Πρεπει να βγαλω νεα αστυνομικη ταυτοτητα

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Stefanos έγραψε: έχω αίμα 0 + και έτσι θα υπάρχει επάνω στην ταυτότητα ο Σταυρός.
Όταν του είπα και εάν είχα αρνητικό τι θα γίνονταν , μου είπε πάλι θα το έγραφαν και στην θέση του - θα τραβούσες εσύ μια κάθετη γραμμή και θα γινόταν +.

Αυτά από το γεροντά μου και οι σκέψεις δικές σας...

Στέφανος
Πολύ ωραία ιδέα
Και άμα χτύπα ξύλο πάθαινες κάνα ατύχημα και ήθελες αίμα θα σου βάζαν λάθος αίμα και θα σου τραβούσαν δύο κάθετες γραμμές Χ
Καλή Σαρακοστή
Stefanos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stefanos »

Οποτε χρειαστεί αίμα, ακόμα και εάν πρόκειται για ατύχημα ξαφνικό ή για προγραμματισμένο χειρουργείο, οι γιατροί δεν κοιτούν ταυτότητες και λοιπά χαρτιά για την ομάδα αίματος. Γίνεται εξέταση εκείνη τη στιγμή και βρίσκεται η ομάδα αίματος.

Στέφανος
Γλυκός ο Παράδεισος αλλά θέλει κόπο πολύ
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Και γω ειχα ακριβως την ιδια απορια μανο αλλα με αυτο που ειπε
ο στεφανος μου λυθηκε.
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Merkourios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Merkourios »

Νομίζω ότι πρέπει νά εξαντλήσουμε όλα τά σχετικά "όρια διαφυγής" πρίν προχωρήσουμε σέ νέα ταυτότητα.

Στό διάστημα αυτό κανείς δέν ξέρει τί μπορεί νά συμβεί, ποιές κυβερνήσεις καί ποιοί άνθρωποι σέ πόστα πού κινούν αυτές τίς διαδικασίες μπορούν ν΄ αλλάξουν, καί νά γίνουν τά όνειρα κάποιων Μασσόνων, "όνειρα θερινής νυκτός"

Εάν μπορούμε νά αποφύγουμε μετάβαση στό Εξωτερικό νά προσπαθήσουμε νά μή πάμε, έστω κι΄ άν χάσουμε κάποια "εκτός έδρας" ( οικονομική περίπτωση), έστω κι΄ άν χάσουμε κάποιο μικροπτυχίο απ΄ αυτά πού αφθονούν έξω...

Νά θυμόμαστε πάντα " οτι ο Θεός βλέπει τί κάνουμε, καί γιατί τό κάνουμε" καί μέσω κάποιου άλλου τρόπου θά βρεθούμε σάν νά έχουμε "τό κάτι περισσότερο".

Γενικά:

μή πάμε φυρί-φυρί καί άντε νά τελειώνουμε νά βγάλουμε προβληματικές ταυτότητες, γιατί η Θεία Χάρη είναι σάν αύρα λεπτή, σάν άνεμος απαρατήρητος, καί όταν μάς δεί ότι γονατίσαμε πρίν ακόμη αρχίσει ο πραγματικός πόλεμος, τότε πιθανότατα νά φύγει καί μετά άντε πιάστηνε...

Μετά, θά πέφτουμε στά χειρότερα, θά τά δικαιολογούμε όλα, καί δέν θά μπορούμε νά σηκωθούμε...

Όσο μπορούμε λοιπόν άς περιμένουμε, πολύ προσοχή, πολύ προσευχή, καί νά ρωτάμε πνευματικούς πού έχουν ασχοληθεί μέ τέτοια θέματα.

Τό "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ " είναι γιά τίς σβούρες όχι γιά τούς ανθρώπους μέ αιώνιο μέλλον !
Merkourios
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Πάνω από τη ταυτότητα ?
να τραβήξω μια γραμμή κάθετη ?
Για να γράψω ψεύτικη ομάδα αίματος ?
και μόλις τραβήξω τη γραμμή θα σταματούσε στη ταυτότητα ( ΑΝ ήταν ηλεκτρονική ) να λειτουργεί το μικροτσίπ και να εκπέμπει το RDIF ?
Καλή Σαρακοστή
anny
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από anny »

Αγαπητέ Μερκούριε συμφωνώ απόλυτα με την δημοσίευσή σου.
Kyrie_Elehson
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από Kyrie_Elehson »

Εμένα πάλι δε μου λύθηκε.... Καταρχήν για ποιο λόγο να μπορεί να αναγράφεται η ομάδα αίματος στην ταυτότητα αν δεν έχει κάποια χρησιμότητα σε περιστάσεις εκτάκτου ανάγκης?
Αλλά έστω ότι το ξεπερνάμε αυτό και ότι όντως γίνεται πρώτα εξέταση και μετά παρέχεται αίμα σε περιστάσεις ανάγκης.... Είναι τόσο σημαντικό να γράφει η ταυτότητά το θρήσκευμα? Τι σχέση έχει η ταυτότητα με το τι πιστεύουμε? Συμφωνώ ότι θα πρέπει αν αντιδράσουμε σε ενδεχόμενη τοποθέτηση RDIF αλλά προς το παρόν που η ταυρτότητα είναι χάρτινη νομίζω δεν υπάρχει κίνδυνος... άρα τι σκάμε τόσο πολύ με αυτό το θέμα??
Stefanos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stefanos »

Το φακέλλωμα υπήρχε και παλιά . Τώρα αναβαθμίστηκε . Έγινε ηλεκτρονικό.
Αν έχει τσιπ και γαριδάκι επάνω , ε ας έχει . Να ξέρουν πότε πάω στην καφετέρια, πότε στη δουλειά μου, πότε πάω στην εκκλήσία. Ας έχει, θα με αποκόψει αυτό από τον αγώνα μου ;

Στέφανος
Γλυκός ο Παράδεισος αλλά θέλει κόπο πολύ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Merkourios έγραψε:
έστω κι΄ άν χάσουμε κάποιο μικροπτυχίο απ΄ αυτά πού αφθονούν έξω...

Εχεις παιδιά Μερκούριε που σπουδάζουν ?
Οχι φαντάζομαι
Μη τα βλέπεις όλα τόσο εύκολα πίσω από το κομπιούτερ σου
Αν έχεις παιδί και του λες να παρατήσει τη σχολή του και να κάτσει εδώ να δουλεύει στα Goodys ......
Το σωστό είναι ότι πρέπει να ρωτάμε τους πνευματικούς μας
Και λίγη εμπιστοσύνη στο Θεό δε βλάπτει
Δεν μας έχει γυρίσει τη πλάτη
Αλλωστε όπου επλεόνασε η αμαρτία επερρίσεψε η χάρη

Το θέμα είναι πως η αναγραφή του θρησκεύματος δεν σε κάνει Χριστιανό
και αν είχα κατέβει τότε στη πορεία ήταν πιο πολύ γιατί μου την είχε βαρέσει η αδιαφορία της κυβέρνησης στην αίτηση της εκκλησίας για διάλογο πάνω σε αυτό το θέμα

Ασε που μη λες μεγάλες κουβέντες γιατί άμα χάσεις καμμία ταυτότητα θες δε θες καινούργια θα βγάλεις
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Stefanos έγραψε:Το φακέλλωμα υπήρχε και παλιά . Τώρα αναβαθμίστηκε . Έγινε ηλεκτρονικό.
Αν έχει τσιπ και γαριδάκι επάνω , ε ας έχει . Να ξέρουν πότε πάω στην καφετέρια, πότε στη δουλειά μου, πότε πάω στην εκκλήσία. Ας έχει, θα με αποκόψει αυτό από τον αγώνα μου ;

Στέφανος
Το θέμα δεν είναι μόνο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ
Είναι και ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ελευθερίας του ατόμου
Ενα τσιπ πάνω στο ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν πομπός
Δίνει πληροφορίες , το ιστορικό σου , στον κάθε έναν που μπορεί να μεσολαβήσει εν αγνοία σου και να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες
Θα αντιδράσει ο κόσμος όλος και θα γίνει χαμός όταν έρθουν εκείνες οι μέρες
Ηδη στο εξωτερικό αντιδρούν
Δες εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=FVmD4iTXRLE
Δες και εδώ
http://www.wethepeoplewillnotbechipped. ... n/news.php
εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=tCLu83rppmA
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”