Οι "φύλακες" της Ορθοδοξίας και του έθνους
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Δεν θελω με κανενα τροπο να σε πιεσω και να σε φερω σε δυσκολη θεση.filotas έγραψε:Μελπομένη μην επιμένεις δεν πρόκειται να πω ονόματα. Όχι γιατί φοβάμαι, αλλά γιατί:
1. Η επισήμανση δεν έχει νόημα προσωπικής κόντρας, αλλά είναι θέμα αρχών.
2. Τα ονόματα αλλάζουν και σήμερα είναι κάποιοι κι αύριο είναι κάποιοι άλλοι. Δεν πρόκειται ν' αναρτήσουμε πίνακα ανεπιθύμητων. Όποιος έχει νου καταλαβαίνει (εκτός από τον πάντοτε αντιρρησία Χρήστο).
Χρήστο, όταν κάποιες φωνές ηχούν πολύ δυνατά και παράφωνα, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν καμιά ουσία και ωφέλεια, τότε απλά δημιουργούν θόρυβο που εμποδίζει την εποικοδομητική συζήτηση. Κι αυτές οι φωνές σου αρέσουν;
Δεν είμαι συντονιστής και δεν έχω δικαίωμα να επιβάλω τη σιωπή σε κανένα, αλλά σαν μέλος έχω το δικαίωμα να διαμαρτύρομαι, όταν προσπαθούν να μου επιβάλλουν με κραυγές απόψεις, που δεν έχουν σχέση ούτε με την ουσία της Ορθόδοξης πίστης ούτε με την ουσία της φιλοπατρίας. Εγώ προσωπικά μετά πρώτην και δευτέραν νουθεσίαν θα παραιτούμαι από τη συζήτηση μ΄όποιον έχει παρόμοια συμπεριφορά.
Εγω παντως δεν εχω καταλαβει σε ποιους αναφερεσαι. Αν καταλαβαν αυτοι, ας κανουν μια αυτοεξεταση...Αν μεταξυ αυτων ειμαι και εγω, πες το μου,να ...φωναξω δυνατωτερα,η να αρχισω και εντονη δραση.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πήρα ενα βιβλιαράκι μικρό Η εβραιωμασωνία ξεσκεπάζεται του αρχιμανδρίτη Χαράλαμπου βασιλόπουλου.
πολυ καλο.
Γενικά πισω απο ολα αυτά κρύβεται ο πονηρός και οι ανθρωποι που αρνήθηκαν τον Χριστό και παραδόθηκαν σε αυτόν.
αυτοι προσπαθούν να διαδίδουν το Σατανά και να πλανεύουν κόσμο.
πολυ καλο.
Γενικά πισω απο ολα αυτά κρύβεται ο πονηρός και οι ανθρωποι που αρνήθηκαν τον Χριστό και παραδόθηκαν σε αυτόν.
αυτοι προσπαθούν να διαδίδουν το Σατανά και να πλανεύουν κόσμο.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Έχει έρθει εδώ και κάμποση ώρα ένα ...ταγκαλάκι και με τσιγκλάει να πω ένα όνομα :D :D :D .
Αυτός ο ευλογημένος μ' έχει πρήξει. Δεν έχει αφήσει όύτε ιερό ούτε όσιο. Έχει παραποιήσει τα πάντα, την Αγία Γραφή, τα λόγια των Πατέρων, τα λόγια των Γερόντων. Παραποιεί τα λόγια μου συστηματικά. Αγνοεί ότι δεν τον βολεύει και θυμάται ότι τον βολεύει.
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα σταματήσει αν δεν σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης κατά της Ιεραρχίας Εκκλησίας και δεν βαδίζουμε πάραυτα να καταλάβουμε τον Πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινούπολης, για να κυρήξουμε πόλεμο σ' όποιον δεν είναι κατά την άποψή του Ορθόδοξος.
Όχι, εγώ θ' αντισταθώ δεν θα το πω το όνομα όσο κι αν με τσιγκλαει.
:-# :-# :-#
Αυτός ο ευλογημένος μ' έχει πρήξει. Δεν έχει αφήσει όύτε ιερό ούτε όσιο. Έχει παραποιήσει τα πάντα, την Αγία Γραφή, τα λόγια των Πατέρων, τα λόγια των Γερόντων. Παραποιεί τα λόγια μου συστηματικά. Αγνοεί ότι δεν τον βολεύει και θυμάται ότι τον βολεύει.
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα σταματήσει αν δεν σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης κατά της Ιεραρχίας Εκκλησίας και δεν βαδίζουμε πάραυτα να καταλάβουμε τον Πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινούπολης, για να κυρήξουμε πόλεμο σ' όποιον δεν είναι κατά την άποψή του Ορθόδοξος.
Όχι, εγώ θ' αντισταθώ δεν θα το πω το όνομα όσο κι αν με τσιγκλαει.
:-# :-# :-#
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Μήπως ο "αυτός" είναι ο (κατα τα άλλα συμπαθής) justin ?filotas έγραψε:Έχει έρθει εδώ και κάμποση ώρα ένα ...ταγκαλάκι και με τσιγκλάει να πω ένα όνομα :D :D :D .
Οσο δεν κινδυνεύουμε από τροφική δηλητηρίαση, καλό είναι και κάπου κάπου καποια αλλαγή στο μενου...
Μακαρόνια συνέχεια δεν λέει... θέλει καμιά φορά και την σπέσιαλ σαλτσούλα του !!!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Αν λέγοντας Χρήστος, αναφέρεσαι σε εμένα (που έχω κανά δίμηνο να γράψω), σου συνιστώ να φοράς ελαφριά ρούχα, και καπέλο, να πίνεις άφθονα υγρά, και να αυξήσεις ελαφρώς το αλάτι στην διατροφή σου.filotas έγραψε: ..............................................................................
2. Τα ονόματα αλλάζουν και σήμερα είναι κάποιοι κι αύριο είναι κάποιοι άλλοι. Δεν πρόκειται ν' αναρτήσουμε πίνακα ανεπιθύμητων. Όποιος έχει νου καταλαβαίνει (εκτός από τον πάντοτε αντιρρησία Χρήστο).
Χρήστο, όταν κάποιες φωνές ηχούν πολύ δυνατά και παράφωνα, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν καμιά ουσία και ωφέλεια, τότε απλά δημιουργούν θόρυβο που εμποδίζει την εποικοδομητική συζήτηση. Κι αυτές οι φωνές σου αρέσουν;
................................................................................
Υπομονή, καλοκαίρι είναι, θα περάσει.