊκής ηγεσίας και την άμεση παραπομπή της στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
http://www.romfea.gr/2009-12-18-11-21-4 ... 85%CF%8222
Η ειδεχθής δολοφονική επίθεσις με αθώα θύματα της Σιωνιστικής Εβραϊκής Κυβέρνησης εντός των διεθνών χωρικών υδάτων κατά αόπλων ειρηνικών ακτιβιστών, που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστινίους κατοίκους της Γάζας αποτελεί έγκλημα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου.
Η άμεση υποχρέωσις τής Κυβέρνησης μας, διερμηνεύουσα το κοινό αίσθημα του λαού μας, είναι να καταδικάσει απεριφράστως και μετά σκληρότητος τη Σιωνιστική Κυβέρνηση του Ισραήλ και τις τρομοκρατικές, άθλιες και εγκληματικές πρακτικές της.
Ο δε Πρωθυπουργός μας και ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επιβάλλεται να συμβάλλει στην διεθνή καταδίκη των κακουργηματικών κατά του διεθνούς δικαίου και της ανθρωπότητος αδικοπραγιών της Σιωνιστικής Ισραηλινής ηγεσίας. Αποδεκνύεται πασιδήλως δυστυχώς, ότι το Σιωνιστικό Εβραϊκό Κράτος ακυρώνει εμπράκτως την τιμή και τον σεβασμό που οφείλει η διεθνής κοινότης στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, εφ’ όσον μιμείται και εφαρμόζει απολύτως τις εγκληματικές, κακουργηματικές και άθλιες πρακτικές του Γερμανικού φασιστικού τέρατος.
Η ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει η Σιωνιστική Κυβέρνηση του Ισραήλ με πάτρονα τήν Αμερικανική υπερδύναμη στα διεθνή φόρα, αποδεικνύεται από την παρατεινόμενη κατοχή των αραβικών εδαφών και το πυρηνικό οπλοστάσιο που διατηρεί την στιγμή που σχετική προσπάθεια εξοπλισμού του γειτονικού Ιράν αποτελεί αιτία πολέμου δια την διεθνή κοινότητα.
Καταγγέλλουμε το διαρκές έγκλημα του Σιωνιστικού Εβραϊκού Κράτους και καλούμε την Κυβέρνησή μας, αντί της αχρώμου και αναιμικής σχετικής ανακοινώσεώς της, να προβή σε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την πλήρη και ουσιαστική καταδίκη της Σιωνιστικής Εβραϊκής ηγεσίας και την άμεση παραπομπή της στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
http://www.romfea.gr/2009-12-18-11-21-4 ... 85%CF%8222
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ξαφνιάζουν ευχάριστα οι κρυστάλλινες θέσεις του Μητροπολίτου Πειραιώς.
Τα λέει όλα με τ'όνομά τους.
Ν' αγιάσει το στόμα του!
Τα λέει όλα με τ'όνομά τους.
Ν' αγιάσει το στόμα του!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όπως πάντα ,ο δυναμικός και πανάξιος Ιεράρχης Πειραιώς Σεραφείμ ορθώνει φωνή. Φωνή με αποδέκτες αυτούς που οι περισσότεροι πολιτικοί-να μη πω όλοι-
δειλιάζουν και τρέμουν ,αφού φοβούνται το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Τι φοβούνται;
Φοβούνται μήπως με τη δύναμη που έχουν οι σιωνιστές χάσουν τη θεσούλα τους ,τη δόξα και τον πλούτο τους;
Τι να πει κανείς!
Όσο σκύβουμε το κεφάλι ,τόσες και παραπάνω καρπαζιές θα τρώμε.
Χαίρομαι που η Εκκλησία μας ,έστω και με τους ολίγους δυναμικούς
Ιεράρχες της ,ορθώνει λόγο και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα των εξουσιαστών ,καταχραστών και σφαγέων ,εδώ και ανά τον κόσμο.
Έχει όμως ο Θεός !
Ο Θεός της Αγάπης αλλά και της Δικαιοσύνης γνωρίζει τι κάνει κι ας μη το λησμονούμε ποτέ αυτό.
Τέλος πάντων.
Με ερωτάς ,αδελφέ μου Κώστα ,
να σου πω εν ολίγοις τη γνώμη μου για τις προφητείες .
Τις προφητείες ναι μεν τις έχω διαβάσει ,πολλές φορές μάλιστα, αλλά δε θέλω να στέκομαι και να εμβαθύνω και να εκτρέφω στην ψυχή μου ελπίδες πως εδώ και τώρα και πως έτσι ο καλός Θεός μας θα μας βοηθήσει από τους Τουρκαλάδες και όλους τους εχθρούς μας ώστε να απαλλαγούμε απ` όλους αυτούς και από τα βάσανα που σαν λαός αιώνες τώρα μας ακολουθούν .
Αλλά όλα αυτά τα βάσανα και θλίψεις που ζήσαμε και τα δάκρυα που χύσαμε ,δεν ήταν όλα αυτά που μας ένωσαν το πνεύμα κοντά στον Θεό; Όλα αυτά δεν ήταν μάθημα και πάθημα των λαθών μας που το σωτήριο σχέδιο του Θεού είχε δια πολλών θλίψεων να μας φτάσει σιγά και σταθερά στη θέωσή μας;
Στο κάτω κάτω ,πώς να εκφραστώ για τις προφητείες ,αφού μόνον όταν αυτές πραγματοποιηθούν καταλαβαίνουμε το νόημά τους ,τη σημασία τους .
Μου αρκεί και μου περισσεύει που όταν πραγματοποιηθούν οι όποιες προφητείες ,
νιώθω ακόμα πιο πολύ το μεγαλείο και τη δύναμη του Θεού και τον δοξάζω που βρίσκει τρόπους να με στηρίζει στην πίστη ή μάλλον στην ολιγοπιστία μου .
Ένα παράδειγμα και που δεν αφορά μόνο την αφεντιά μου ,αλλά όλους μας .
Ποιος μέσα στην λαίλαπα ,που καθώς φαίνεται πολύ γρήγορα πλησιάζει ,δεν προσκολλάται στον Θεό όλο και περισσότερο ,αφού βλέπει ,νιώθει και αφουγκράζεται αυτά που οι προφήτες είχαν πει ,όπως π.χ. χάραγμα ,η κατάσταση προ του αντιχρίστου και λοιπά …και λοιπά…
Έρχονται λοιπόν οι προφητείες και που επαληθεύονται και πραγματοποιούνται σε δύστυχα και στεγνά χρόνια και οι άνθρωποι που επιδιώκουν το έλεος του Θεού αντί να φοβούνται και ολιγοπιστούν ,αρχίζουν να τρέφουν περισσότερες ελπίδες κοντά στο ζωοδότη Θεό και το αποτέλεσμα να <<χτίζεται>>,να πραγματοποιείται μια πιο αρραγής ένωση με τον Χριστό .
Να λοιπόν ο σκοπός των προφητειών .
Δεν είναι κάτι το τέλειο;
δειλιάζουν και τρέμουν ,αφού φοβούνται το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Τι φοβούνται;
Φοβούνται μήπως με τη δύναμη που έχουν οι σιωνιστές χάσουν τη θεσούλα τους ,τη δόξα και τον πλούτο τους;
Τι να πει κανείς!
Όσο σκύβουμε το κεφάλι ,τόσες και παραπάνω καρπαζιές θα τρώμε.
Χαίρομαι που η Εκκλησία μας ,έστω και με τους ολίγους δυναμικούς
Ιεράρχες της ,ορθώνει λόγο και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα των εξουσιαστών ,καταχραστών και σφαγέων ,εδώ και ανά τον κόσμο.
Έχει όμως ο Θεός !
Ο Θεός της Αγάπης αλλά και της Δικαιοσύνης γνωρίζει τι κάνει κι ας μη το λησμονούμε ποτέ αυτό.
Τέλος πάντων.
Με ερωτάς ,αδελφέ μου Κώστα ,
να σου πω εν ολίγοις τη γνώμη μου για τις προφητείες .
Τις προφητείες ναι μεν τις έχω διαβάσει ,πολλές φορές μάλιστα, αλλά δε θέλω να στέκομαι και να εμβαθύνω και να εκτρέφω στην ψυχή μου ελπίδες πως εδώ και τώρα και πως έτσι ο καλός Θεός μας θα μας βοηθήσει από τους Τουρκαλάδες και όλους τους εχθρούς μας ώστε να απαλλαγούμε απ` όλους αυτούς και από τα βάσανα που σαν λαός αιώνες τώρα μας ακολουθούν .
Αλλά όλα αυτά τα βάσανα και θλίψεις που ζήσαμε και τα δάκρυα που χύσαμε ,δεν ήταν όλα αυτά που μας ένωσαν το πνεύμα κοντά στον Θεό; Όλα αυτά δεν ήταν μάθημα και πάθημα των λαθών μας που το σωτήριο σχέδιο του Θεού είχε δια πολλών θλίψεων να μας φτάσει σιγά και σταθερά στη θέωσή μας;
Στο κάτω κάτω ,πώς να εκφραστώ για τις προφητείες ,αφού μόνον όταν αυτές πραγματοποιηθούν καταλαβαίνουμε το νόημά τους ,τη σημασία τους .
Μου αρκεί και μου περισσεύει που όταν πραγματοποιηθούν οι όποιες προφητείες ,
νιώθω ακόμα πιο πολύ το μεγαλείο και τη δύναμη του Θεού και τον δοξάζω που βρίσκει τρόπους να με στηρίζει στην πίστη ή μάλλον στην ολιγοπιστία μου .
Ένα παράδειγμα και που δεν αφορά μόνο την αφεντιά μου ,αλλά όλους μας .
Ποιος μέσα στην λαίλαπα ,που καθώς φαίνεται πολύ γρήγορα πλησιάζει ,δεν προσκολλάται στον Θεό όλο και περισσότερο ,αφού βλέπει ,νιώθει και αφουγκράζεται αυτά που οι προφήτες είχαν πει ,όπως π.χ. χάραγμα ,η κατάσταση προ του αντιχρίστου και λοιπά …και λοιπά…
Έρχονται λοιπόν οι προφητείες και που επαληθεύονται και πραγματοποιούνται σε δύστυχα και στεγνά χρόνια και οι άνθρωποι που επιδιώκουν το έλεος του Θεού αντί να φοβούνται και ολιγοπιστούν ,αρχίζουν να τρέφουν περισσότερες ελπίδες κοντά στο ζωοδότη Θεό και το αποτέλεσμα να <<χτίζεται>>,να πραγματοποιείται μια πιο αρραγής ένωση με τον Χριστό .
Να λοιπόν ο σκοπός των προφητειών .
Δεν είναι κάτι το τέλειο;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όπου οργώνει ...ο Διάβολος , σπέρνει ο Θεός.
Δόξα τω Θεώ
Δόξα τω Θεώ
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η πολιτική και οι πρακτικές των Εβραίων ηγετών, είναι Σατανοκινούμενες.
Δεν θα μπορούσε νάναι και διαφορετικά, την στιγμή που οι ίδιοι σταύρωσαν τον Κύριο και οικειοθελώς ανέλαβαν το βαρύ φορτίο της αμαρτίας αυτοί και τα παιδιά τους.
Ενώ ταυτοχρόνως περιμένουν ακόμα τον Μεσσία, τον Οποίο τους αξίωσε ο Θεός να τους στείλει και αυτοί διάλεξαν να Τον σταυρώσουν.
Είναι σαφές και ευνόητο επομένως, το ποιόν "Μεσσία" περιμένουν τώρα.....
Πρέπει όμως να διευκρινίζεται πάντα, ότι η πλειοψηφία του Εβραϊκού λαού, δεν έχει καμμιά σχέση με όλα τούτα.
Δεν θα μπορούσε νάναι και διαφορετικά, την στιγμή που οι ίδιοι σταύρωσαν τον Κύριο και οικειοθελώς ανέλαβαν το βαρύ φορτίο της αμαρτίας αυτοί και τα παιδιά τους.
Ενώ ταυτοχρόνως περιμένουν ακόμα τον Μεσσία, τον Οποίο τους αξίωσε ο Θεός να τους στείλει και αυτοί διάλεξαν να Τον σταυρώσουν.
Είναι σαφές και ευνόητο επομένως, το ποιόν "Μεσσία" περιμένουν τώρα.....
Πρέπει όμως να διευκρινίζεται πάντα, ότι η πλειοψηφία του Εβραϊκού λαού, δεν έχει καμμιά σχέση με όλα τούτα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
επειδη οι Εβραιοι ειναι πολυ εξυπνοι μου φαινεται πολυ υποπτο και περιεργο αυτο που εκαναν αφου πασιφανως ειναι κατι που δεν εξυπηρετει τις δημοσιες σχεσεις τους, την εικονα τους. τι εξυπηρετει αραγε; για ποιο λογο εγινε και σε τι θα οδηγησει; θα φανει γρηγορα πιστευω.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οι Εβραίοι έχουν ξεπεράσει προ πολλού την "κάλυψη" και την όποια διπλωματία.ψυχουλα έγραψε:επειδη οι Εβραιοι ειναι πολυ εξυπνοι μου φαινεται πολυ υποπτο και περιεργο αυτο που εκαναν αφου πασιφανως ειναι κατι που δεν εξυπηρετει τις δημοσιες σχεσεις τους, την εικονα τους. τι εξυπηρετει αραγε; για ποιο λογο εγινε και σε τι θα οδηγησει; θα φανει γρηγορα πιστευω.
Ο,τι τους ενοχλεί και μπαίνει εμπόδιο στα δαιμονικής προελεύσεως σχέδιά τους, το χτυπούν με κάθε μέσο, με ωμή βία, με χυδαιότητα, ανεπαίσχυντα και απροκάλυπτα.
Βομβαρδίζουν νοσοκομεία, σχολεία, εκτελούν μικρά παιδιά, χτυπούν τις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ (όλα αυτά πρόσφατα), εισβάλλουν σε ξένα κράτη (Λίβανος), κατεδαφίζουν τα φτωχόσπιτα των Παλαιστινίων με μπουλντόζες (και αν κάποιος ακτιβιστής μπει μπροστά στην μπουλντόζα τον πολτοποιούν, πρόσφατο παράδειγμα η 23χρονη Αμερικανίδα ακτιβίστρια Ρέιτσελ Κόρι).
Οι αποκαλυπτικοί καιροί που ζούμε, αποδεικνύονται και από αυτά τα γεγονότα.
Τέρμα η προκάλυψη και τα προσχήματα, όλα πια γίνονται υπό το φως του ήλιου και μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, ώστε να εμπεδωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ο τρόμος και με σκοπό η μόνη έγνοια των ανθρώπων να είναι το "να αποφύγουμε τα χειρότερα".