Να δώσουμε και να πάρουμε συγχώρηση;

Συντονιστής: Συντονιστές

kles
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kles »

Εντάξει παιδιά, το κατάλαβα.
Πάντως εγώ είμαι διαφορετικής άποψης γενικά.
Προσωπικά θα ζητούσα συγχώρεση κατά μόνας απο κάποιον.

Και ο λόγος που το έγραψα αυτό πιό πάνω είναι γιατί το φόρουμ είναι σαν τον δρόμο, έξω, σε εικονική μορφή.
Εδώ, μπαίνει ο καθένας και αν κρίνω και απο κάποια επίθεση που δέχτηκε η σελίδα, αρκετοί αντίθε(τ)οι, πού καλό θα ήταν να μήν διαβάζουν τέτοια διότι τα ερμηνεύουν διαφορετικά απ'ότι θ'άπρεπε, και αυτό γιατί λείπει η συγκεκριμένη παιδεία.
giannisxr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από giannisxr »

ενοτητα ΑΓΙΩ
κοινωνια εν
αγαπη ΠΝΕΥΜΑΤΙ

ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
kles
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kles »

Λάθος συλλογισμός δηλαδή, έτσι ?
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Εμένα δεν μου φαίνεται λάθος συλλογισμός. Τι θα πει αυτό άλλωστε ? Ο καθένας μας έχει την άποψή του, η οποία πρέπει να είναι σεβαστή. Μπορεί να έχεις δίκιο εσύ. :idea:

Κι εγώ γενικά πιστεύω ότι πρέπει να ζητάμε συγνώμη ιδιαιτέρως, αλλά αν κάποιοι έχουν στεναχωρήσει/προσβάλει/εκθέσει κάποιους δημοσίως δεν θα πρέπει ίσως να εκφράσουν τη συγνώμη τους δημόσια ?

Γιατί όσοι εχθρεύονται αυτή την υπέροχη ιστοσελίδα (και υποθέτω είναι αρκετοί) να διαβάζουν μόνο τους κατά καιρούς καυγάδες για κάποιο θέμα ? Αν, όμως, οι συγνώμες ήταν μόνο με π.μ. θα έμενε μόνο η αίσθηση της αντιπαράθεσης και όχι της συμφιλίωσης και του γόνιμου διαλόγου. :idea:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το θέμα της ενότητας είναι πολύ καλό! Εύγε αδελφέ μου, με την Τηνιακή ρίζα (αν θυμάμαι καλά)!
Δυστυχώς τώρα την πήρα είδηση!
Δεν πειράζει!
Δεν υπάρχουν βέβαια πολλές αναφορές, γιατί μάλλον θεωρούμε ότι δεν βλάψαμε κανέναν! Κι όμως ακούστηκαν στο εγγύς παρελθόν μερικές βαριές κουβέντες! Με την εξαίρεση ενός παλιού και άξιου μέλους, δεν είδα πολλούς να συμμετέχουν! Πιθανόν όμως να μην πήραν είδηση το θέμα αυτό, όπως άλλωστε έγινε και με μένα!
Δυστυχώς εγώ, ως πολύ αμαρτωλός και εγωιστής, έχω ξεχάσει σε ποιους αντιμίλησα και φέρθηκα υποτιμητικά! Λυπάμαι πολύ για τον εαυτό μου, γιατί χάνω μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω μια δημόσια συγχώρεση και αυτές οι δημόσιες μετάνοιες, εφ' όσον είναι ειλικρινείς, ευχαριστούν πολύ τον Θεό!
Παρακαλώ, σε όποιον αδελφό δεν φέρθηκα με την του Χριστού αγάπη, να μου το πει δημόσια και να μου δώσει την ευκαιρία να κάνω κάτι καλό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”