1000 βαθμούς και δεν κάηκε
Συντονιστής: Συντονιστές
-
anastasios
- Βασικός Αποστολέας

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε μια άλλη προσέγγιση:
Νομίζω πως αυτό ήταν ένα σημείο απ' το Θεό. Δεν ξέρω αν είναι σωστό πάντα να προσπαθούμε με την λογική να εξηγούμε αυτές τις "παρεμβάσεις". Κάποιος λόγος θα υπήρχε... Μπορεί να μην λέει κάτι σ΄ εμάς αλλά να είπε πολλά στο περιβάλλον της γιαγιάς... Άλλωστε ο άνθρωπος που βεβαιώνει το σημείο δεν είπε ότι χάρηκε κανείς για το τραγικό αυτό περιστατικό. Απλώς κατέθεσε την μαρτυρία του η οποία είναι αντικειμενικά θαυμαστή (σε ότι αφορά τον ξύλινο σταυρό).
Σας ευχαριστώ
Χρήστος
Νομίζω πως αυτό ήταν ένα σημείο απ' το Θεό. Δεν ξέρω αν είναι σωστό πάντα να προσπαθούμε με την λογική να εξηγούμε αυτές τις "παρεμβάσεις". Κάποιος λόγος θα υπήρχε... Μπορεί να μην λέει κάτι σ΄ εμάς αλλά να είπε πολλά στο περιβάλλον της γιαγιάς... Άλλωστε ο άνθρωπος που βεβαιώνει το σημείο δεν είπε ότι χάρηκε κανείς για το τραγικό αυτό περιστατικό. Απλώς κατέθεσε την μαρτυρία του η οποία είναι αντικειμενικά θαυμαστή (σε ότι αφορά τον ξύλινο σταυρό).
Σας ευχαριστώ
Χρήστος
F10 καταλαβαίνω τι λες. Είναι αλήθεια πως χρειάζεται προσοχή και διάκριση σε τέτοιες αναφορές.
Από την άλλη όμως νομίζω πως όταν τα περιστατικά διαπιστώνονται επώνυμα, θα πρέπει προς δόξαν Θεού να αναφέρονται. Με ταπείνωση και διάκριση...
Μια σημείωση: Αυτό που συνέβη ήταν σημείο και όχι θαύμα.
Φιλικά
Χρήστος
Από την άλλη όμως νομίζω πως όταν τα περιστατικά διαπιστώνονται επώνυμα, θα πρέπει προς δόξαν Θεού να αναφέρονται. Με ταπείνωση και διάκριση...
Μια σημείωση: Αυτό που συνέβη ήταν σημείο και όχι θαύμα.
Φιλικά
Χρήστος
Η ΓΡιουλα σιγουρα καποια στιγμη θα αφηνε αυτο το κοσμο δεν ξερω τις βουλες του Θεου αλλα ισως με αυτο το τροπο να την εχει καταταξει στους μαρτυρες .Σημασια εχει το γεγονος του Σταυρου που δεν εξηγητε με τους νομους της φυσικης .Πως ο Αγιος Αθανασιος Αθωνιτης επεσε απο τον τρουλο της εκκλησιας και κοιμηθηκε,πως ο ηγουμενος σταυροβουνιου καταπλακωθηκε απο το τρακτερ κ.τ.λ.αγνωστες οι βουλες του θεου.Αλλα ενας μικρος ξυλινος σταυρος που κρεμοταν στο κρεβατι της γιαγιας να μην εχει καν μαυρισει ενω το ξυλινο κρεβατι να εχει γινει στακτη?αυτο δυσκολα ερμηνευεται χωρις το εργαλειο της πιστης.
-
koskas
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ρε φιλαρακια η ουσια του θεματος και το ηθικο διδαγμα που βγαινει απο αυτο που μας μετεφερε ο φιλος ο lovethink ειναι για το θαυμα του σταυρου , τωρα για το αν η γιαγια πεθανε η αν γιαγια εφαγε μπροκολο αλλο το θεμα, μην σας πιανει πονος ξαφνικα και αμεσως να κρινουμε το ολο θεμα.
αμα ηταν θα ελεγε (η γιαγια που καηκε στους 1000 βαθμους)
αμα ηταν θα ελεγε (η γιαγια που καηκε στους 1000 βαθμους)
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
ποιος μπορει να ξερει αλλωστε η γιαγια αν πηγε στον παραδεισο η τελος παντων τι εκανε με αυτην ο Θεος(οπως ας πουμε με τα παιδια που σφαγιαστηκαν στην βηθλεεμ και η εκκλησια μας σωστα οπως λεει ο π.παισιος τα αγιοποιησε)
καλο ειναι Να μην μπαινουμε στην θεση του Θεου..και να μην κρινουμε καταστασεις ...ουτε καρδιογνωστες ειμαστε ουτε παντογνωστες...
καλο ειναι Να μην μπαινουμε στην θεση του Θεου..και να μην κρινουμε καταστασεις ...ουτε καρδιογνωστες ειμαστε ουτε παντογνωστες...