Έχει σχέση μ΄αυτό το forum;
Ώρες, ώρες νομίζω ότι μπήκα σε λάθος forum.
Έτσι μού 'ρχετε να βάλω ένα γκάλοπ, αν είναι αμαρτία να ρίχνεις ρουκέτες σε αμερικάνικους στόχους. :D :D :D
Συντονιστής: Συντονιστές

nkope έγραψε:Καλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι πολιτικό θέμα;![]()
![]()
Έχει σχέση μ΄αυτό το forum;
Ώρες, ώρες νομίζω ότι μπήκα σε λάθος forum.
Έτσι μού 'ρχετε να βάλω ένα γκάλοπ, αν είναι αμαρτία να ρίχνεις ρουκέτες σε αμερικάνικους στόχους. :D :D :D

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω στα εξής :yparxei έγραψε:παντως υπενθυμιζω οτι την τελευταια φορα που αυτος ο νιμιτς εκανε προταση ανευ μπομπας για το σκοπιανο ηταν το εμετικο(sic) Μακεδονια-σκοπια...ποσο χειροτερη μπορει να ειναι η τωρινη προταση?πως να το πει δηλ μακεδονια το κρατος του ξακουστου αλεξανδρου?τπτ δεν ειναι θεμα μπομπας ειναι θεμα εξωτερικης πολιτικης,μολις σταματησει η επικυψη προς χαριν της καρεκλας θα δουμε σοβαρα κερδη στην εξωτερικη πολιτικη

Για να σας ανάψω λίγο τα αίματα θα σας πω ότι το κεντρικό σύνθημα του Μπους (αλλά και του Μακιαβέλλι) είναι ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δηλαδή ότι δικαιολογείται η χρήση βίας για την αντιμετώπιση του κακού. Αυτό άλλωστε προβάλουν κι όλες οι αμερικάνικες ταινίες εδώ και χρόνια.Σαν Χριστιανοί είμαστε υπέρ ή κατά στη χρήση βίας για την αντιμετώπιση του κακού;