Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και σατανισμός

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

dionysisgr έγραψε:Αδελφια, και εγω προγραμματιστης ειμαι, αλλα, σε περιβαλλον microsoft.

ιμαι με τα ρημαδια αυτα απο το '86. Με αυτα μεγαλωσα.
....

Ας μην ξεχναμε οτι στην "πολιτισμενη δυση", τα παντα, ειτε αισθητα ειτε νοητα, πραγματα, εννοιες, μεταφραζονται σε κερδος-χρημα, αλλιως δεν εχει νοημα να ασχολειται καποιος με αυτα.
Τι άραγε μπορεί να προσθέσει κανείς στο ιδιαίτερα δομημένο κείμενο του dionysisgr το οποίο σαφώς είναι βγαλμένο μέσα από την "αγωνιστική πραγματικότητα" της καθημερινής μάχης της επιβίωσης.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
ser
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ser »

dionysisgr έγραψε:Αδελφια, και εγω προγραμματιστης ειμαι, αλλα, σε περιβαλλον microsoft.

Ειμαι με τα ρημαδια αυτα απο το '86. Με αυτα μεγαλωσα.
Και εγώ από το '88-'89.
dionysisgr έγραψε: Τα υπολοιπα οπως 666, Kill, daemons, ειναι καθαρα σκανδαλιστικες εμπνευσεις της στιγμης, του ενθουσιασμου, η στο τελος τελος του marketing που κρινει οτι ετσι θα γινει ντορος στην αγορα.

Ας μην ξεχναμε οτι στην "πολιτισμενη δυση", τα παντα, ειτε αισθητα ειτε νοητα, πραγματα, εννοιες, μεταφραζονται σε κερδος-χρημα, αλλιως δεν εχει νοημα να ασχολειται καποιος με αυτα.
Δεν νομίζω ότι η αποδοχή των λειτουργικών συστημάτων οφείλεται στον ντόρο που κάνουν με σατανιστικά σύμβολα, αλλά επειδή άρχισαν να γίνονται ή είναι ήδη εύχρηστα.

Τα σατανιστικά σύμβολα είναι σύμπτωμα της εποχής.
ser
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ser »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”