Ετοιμάζει αλλαγές το Υπουργείο Παιδείας

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ετοιμάζει αλλαγές το Υπουργείο Παιδείας

Δημοσίευση από ANTREAS »

πολυ απλα ξερουνε οτι θα παμε σε εκλογες στα κοντα και προσπαθουνε να περασουνε οτι νομο προλαβαινουνε..μακαρι και η επομενη κυβερνηση οποια και να ειναι αυτην να μην συνεχισει ετσι γιατι θελουν να μας αφανισουν σαν εθνος...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Στα σημαντικά θέματα (παιδεία, οικονομία, εξωτερική πολτικική) οι δικοί μας προδότες απλά εκτελούν εντολές. Και να αλλάξει η κυβέρνηση πάλι τα ίδια θα γίνουν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Εκπλήσομαι που απορείτε ! Από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου μαθήτρια στο γυμνάσιο δεν βλέπω τίποτε άλλο παρά αλλαγές στην παιδεία. Από εξατάξιο γυμνάσιο το έκαναν μισό-μισό γυμνάσιο και λύκειο, βάζαν εξετάσεις βγάζαν εξατάσεις, άλλαζαν την γλώσσα από απλή καθαρεύουσα σε δημοτική, έβαζαν και έβγαζαν τα αρχαία κάθε δυό -τρία χρόνια ! συνέχεια πειράματα. Είμαστε τέσσερα αδέλφια στην οικογένειά μου με μικρή διαφορά ηλικίας και τα τέσσερα μεγαλώσαμε με διαφορετικά παιδαγωγικά συστήματα ! Αυτό το μπάχαλο στην παιδεία υπήρχε και θα συνεχίζει να υπάρχει με οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν κυβερνάται ο τόπος γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο Απόστολος : οι προδότες απλά εκτελούν εντολές. Δυστυχώς δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

tkots έγραψε:Εκπλήσομαι που απορείτε ! Από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου μαθήτρια στο γυμνάσιο δεν βλέπω τίποτε άλλο παρά αλλαγές στην παιδεία. Από εξατάξιο γυμνάσιο το έκαναν μισό-μισό γυμνάσιο και λύκειο, βάζαν εξετάσεις βγάζαν εξατάσεις, άλλαζαν την γλώσσα από απλή καθαρεύουσα σε δημοτική, έβαζαν και έβγαζαν τα αρχαία κάθε δυό -τρία χρόνια ! συνέχεια πειράματα. Είμαστε τέσσερα αδέλφια στην οικογένειά μου με μικρή διαφορά ηλικίας και τα τέσσερα μεγαλώσαμε με διαφορετικά παιδαγωγικά συστήματα ! Αυτό το μπάχαλο στην παιδεία υπήρχε και θα συνεχίζει να υπάρχει με οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν κυβερνάται ο τόπος γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο Απόστολος : οι προδότες απλά εκτελούν εντολές. Δυστυχώς δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

στου κασίδη το κεφαλι......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”