Μουσική : Θάνος Μικρούτσικος
Στίχοι: Νίκου Καββαδία....
Συντονιστής: Συντονιστές

Οδυσσέα νάναι ευλογημένο, σε παρακολουθώ πάντα και εδώ και αλλού,… την ευχή μου, είσαι και πρεσβύτερος .Καπετάνιε Χρόνια σου Πολλά Καλά και Ευλογημένα.
Να τα εκατοστήσεις με Πολλά και ακίνδυνα ταξίδια.
Τούλα, σου εύχομαι και προσωπικά οικογενειακή γαλήνη ταις πρεσβείες του Μακαριστού Πατρός σου, πες του καμία κουβέντα και για μας τους ελεεινούς, αν είναι ευλογημένο.Χρόνα Πολλά, Καλά και Ευτυχισμένα Καπετάνιε !!! Υγεία πάνω απ' όλα και ό,τι άλλο επιθυμείς στην ζωή σου !!!
Στάθη μου , ο Κύριος να σε αξιώνει να χαίρεσαι αυτό που κάνεις , εκτός από την θάλασσα έχει και η στεριά «φουρτούνες» προς Δόξαν Θεού όμως!!!Καπετάνιε χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο μας, να ζείτε μέσα στην Αγάπη του και να είστε ευλογημένοι εσύ και όλοι σου η οικογένεια.
Στάθη σε ευχαριστώ και σου εύχομαι με την βοήθεια του Κυρίου μας να επιτελείς και συ το Θεάρεστο και άκρως ευεργετικό έργο , αυτό του εκπαιδευτικού. (Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε ότι αυτό το έργο είναι ευεργετικό , μόνο όταν επιτελείτε εν Χριστώ, ο)Χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα καπετάνιε, κάθε ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου.
Βασίλειε θα ήθελα να είμαι καπετάνιος μας όπως είπα , και …. η προσφορά μου ισχύει πάντα … και πάντως και τώρα και πάντα ας Του αφήσουμε το πηδάλιο.Χρόνια πολλά καπετάνιε μας!!!
Σμαρώ, την ευχή μου νάχεις , γαλήνη χαρά κι αγάπη στο σπιτικό σου.Χρονια πολλα πολλα πολλα καλα και ευλογημενα κυριε Γιαννη.
Φώτη, από την Αγιοτόκο και πολύπαθη Κύπρο την ευχή μουΚαπετάνιε χρόνια πολλά και από εμένα.Σου στέλνω και το δώρο σου με αγάπη!!!
!Χρόνια πολλά και καλά καπετάνιε
Αμήν, αμήν Ευθύμη, ο Κύριος να se αξιώνει στον αγώνα σου.Χρόνια πολλά και ευλογημένα με μετανοια Καπετάνιε...
Νικηφόρε ο Κύριος να μας ελεήσει , και εσένα φίλτατε , να σε αξιώνει να συνεχίσεις να δίνεις την αγάπη σου σ’ όλο τον κόσμο, όπως διακριτικά το κάνεις μέχρι τώρα.Χρόνια Πολλά, Αρεστά Στον Κύριό μας , με Υγεία. Παντού κ Πάντα επιτυχίες στη Ζωή σου Καπετάν-Γιάννη!!!

Αχ καπετάνιε μου, δυστυχώς ΔΕΝ είμαι εκπαιδευτικός αλλά ένας ταλαίπωρος μηχανογράφος, οιωνεί άνεργοςCaptain Yiannis έγραψε:Στάθη σε ευχαριστώ και σου εύχομαι με την βοήθεια του Κυρίου μας να επιτελείς και συ το Θεάρεστο και άκρως ευεργετικό έργο , αυτό του εκπαιδευτικού. (Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε ότι αυτό το έργο είναι ευεργετικό , μόνο όταν επιτελείτε εν Χριστώ, ο)Χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα καπετάνιε, κάθε ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου.
Κύριος να σε αξιώνει να χαίρεσαι το έργο σου![]()