Δεν μπαίνω στην διαδικασία να πιάσω συζήτηση από την στιγμή που θεωρείς πως ψεύδομαι. Έγραψα νομίζω πως εκείνη την χρονιά ανάμεσα στους προσκυνητές ήταν και ο άντρας μου....Αλλα αλήθεια στο Περιβόλι της Παναγιάς υπάρχει κανείς άλλος εκτός από την Κυρία των Αγγέλων που μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο?nkope έγραψε:Δεν ξέρω Ζωή που βρήκες τον αριθμό 850, αλλά εγώ που είμαι άντρας και πάω στο Άγιο Όρος θα σου πω ότι στην τελευταία πανήγυρη της Ι.Μ. Γρηγορίου οι προσκυνητές ήταν περίπου 150 και της Ι.Μ. Ιβήρων περίπου 120. Το δεύτερο το ξέρω από προσωπική εμπειρία γιατί έφτασα εκεί τη μέρα της αναχώρησής τους. Σε καμιά πανήγυρη δεν πηγαίνει μεγαλύτερος αριθμός προσκυνητών κι αυτοί όχι όλοι μαζί σε μια μέρα, γιατί οι Μονές δεν μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, αλλά είναι αντίθετο και στους κανονισμούς του Αγίου Όρους.
Για μένα είναι ξεκάθαρο. Η όλη ιστορία ήταν προβοκάτσια. Τα 600 άτομα μαζεύτηκαν για να κάνουν φασαρία κι όχι προσκύνημα. Και μάλιστα απ΄ότι λέτε 50 απ΄αυτούς δεν σεβάστηκαν την ιερότητα του Αγίου Όρους και τους κανόνες λειτουργίας του και μπήκαν μέσα χωρίς άδεια.
Να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από τους επίδοξους υποστηρικτές της Ορθοδοξίας.
Προφανώς η Δέσποινα δεν συμφωνούσε με την απαγόρευση και γι΄αυτό οι 50 κατάφεραν και πέρασαν ανάμεσα από τα μπλόκα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί....Πήραν βίζα "άνωθεν" και τι λέτε εσείς εγώ τα ακούω βερεσέ....