ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τουρκική γλώσσα για τα ελληνόπουλα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τουρκική γλώσσα για τα ελληνόπ

Δημοσίευση από vasilisalt »

Η αλήθεια είναι πως δεν του φαίνεται για 60 χρονών.
Για εν ενεργεία υποστράτηγος φαίνεται γύρω στα 50.
Πάντως βρε Δημήτρη για να είσαι τόσο κάθετος ορισμένες φορές,
κάνε το κόπο και ρώτα κανένα ειδικό ή κανέναν σχετικό?
Έχεις μια ευκολία στους χαρακτηρισμούς!!!

Ο Νικηφόρος έβαλε το ΦΕΚ και είπε πως είναι κατ επιλογήν γλώσσα.
Και επειδή τα παιδιά μου τυχαίνει να πηγαίνουν σχολείο, όταν λέμε κατ επιλογήν,
δεν σημαίνει πως όταν κάποιος το ζητήσει, το μαθαίνει κιόλας.
Υπό προυποθέσεις αυτό γίνεται (αριθμός παιδιών και ΤΕΛΙΚΑ αίτημα σχολείου και απόφαση υπουργείου).
Μπορεί να υπάρχει και δολιότητα, αλλά ψάχτο πρώτα και μετά ρίξε κουμπουριές!

Και κάτι άλλο για τον Νικηφόρο μας.
Όλοι τον βαράμε για τη συμπάθειά του στα πράσινα.
Ότι θα τον βαράμε και για μπλέ αποφάσεις (το συγκεκριμένο ΦΕΚ) είναι πρωτάκουστο!!!!!!!!!!
Χα χα χα.
Όλος ο δικομματισμός (75% του ελληνικού λαού) μέσα από τον Νικηφόρο!!!!
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Και μόνο που συζητάται για κατ'επιλογήν ή όχι της Τουρκικής γλώσσας
σε Ελληνικά σχολεία, απορώ....
Τέλος πάντων. .
Με αυτό που είπατε, λυπάμαι διπλά...
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

fotios έγραψε:Και μόνο που συζητάται για κατ'επιλογήν ή όχι της Τουρκικής γλώσσας
σε Ελληνικά σχολεία, απορώ....
Σωστά το λές. Αν το έλεγες έτσι εξ ' αρχής χωρίς χαρακτηρισμούς ίσως εύρισκες το δίκιο σου.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Να πούμε βέβαια πως φαίνεται από 1 χλμ πως ο fotios Δημήτριος δεν τα λέει από κακία.
Έχει τον δικό του τρόπο.

Εγώ δεν προασπάθησα να βγάλω συμπεράσματα.
Απλά ανέλυσα αυτά που διάβασα.
Μπορεί να υπάρχει και δολιότητα. Δεν ξέρω...

Για την ακρίβεια, δεν ήθελα να συμμετάσχω καθόλου στο θέμα, γιατί δεν το ήξερα,
αλλα είδα ΄΄συνεχόμενο΄΄ Παναγιώτη και μπήκα.
Και επειδή είδα να βαράς το ΄΄μικρό΄΄ Νικηφόρο, είπα να τον
προστατεύσω ως ΄΄μεγαλύτερος΄΄.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Πραγματικά ΜΔΚ δεν με ενδιαφέρει το δίκιο μου.
Αλλά το Δίκαιο του Θεού και της Εκκλησίας και αυτής της πολύπαθης ευλογημένης χώρας μας της
Ελλάδας, που έχει τραβήξει τόσα, έχει βασανιστεί τόσο πολύ...από εξωτερικούς αλλά
κυρίως, όπως έλεγε ο χαρισματούχος παπα Χαράλαμπος Διονυσιάτης Ηγούμενος, από εσωτερικούς
εχθρούς,καθώς ο ίδιος είχε βασανιστεί από προδότες Έλληνες(μακρυά από εμάς και το φόρουμ).
Ζήτησα συγνώμη και ελπίζω να την δεχτεί ο Νικηφόρος, τις απόψεις του όμως έχω δικαίωμα να τις κρίνω, γι αυτό
μίλησα για ...απόψεις. Όμως τον θεωρώ καλό άνθρωπο και ότι θα καταλάβει κάποτε.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Χαίρομαι που έχεις τη φλόγα της αγάπης προς την πατρίδα και την πίστη μας την Ορθόδοξη, που και για τα δυό χύθηκαν ποταμοί αίματος. Χαίρομαι επίσης που αντιλαμβάνεσαι ότι ο χειρότερος εχθρός ήταν και θα είναι ο εσωτερικός.
Απο πνευματικής σκοπιάς όμως ο εσωτερικός εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αν εγώ είμαι κακότροπος, απότομος, κ.λ.π. (μιλάω για εμένα να τα ακούω εγώ) δεν με βοηθά να εις το προσπαθήσω να πετύχω το οτι δήποτε, και ας έχω σωστές προθέσεις.
Αν πάλι είμαι ΄΄βολεμένος΄΄ όλα θα τα βλέπω νουνεχώς και λογικά, ξέρεις ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον πιστεύει.
Το βόλεμα είναι η βαρειά ψυχική και πνευματική ασθένεια όλων μας, και απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.....
Αυτοί που πάντα αγωνίζονται για κάτι, είναι εκτός βολέματος, έτσι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν΄΄τα κορόιδα΄΄ του 21, για να έχουν το δικαίωμα να κάνουν ελεύθερα το Σταυρό τους, και όχι για να τρώμε μέχρι σκασμού τα σημερινά κοπροχασαπόσκυλα, που δεν τα αγγίζει τίποτα παρά μόνο......... Τα δεν πειράζει και άστο νάνε, έχουν κόστος, και ο λογαριασμός έρχεται πάντα στο τέλος. Άλλο αυτό όμως, και άλλο να βγάλουμε γιαταγάνι να το κουνάμε - εκ του ασφαλούς- δεξιά και αριστερά.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Να πω κατι? δε μου πεφτει λογος βεβαια αλλα επειδη ειδα την ολη συζητηση κι επειδη τυχαινει κ γνωριζω μεσα απ τα γραπτα του Δημητρη οτι ο Δημητρης εδω μεσα εχει προσφερει πολλα,μπορει να μη γραφει σε συχνοτητα αλλα σιγουρα αυτα που γραφει δε τα γραφει απο κακια....

Μπορει να μιλησε εριστικα για το Νικηφορο,συμφωνω και δεν το επικροτω βεβαια το υφος του αλλα κι αλλοι εδω μεσα εχουν μιλησει τρισχειριστα ανα καιρους σε αδελφους , δεν ειδα ομως πουθενα καμια παρατηρηση .....γιατι?????>....... :45 :45 :45 :45 :45 :45

Οσον αφορα τη συγγνωμη του Δημητρη προς το Νικηφορο ειμαι σιγουρη οτι ο Νικηφορος απ αυτα που εχω ακουσει απ τους συμπροσκυνητες του τον εχει ηδη συγχωρησει,γιατι ειναι πανω απ ολα ανθρωπος και ψυχουλα ,αλλα και απ τη στιγμη που ενας ανθρωπος αναγνωριζει το σφαλμα του δημοσια οπως εκανε ο Δημητρης δειχνει μεγαλειο ψυχης αυτο.

Τωρα θα μου πειτε ποιος σου ζητησε το λογο???.....σ εβαλε κανενας δικηγορο κανενος? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: κανενας απλα εκει που δε με σπερνουνε παω και φυτρωνω.... :wink: :wink: :wink: αυτη η παροιμια σε μενα κολαει ....καλο βραδυ σε ολους σας :8 :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Θα πω ενα δυο πραγματα και να με συνχωρεσετε απο τωρα.

Πρωτον ο Νικηφορος που ετυχε να ειμαστε συμπροσκυνητες ειναι ενας εξαιρετικος ΚΥΡΙΟΣ και ειμαι ευτηχης που τον γνωρισα.
Τωρα απο κει και περα θα μου πειτε οτι αυτο δεν τυγχανει ασυλιας και δεν ξερω εγω τι αλλο και εγω μπορει να μην συμφωνω με τον Νικηφορο αλλα πρεπει εδω μεσα να υπαρχει το λιγοτερο σεβασμος και ειδικα προς ατομα που δεν τα ξερουμε πρωσοπικα.
Οι αποψεις μου τυνουν προς αυτες του Δημιτριου αλλα φιλε μου μην χρησιμοποιεις τετοιους χαρακτηρισμους γιατι δεν αρμοζουν σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ο καθενας απο μας μπορει να εχει την αποψη του οσο και αν μας στεναχωρει αυτο οσο και αν αυτο που λεει ο αδερφος μας ειναι πολιτικοποιημενο και δεν συναδει με τα της θρησκειας μας.
Τέλος παντων εγω δεν θελω να δωσω ουτε δικιο αλλα ουτε αδικο σε κανεναν απλος οπως εχω ξαναπει λιγο διακριση μεταξυ μας.
ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

1. Το θέμα αναφέρεται στην υποχρεώση των παιδιών της Ελλάδος να γνωρίζουν την Τουρκική γλώσσα, το οποίο πράγματι είναι απαράδεκτο, για να μην αναφέρω περαιτέρω βαρύτερους χαρακτηρισμούς! Ο Νικηφόρος μας είπε ότι τα Τουρικά θα είμαι μία από τις επιλογές των παιδιών για ξένη γλώσσα, που είναι τελείως διαφορετικό! Τελικά τι ισχύει;
2. Αγαπημένε μας αδελφέ Δημήτρη (fotios) η αντίδρασή σου ήταν όντως υπερβολική. Κατ' εμέ δεν έχει σημασία αν ο Νικηφόρος είναι δεκαπέντε, ή εβδομήντα πέντε ετών, γιατί στο forum η επικοινωνία είναι μερική και όχι ενώπιος ενωπίω. Δεν βλέπουμε δηλαδή τον "συνομιλητή" μας, οπότε οφείλουμε να του συμπεριφερόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό.
3. Εάν κάποιος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή οπουδήποτε αλλού, αυτό δεν σημαίνει ότι κρίνεται απορριπτέος! Αλίμονο αν μοιράζουμε εδώ πιστοποιητικά χριστιανικής νομιμοφροσύνης με βάση του τι πιστεύει ο καθένας μας για την κοσμική εξουσία! Ούτε η συμμετοχή σε αριστερές οργανώσεις σε καθιστούν συνειδητοποιημένο άθεο. Το μεγαλύτερο κακό το κάνουν τα λεγόμενα "φιλοχριστιανικά" κόμματα. Να θυμίσω τι έλεγαν όλοι αυτοί για την αφαίρεση του "Χριστιανός Ορθόδοξος" από την ταυτότητα; Για τα αντεθνικά βιβλία Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού που τελικώς όχι μόνο τα διένειμε στα σχολεία η Υπουργός Παιδείας (νυν Ευρωβουλευτής), αλλά αρνήθηκε να διορθώσει οτιδήποτε λέγοντας μόνον ότι αυτά μόνον οι επιστήμονες νομιμοποιούνται να τα διορθώσουν;
Για τα ιδιωτικά συμφωνητικά συμβίωσης;
Για τα άθλια βιβλία Θρησκευτικών;
Για τις φωτογραφίσεις "ηγετών" με περιστέρι στο κεφάλι την ημέρα των Θεοφανείων;
Για εκφράσεις του τύπου "Βαλτοπέδι";
Προσωπικά δεν κρίνω έναν άνθρωπο από τι κόμμα ψηφίζει, γιατί υπάρχουν πολύ ισχυροί λόγοι να μην ψηφίσεις ΚΑΝΕΝΑ από τα κόμματα της Βουλής.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”