dionysisgr έγραψε:Andreasmas έγραψε:
Είμαστε ο μοναδικός στον κόσμο λαός που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου
Όλοι είναι εχθροί μας, όλοι μας μισούν και να μας καταστρέψουν θέλουν .
Αμάν αυτή η νοοτροπία του Ελληνα που όλοι πια θέλουν να τον καταστρέψουν
Για ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας , δεν είμαστε μόνο εμείς πάνω στον πλανήτη
Ολα τα κράτη έχουν γνωρίσει πολέμους θλίψεις δυστυχίες μεγάλες , δεν είμαστε ο μοναδικός στο κόσμο λαός που πέρασε δια πυρός και σιδήρου
Αν διαβάσουμε ιστορίες άλλων κρατών θα φρίξουμνε από τις κακουχίες και τις δοκιμασίες τους
Και έχουν και αυτοί Εκκλησίες ξέρεις , μπορεί να μην πιστεύουν Ορθόδοξα , μπορεί να διαφωνούμε κάθετα με τις νοοτροπίες και αντιλήψεις τους ,αλλά εκεί κατέφευγαν κι αυτοί για να γλυτώσουν από τις δυστυχίες και εκεί καταφεύγουν ακόμα και σήμερα
Ολοι αγαπάνε την πατρίδα τους .Και οι Ιταλοί αγαπάνε την πατρίδα τους και την ιστορία τους ,και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι και και και και .
Οσο για το αν όλοι είναι εχθροί μας και μας μισούν ,αυτό είναι απαράδεκτο και μόνο να το πιστεύουμε
Αλλωστε δεν μας κατέστρεψαν οι άλλοι ,μόνοι μας καταστραφήκαμε .Μόνοι μας βουλιάξαμε την Ελλάδα οικονομικά γιατί εμείς έχουμε αυτή τη νοοτροπία
Εμείς είμαστε αυτοί που θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα , εμείς είμαστε αυτοί που γκρινιάζουμε συνέχεια αλλά δεν έχουμε πρόοδο
Είμαστε μια χώρα γκρινιάρηδων που δεν προοδεύουν
Δεν σ'αρέσει αυτά που λέω ,το ξέρω ,ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά έτσι είναι
Να που φτάσαν την Ελλάδα οι πολιτικοί μας και οι πολίτες ,εμείς οι ίδιοι
Τι σημαίνει "μας μισούν όλοι και θέλουν να μας καταστρέψουν" .Εκτός κι αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς γιατί δεν νομίζω ότι οι Πορτογάλοι ,οι Ελβετοί ,οι Γιαπωνέζοι θέλουν να μας καταστρέψουν
Αγαπάμε την πατρίδα μας , αλλά όχι να βγάζουμε και όλες τις άλλες χώρες άχρηστες και χωρίς ιστορία