Το ότι η κοπέλα έχει διαπράξει ένα αμάρτημα δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο από το να διαπράξει το μέγιστο των αμαρτημάτων, που είναι η αφαίρεση ζωής! Επομένως, έχω την άποψη ότι το να κρατήσει το παιδί της είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
Από κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα! Αν έχει συνειδητοποιήσει τι έκανε, μετανοήσει και εξομολογηθεί, ο Θεός θα την βοηθήσει! Και οπωσδήποτε να έχει έναν πνευματικό για σύμβουλο και καθοδηγητή στην δύσκολη ζωή της!
Όλα τα παραπάνω νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχει να κάνει από δω και πέρα!
Αποφυγή έκτρωσης
Συντονιστής: Συντονιστές
Τα στοιχεία που είχα τα έδωσα.
Δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το οικονομικό από δω και πέρα μιας και το ίδρυμα του Αγίου Μάρκου (το οποίο το έχω γνωρίσει προσωπικά) της προσφέρει ότι χρειάζεται για όσο καιρό χρειαστεί. (Οι περισσότερες κοπέλες κάθονται γύρω στα 2 χρόνια. Μέχρι ή να βρουν δουλειά ή να παντρευτούν ή τέλος πάντων να αποκατασταθούν. Μια κοπέλα είναι εκεί ήδη σχεδόν 4 χρόνια!!)
Δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το οικονομικό από δω και πέρα μιας και το ίδρυμα του Αγίου Μάρκου (το οποίο το έχω γνωρίσει προσωπικά) της προσφέρει ότι χρειάζεται για όσο καιρό χρειαστεί. (Οι περισσότερες κοπέλες κάθονται γύρω στα 2 χρόνια. Μέχρι ή να βρουν δουλειά ή να παντρευτούν ή τέλος πάντων να αποκατασταθούν. Μια κοπέλα είναι εκεί ήδη σχεδόν 4 χρόνια!!)
mirto & aposal,
Είναι πολύ σωστά και γλυκά τα λόγια σας. Δεν πρέπει να αποπάρουμε την κοπέλα. Άλλωστε όλοι έχουμε κάνει του κόσμου τις αμαρτίες.
Εγώ αυτές τις μέρες δεν έχω και πολύ έμπνευση (γιατί αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα) και δεν έχω στείλει μήνυμα στο link που παραθέτει ο vfilip. Καλό θα ήταν να τα γράψετε και εκεί, ώστε να τα διαβάσει και εκείνη (ή μάλλον εκείνες).
Αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν συνεισφέρει στη συζήτηση.
Είναι πολύ σωστά και γλυκά τα λόγια σας. Δεν πρέπει να αποπάρουμε την κοπέλα. Άλλωστε όλοι έχουμε κάνει του κόσμου τις αμαρτίες.
Εγώ αυτές τις μέρες δεν έχω και πολύ έμπνευση (γιατί αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα) και δεν έχω στείλει μήνυμα στο link που παραθέτει ο vfilip. Καλό θα ήταν να τα γράψετε και εκεί, ώστε να τα διαβάσει και εκείνη (ή μάλλον εκείνες).
Αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν συνεισφέρει στη συζήτηση.