Tο ευαγγέλιο του Ιούδα
Συντονιστής: Συντονιστές
Ο Χίτλερ πίστευε, ότι οι Εβραίοι είχαν συνεργήσει με διάφορους τρόπους, στην καταστροφή τής Γερμανίας ΠΡΙΝ από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Ο ίδιος ο Χίτλερ, πίστευε και ακολουθούσε σκοτεινές μεθόδους αποκρυφισμού.
Ο ίδιος ο Χίτλερ, πίστευε και ακολουθούσε σκοτεινές μεθόδους αποκρυφισμού.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

lovethink έγραψε:Δεν πρέπει όμως να μισούμε τους συνανθρώπους μαςspirosn έγραψε:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ
ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡ
ΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ,ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ,ΙΡΑΚΙΝΟΥΣκλπ.
Αλλωστε υπάρχουν και Ορθόδοξοι εβραίοι και Χριστιανοί γενικότερα Εβραίοι
Εβραίοι που γίνονται Ορθόδοξοι μετά από θαύματα
Εχω ένα βιβλιαράκι που λέει "η μεταστροφή μου προς την Ορθοδοξία" αν το θυμάμαι καλά το οποίο έχει γραφτεί ( ή τουλάχιστον έτσι λένε ) από πρώην Εβραίο
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ.ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ
ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ,ΤΟΧΙΤΛΕΡ;ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΡΦΕΣ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ,ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ,ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;
Κάποια στιγμή είπε πως το ολοκαύτωμα του Χίτλερ ξεκίνησε από το μίσος του προς τους Εβραίους το οποίο είχε επιρρεαστεί από το κακό που κάναν στον Χριστό
Αν το κατάλαβα σωστά
Ισχύει κάτι τέτοιο ? έχετε κάποιες γνώσεις επί του θέματος ?
Δηλαδή για αυτό το λόγο ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους σα λαό ?
Δυστυχώς δεν το σκέφτονται όλοι αυτό.... Αν το σκεφτόντουσαν τότε δεν θα είχε την επιθυμητή τηλεθέαση άρα δεν θα έβαζαν ξάνα κάτι τέτοια....Πχ βλέποντας χθες το ντοκυμαντέρ αυτό ψέλλισα "βλακείες"
Αν έχεις όρεξη ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ WIKIPEDIAΙσως οι Ρωμαίοι βέβαια τότε ήταν Εβραϊκής πίστης ? δεν το γνωρίζω
Πάει καιρός που διάβασα σχετικά και δεν θυμάμαι αλλά αν θες ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔηλαδή για αυτό το λόγο ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους σα λαό?
Evi μου σε ευχαριστώ για τις παραπομπέςEvi_J έγραψε:Αν έχεις όρεξη ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ WIKIPEDIAΙσως οι Ρωμαίοι βέβαια τότε ήταν Εβραϊκής πίστης ? δεν το γνωρίζω
]
Ενημερωτικά απλά σου λέω πως η wikipedia είναι αναξιόπιστη
Σκέψου ότι είναι μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια όπου ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να κάνει edit και να γράψει ή να συμπληρώσει ότι νομίζει
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Επί της ουσίας, το ντοκυμανταίρ του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο πόσα κείμενα για τον Ιησού υπήρχαν κατά τον πρώτο και δεύτερο αιώνα και στο γιατί ο Ειρηναίος επέλεξε αυτά τα τέσσερα για τον Κώδικα της Αγίας Γραφής κι όχι κάποια άλλα.
Η άποψή μου είναι ότι οι υποθέσεις των συντακτών του ντοκυμανταίρ αυτού δεν έλαβαν υπ΄όψη τους:
1. Ο Ιούδας αποκλείεται να έγραψε "ευαγγέλιο" και μάλιστα στα ελληνικά, γιατί οι άλλοι Απόστολοι που έγραψαν Ευαγγέλια και επιστολές το έκαναν με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, που έλαβαν κατά την Πεντηκοστή ή με το Βάπτισμά τους. Ο Ιούδας δεν έλαβε Άγιο Πνεύμα, επομένως αποκλείεται να έγραψε ευαγγέλιο.
2. Οι γνωστικιστές, μια εβραϊκή αίρεση της εποχής εκείνης, έγραψαν ένα σωρό κείμενα για τον Ιησού, προσπαθώντας να μπερδέψουν τους Χριστιανούς της εποχής, κι ως ένα σημείο το κατάφεραν.
3. Στον Κώδικα της Αγίας Γραφής περιελήφθησαν κείμενα που:
- Ήταν ξεκάθαρα και κατανοητά.
- Ήταν απόλυτα εξακριβωμένη η προέλευσή τους.
- Τα γεγονότα που ανέφεραν μπορούσαν να διασταυρωθούν κι από άλλες πηγές.
Για παράδειγμα ένα απ΄ τα κείμενα που δεν περιελήφθησαν στον Κώδικα της Αγίας Γραφής, ενώ όσα γράφουν είναι μάλλον σωστά, είναι το λεγόμενο ¨πρωευαγγέλιο του Ιακώβου", γιατί δεν μπορούσε να εξακριβωθεί με βεβαιότητα η προέλευσή του.
Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολούνται μ΄αυτά τα σκουπίδια παραμονές Πάσχα, αν όχι γιατί κάποιοι θέλουν να πλανήσουν και να βάλλουν σε αμφιβολία κάποιους αδύναμους στην πίστη αδελφούς μας.
Η άποψή μου είναι ότι οι υποθέσεις των συντακτών του ντοκυμανταίρ αυτού δεν έλαβαν υπ΄όψη τους:
1. Ο Ιούδας αποκλείεται να έγραψε "ευαγγέλιο" και μάλιστα στα ελληνικά, γιατί οι άλλοι Απόστολοι που έγραψαν Ευαγγέλια και επιστολές το έκαναν με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, που έλαβαν κατά την Πεντηκοστή ή με το Βάπτισμά τους. Ο Ιούδας δεν έλαβε Άγιο Πνεύμα, επομένως αποκλείεται να έγραψε ευαγγέλιο.
2. Οι γνωστικιστές, μια εβραϊκή αίρεση της εποχής εκείνης, έγραψαν ένα σωρό κείμενα για τον Ιησού, προσπαθώντας να μπερδέψουν τους Χριστιανούς της εποχής, κι ως ένα σημείο το κατάφεραν.
3. Στον Κώδικα της Αγίας Γραφής περιελήφθησαν κείμενα που:
- Ήταν ξεκάθαρα και κατανοητά.
- Ήταν απόλυτα εξακριβωμένη η προέλευσή τους.
- Τα γεγονότα που ανέφεραν μπορούσαν να διασταυρωθούν κι από άλλες πηγές.
Για παράδειγμα ένα απ΄ τα κείμενα που δεν περιελήφθησαν στον Κώδικα της Αγίας Γραφής, ενώ όσα γράφουν είναι μάλλον σωστά, είναι το λεγόμενο ¨πρωευαγγέλιο του Ιακώβου", γιατί δεν μπορούσε να εξακριβωθεί με βεβαιότητα η προέλευσή του.
Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολούνται μ΄αυτά τα σκουπίδια παραμονές Πάσχα, αν όχι γιατί κάποιοι θέλουν να πλανήσουν και να βάλλουν σε αμφιβολία κάποιους αδύναμους στην πίστη αδελφούς μας.
Ακόμα και το γεγονός ότι έμαθα και είδα ότι ο αγρός αίματος σήμερα είναι σκουπιδότοπος ήταν για μένα σημαντικό
Ενιωσα μια συγκίνηση βλέποντας ακόμα μια φορά πως τα 30 αργύρια και η προδωσία μέχρι σήμερα έχουν αφήσει ένα χώρο καταραμένο
Και αυτό απορώ πως δεν κάνει τους εβραίους να απορήσουν
Και γενικά με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό να μαθαίνω τι υποστηρίζουν και οι άλλοι
Αλλωστε αν δεν δοκιμαστεί η πίστη μου τι νόημα έχει
Αν κάποιος νιώθει αδύναμος μπορεί να μην παρακολουθήσει ποτέ του κάτι στην τηλεόραση
Θεωρώ πως τα όποια ντοκυμανταίρ είναι πολύ χρήσιμα για να μαθαίνεις έστω τα ψεύτικα επιχειρήματα των άλλων και να τα αντικρούεις
Ενιωσα μια συγκίνηση βλέποντας ακόμα μια φορά πως τα 30 αργύρια και η προδωσία μέχρι σήμερα έχουν αφήσει ένα χώρο καταραμένο
Και αυτό απορώ πως δεν κάνει τους εβραίους να απορήσουν
Και γενικά με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό να μαθαίνω τι υποστηρίζουν και οι άλλοι
Αλλωστε αν δεν δοκιμαστεί η πίστη μου τι νόημα έχει
Αν κάποιος νιώθει αδύναμος μπορεί να μην παρακολουθήσει ποτέ του κάτι στην τηλεόραση
Θεωρώ πως τα όποια ντοκυμανταίρ είναι πολύ χρήσιμα για να μαθαίνεις έστω τα ψεύτικα επιχειρήματα των άλλων και να τα αντικρούεις
Ιωσήφ σε βρίσκω λίγο πανικοβλημένο αγχωμένο φοβισμένο τρομοκρατημένοIosif έγραψε:Αδελφοί.
Ας κρατήσουμε ΑΝΟΘΕΥΤΑ την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και ΖΩΗ, με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε θυσία.
Δεν νοθεύει κανείς την πίστη του με το να μην ακούει 24 ώρες Πειραϊκή εκκλησία
Μπορείς να δεις και ένα ντοκυμανταίρ μια εκπομπή ένα ρεπορτάζ
Το να έχεις ΤρΟΜΟ και ΦΟΒΟ για να αποκτήσεις και λίγη μάθηση δεν είναι Ορθόδοξο
Ναι το ξέρω αυτό Μάνο καθώς και πολλοί άλλοι δυστυχώς. Δες π.χ τι έγινε με την ΟΟΔΕ.lovethink έγραψε:Evi μου σε ευχαριστώ για τις παραπομπές
Ενημερωτικά απλά σου λέω πως η wikipedia είναι αναξιόπιστη
Σκέψου ότι είναι μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια όπου ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να κάνει edit και να γράψει ή να συμπληρώσει ότι νομίζει
Συνήθως όμως αυτά που δεν αλλάζουν είναι αυτά που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς. Ο Χίτλερ ήταν τρελός και κανείς δεν μπορεί να μας αλλάξει γνώμη ότι και να λέει η wikipedia.