Τι συμβαίνει με τον όρκο ?

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Αν ντρέπεστε να εξομολογηθείτε σε παπά πηγαίντε να εξομολογηθείτε σε ψυχαναλυτή!!
Επέστρεψα απτο όμορφο Λονδίνο με όρεξη μου φαίνεται!
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Η εξομολόγηση ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ, μέσα από το οποίο δίνεται στούς ανθρώπους Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η δήθεν «εξομολόγηση» στον ψυχαναλυτή, ΔΕΝ δίνει τήν ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

vasilis_m21 έγραψε:Αν ντρέπεστε να εξομολογηθείτε σε παπά πηγαίντε να εξομολογηθείτε σε ψυχαναλυτή!!
Επέστρεψα απτο όμορφο Λονδίνο με όρεξη μου φαίνεται!
Ο ψυχαναλυτής ( καλώς όρισες ) κάνει καλό αλλά δεν κάνει καλό φορμάτ
Είναι κάτι σαν το restore system :lol:
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Α δεν κάνει φορμάτ ο ψυχαναλυτής δηλαδή δεν σβήνονται οι αμαρτίες.
Α δηλαδή με την εξομολόγηση σβύνονται οι αμαρτίες. Μη μου πεις να πάω ξανά στον παπά της ενορίας μου, θα αρχίσει πάλι να με ρωτάει πότε έκανα σεξ τελευταία φορά.
Όμως οι μα***ιες στη ζώη δεν σβύνονται με εξομολογήσεις...Τις πληρώνουμε ακριβά!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε:Α δεν κάνει φορμάτ ο ψυχαναλυτής δηλαδή δεν σβήνονται οι αμαρτίες.
Α δηλαδή με την εξομολόγηση σβύνονται οι αμαρτίες. Μη μου πεις να πάω ξανά στον παπά της ενορίας μου, θα αρχίσει πάλι να με ρωτάει πότε έκανα σεξ τελευταία φορά.
Όμως οι μα***ιες στη ζώη δεν σβύνονται με εξομολογήσεις...Τις πληρώνουμε ακριβά!
Nα αλλάξεις πνευματικό
Δεν πιστεύω ότι σε ρώτησε τέτοιο πράγμα . Μια φορά σου έτυχε και το έκανες μάλλον καραμέλα
Δεν είναι όλοι το ίδιο δεν προσεγγίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο τη ψυχή του άλλου
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Να αλλάξω πνευματικό για να βρω τι; Κάποιον συζητήσιμο; Αν θέλω συζήτηση πάω σε chat room ή για καφέ με φίλους, όπως σήμερα που στο απέναντι τραπέζι καθόταν ο Alex Κούγιας!!
Άντε, πάλι πέτυχα celebrity!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε:Να αλλάξω πνευματικό για να βρω τι; Κάποιον συζητήσιμο; Αν θέλω συζήτηση πάω σε chat room ή για καφέ με φίλους, όπως σήμερα που στο απέναντι τραπέζι καθόταν ο Alex Κούγιας!!
Τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ..................... ε ρε και να πετύχαινα τον Κούγια σε κάνα τραπέζι σε καμμιά καφετέρια ..... θα τον έκανα να σηκωνόνταν να μου έδινε χαστούκι :roll:
Yunan
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Yunan »

Φίλε Βασίλη καλησπέρα!

Οι αστοχίες μας σβύνονται από το μυστήριο τηε εξομολόγησης όταν έχουμε διάθεση να αγωνιστούμε (όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας).

Βέβαια έχεις δίκιο ότι αφήνουν πληγές...

Ξέρεις στην αρχαιότητα ποιοί Ημάρταναν; Οι Τοξοβόλοι αθλητές που δεν έπιαναν τον στόχο... Βέβαια είχαν δικαίωμα να ξαναπροσπαθήσουν...

Έτσι και με την αμαρτία (αστοχία). Πέφτεις, σηκώνεσαι και ξαναπροσπαθείς.

Ο Θεός μαζί σου
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε:Να αλλάξω πνευματικό για να βρω τι; Κάποιον συζητήσιμο; Αν θέλω συζήτηση πάω σε chat room ή για καφέ με φίλους, όπως σήμερα που στο απέναντι τραπέζι καθόταν ο Alex Κούγιας!!
Είσαι άδικος τώρα και είναι κρίμα
Αν κάποιος ιερέας σε ξενέρωσε δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας
Και εμένα με έχει κάνει ιερέας να μη θέλω να πατήσω εκκλησία με τη συμπεριφορά του και τον ψυχολογικό του πόλεμο
Αλλά ξέρω και πνευματικό που όποτε βρεθώ κοντά του ( τον πνευματικό μου ) με κάνει να πετάω από χαρά και εσωτερική θετική διάθεση
ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και μην είσαι αρνητικός ;)
Ανθρωποι είναι
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Καλά θα βρω κανέναν πνευματικό με ανώτερες γνώσεις γιόγκα και διαλογισμού!
Πέρα απτην πλάκα, υπάρχουν πνευματικοί που λένε ωφέλιμα πράγματα αλλά έχω την εντύπωση ότι φτάνουν μέχρι ενός σημείου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”