Άγιο Όρος

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

ασε με να σε πειραξω λιγο πανω στο θεμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εξαλλου η απαντηση δεν εδωθη ηδη?
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

stratos έγραψε:
smarti έγραψε:Εχω και ωραιες φωτογραφιες που εβγαλα απο τη θαλασσα. :)
Αντε ντέ .
Τί περιμένεις;
Γρήγορα στό φωτο αλμπουμ.
Καί μή μού πείς πώς ανεβάζουμε γιατί βαριεμαι .
Καί πεινάω . :?
Δεν ξερω και ουτε προκειται να μαθω.Δεν τα παω καλα με αυτο το κουτι!!! :-x
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αγιο Ορος

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο ?Και αν ναι ,θελετε να οργανωσουμε μια τετοια συναντηση?
Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!! :oops:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

smarti έγραψε:
smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο ?Και αν ναι ,θελετε να οργανωσουμε μια τετοια συναντηση?
Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!! :oops:
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

smarti έγραψε:
Από ότι ξέρω κανένα καραβάκι δεν σταματά σε αρσανά μονής αλλά, σταματούν περίπου 500μ από την παραλία και αφού έχει γίνει συννενόηση με τη μονή, ανεβαίνει σε αυτό κάποιος ιερομόναχος με Άγια Λείψανα της μονής και προσκυνούν οι επιβαίνοντες σε αυτό. Η παράνομη ή παράτυπη προσέγγιση των παραλίων του Αγίου Όρους εκτός από τις ποινικές κυρώσεις τιμωρείται και με πρόστιμο 3000 ευρώ και πάνω.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

andronikos έγραψε:
smarti έγραψε:
Από ότι ξέρω κανένα καραβάκι δεν σταματά σε αρσανά μονής αλλά, σταματούν περίπου 500μ από την παραλία και αφού έχει γίνει συννενόηση με τη μονή, ανεβαίνει σε αυτό κάποιος ιερομόναχος με Άγια Λείψανα της μονής και προσκυνούν οι επιβαίνοντες σε αυτό. Η παράνομη ή παράτυπη προσέγγιση των παραλίων του Αγίου Όρους εκτός από τις ποινικές κυρώσεις τιμωρείται και με πρόστιμο 3000 ευρώ και πάνω.
Ευχαριστω που με διορθωσατε :)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες που πάτησαν το πόδι τους στο Άγιον Όρος (κρυφά) δεν είχαν καλό τέλος.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες που πάτησαν το πόδι τους στο Άγιον Όρος (κρυφά) δεν είχαν καλό τέλος.
Ηθελέστα και παθέστα! Για να μην πω το άλλο.........
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

aposal έγραψε:Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες που πάτησαν το πόδι τους στο Άγιον Όρος (κρυφά) δεν είχαν καλό τέλος.
Σωστά άκουσες Απόστολε το ίδιο άκουσα και εγώ από γέροντα στο Αγιον Όρος πρίν από καιρό.Μιλάω για αυτές που ηθελημένα πάτησαν στο Όροςκαι όχι για αυτές ( υπάρχουν) που ή για προστασία και μόνο ή χωρίς να το ξέρουν (βλέπε τις μολδαβές τελευταία)
Αββά Ισαάκ του Σύρου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”