Το αντίτιμο της πνευματικής χλιαρότητας

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

PerlMaster, για να αλλαξει ο κοσμος, αλλαζουμε πρωτα τον εαυτο μας, γιατι ο κοσμος αποτελειται απο δισ. εαυτους.

Μην καταδικαζεις τοσο ακοπα τους συνομιλητες σου, την γνωμη τους εξεφρασαν, και η καταληξη του φωτογραφου, μονο χριστιανικη δεν ηταν, εαν θελεις.

Εαν λοιπον εσυ και ο καθενας μας ειναι διατεθιμενος να αλλαξει, αλλα μια μεγαλη πλειοψηφια δεν ειναι (οπως οι "ισχυροι" του πλανητη) τοτε λυπαμαι αλλα θα δουμε και χειροτερα απο αυτα.

Σε αυτην την κοιλαδα του κλαυθμωνος και εις τον τοπον εξοριας οπου ευρισκομεθα, η λυση ειναι η πνευματικη αλλαγη και η εις την ανω Ιερουσαλημ πορεια.

Δυστυχως η αληθεια ειναι ο σωζων εαυτω σωθητω, και μιλω καθαρα πνευματικα εαν γινομαι κατανοητος, διαφορετικα μπορουμε να το αναλυσουμε παρακατω περισσοτερο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Να με συγχωρείς αδελφέ μου PerlMaster, αν σε σκανδάλισε η άποψή μου! Εγώ φταίω, έχεις δίκιο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”