ΣΤΕ: Προσφυγή κατά των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΣΤΕ: Προσφυγή κατά των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων
ευλόγησον απο το άγιον όρος με αγάπη 

Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

πρίν είμουν λίγο ερίστικός αφου λιγό πολοι οσοι θα την πάρουνε αποφασίσανε οτί είναι πτώση πνευματική ας μην ζαλίζουνε τους άλλους οτι δεν είναι τίποτα και οσοι πρώτα ο Θεός δεν θα την πάρουνε να μην κρίνουνε τους άλλους και έχουν αίσθημα υπερηφανίας ευλόγησον 

Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
terzagelos
- Τακτικό Μέλος

Δεν γνωριζο, αν απο την Ιεραρχεια της Εκλησιας, εχει δωθη καποια επησιμη ανακηνωση,
για το θεμα αυτο.
Η προσωπηκη μου αποψη,περι του χαραγματος,,,δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τις ταυτοτητες,
αλλα,για το χαραγμα εχω καταλαβη,οτι θα πρεπει συνειδητα,να αρνηθουμε τον Κυριο μας
Ιησου Χριστο,και συνειδητα να δεχθουμε το χαραγμα,διαφορετηκα δεν θα ισχυει.
Και απο οτι γνωριζουμε για τους πρωτους Χριστιανους,δημοσια τους ζητουσαν ,
να αρνηθουν την πιστη τους, (και γνωριζαν και τις συνεπειες)..
για το θεμα αυτο.
Η προσωπηκη μου αποψη,περι του χαραγματος,,,δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τις ταυτοτητες,
αλλα,για το χαραγμα εχω καταλαβη,οτι θα πρεπει συνειδητα,να αρνηθουμε τον Κυριο μας
Ιησου Χριστο,και συνειδητα να δεχθουμε το χαραγμα,διαφορετηκα δεν θα ισχυει.
Και απο οτι γνωριζουμε για τους πρωτους Χριστιανους,δημοσια τους ζητουσαν ,
να αρνηθουν την πιστη τους, (και γνωριζαν και τις συνεπειες)..
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όσοι λέτε ότι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες με το chip που εμπεριέχει το bar-code δεν είναι τίποτε, πλανάστε πλάνην οικτράν. Παρακαλώ συνέλθετε και σκεφτείτε Χριστιανικά!
Για τις ηλεκτρνικές ταυτότητες υπάρχει ήδη απόφαση της Εκκλησάις της Ελλάδας (1998) που υπογράφει ο τ. Αριχεπίσκοπος Αθηνών, κυρός Σεραφείμ.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε στην κάρτα του πολίτη είναι αν εμπεριέχεται ΚΑΙ σ' αυτήν ο ίδιος κωδικός. Αυτό έχει αναλάβει να το εξετάσει η Επιτροπή που έχει συστήσει η Ιερά Σύνοδος.
Για τις ηλεκτρνικές ταυτότητες υπάρχει ήδη απόφαση της Εκκλησάις της Ελλάδας (1998) που υπογράφει ο τ. Αριχεπίσκοπος Αθηνών, κυρός Σεραφείμ.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε στην κάρτα του πολίτη είναι αν εμπεριέχεται ΚΑΙ σ' αυτήν ο ίδιος κωδικός. Αυτό έχει αναλάβει να το εξετάσει η Επιτροπή που έχει συστήσει η Ιερά Σύνοδος.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ορθοτατη τοποθετηση του Fotios.fotios έγραψε:Μάλλον Σάββα δεν έχεις καταλάβει τον Γέροντα Πορφύριο και πολύ καλά...
Αν είναι έτσι πάρε και το τσιπάκι του σφραγίσματος και πίστευε με την...ψυχή!!!
Αφού κάνει -μπάμ- πως είναι εισαγωγή στο χάραγμα γιατί δεν το βλέπεις;
Τόσες φορές έχουμε ανεβάσει και σχόλια του Γέροντα Παϊσίου ακριβώς
για τις νέες κάρτες-ταυτόητες, αλλά πολλοί δεν θέλουν να τα βλέπουν...
Η άρνηση του Απ. Πέτρου ήταν εξωτερική, με το στόμα αλλά ήταν άρνηση...
Για να προσέξουμε όλοι μας μήπως αρνηθούμε και αναπαύουμε με
λόγια Αγίων ,που δεν καταλαβαίνουμε, τον λογισμό μας.
Ο γερων Πορφυριος, δεν εννοουσε επ'ουδενι να παμε να σφραγιστουμε σαν τα γιδια,
επειδη θα εχουμε γεμισει με Χριστο.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Δεν ακυρωνεις το χρισμα-σφραγισμα του Παναγιου Πνευματος, για να βαλεις αλλο..
Επειτα ΠΟΙΟΣ απο εμας, ειναι στην κατασταση την πνευματικη του Πορφυριου; Ας τοποθετηθει..
Οποτε; Τι συζηταμε; Με ξενα κολλυβα, μνημοσυνο δεν γινεται!
Αυτο που εννοουσε ο π.Πορφυριος,
(και κακως και ελεγχομαι και εγω, ως περιπου ανοητος, που παω να τον ερμηνευσω),
ειναι οτι δεν πρεπει να σχολουμαστε μονον με αυτο, καθως και με τον.. αντιχριστο,
και να ριχνουμε εκει το βαρος, και να παραμελουμε την μετανοια μας,
την μελετη, τον Εκκλησιασμο μας, την προσευχη, και με καθε τροπο και σε καθε τοπο,
να δουλευουμε μεσα μας, με τον Χριστο και να Χριστοποιουμεθα.
Οποτε εαν συμβει αυτο, δηλαδη το να Χριστοποιηθουμε απο τωρα, οχι μετα.. θανατον,
πολυ μα πολυ δυσκολα, εως καθολου, δεν θα μας επηρεασουν οι καταστασεις που ερχονται.
Αυτο εννοουσε ο π.Πορφυριος και το εχει τονισει και ο π.Παϊσιος, και ολοι οι αγιοι γεροντες, μακαριστοι και νυν.
Καθηκον μας, πρωτα η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, μετα η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, τα πνευματικα μας, η ανθρωπια μας, και μετα τα αντιχριστολογικα θεματα.
Γιατι χωρις τα πρωτα, ευκολα μπορουμε να χαθουμε, χωρις να ερθει ποτε ο αντιχριστος, μετα του χαραγματος του,
οπως χαθηκαν οσοι δεν εζησαν κατα Θεον, εδω και αιωνες, χωρις να ζουν τα εσχατα χρονια..
Αυτο να εχουμε υπ'οψιν μας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."