Άγιο Όρος
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν ξερω και ουτε προκειται να μαθω.Δεν τα παω καλα με αυτο το κουτι!!! :-xstratos έγραψε:Αντε ντέ .smarti έγραψε:Εχω και ωραιες φωτογραφιες που εβγαλα απο τη θαλασσα. :)
Τί περιμένεις;
Γρήγορα στό φωτο αλμπουμ.
Καί μή μού πείς πώς ανεβάζουμε γιατί βαριεμαι .
Καί πεινάω .
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Αγιο Ορος
Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!!smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο ?Και αν ναι ,θελετε να οργανωσουμε μια τετοια συναντηση?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
smarti έγραψε:Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!!smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο ?Και αν ναι ,θελετε να οργανωσουμε μια τετοια συναντηση?
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Από ότι ξέρω κανένα καραβάκι δεν σταματά σε αρσανά μονής αλλά, σταματούν περίπου 500μ από την παραλία και αφού έχει γίνει συννενόηση με τη μονή, ανεβαίνει σε αυτό κάποιος ιερομόναχος με Άγια Λείψανα της μονής και προσκυνούν οι επιβαίνοντες σε αυτό. Η παράνομη ή παράτυπη προσέγγιση των παραλίων του Αγίου Όρους εκτός από τις ποινικές κυρώσεις τιμωρείται και με πρόστιμο 3000 ευρώ και πάνω.smarti έγραψε:Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!!smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ευχαριστω που με διορθωσατε :)andronikos έγραψε:Από ότι ξέρω κανένα καραβάκι δεν σταματά σε αρσανά μονής αλλά, σταματούν περίπου 500μ από την παραλία και αφού έχει γίνει συννενόηση με τη μονή, ανεβαίνει σε αυτό κάποιος ιερομόναχος με Άγια Λείψανα της μονής και προσκυνούν οι επιβαίνοντες σε αυτό. Η παράνομη ή παράτυπη προσέγγιση των παραλίων του Αγίου Όρους εκτός από τις ποινικές κυρώσεις τιμωρείται και με πρόστιμο 3000 ευρώ και πάνω.smarti έγραψε:Συγνωμη,βαλτε αντι τη λεξη προβλητα τη λεξηαρσαναςΜετα απο υποδειξη ενος καλου μου φιλου!!smarti έγραψε:Στο πνευματικο κεντρο που πηγαινω, ετυχε καποια στιγμη και μου ειπε μια γυναικα ,οτι γινονται καποιες εκδρομες στο Αγιο Ορος ,οπου μπορουν να πανε και οι γυναικες και οτι το καραβακι αραζει για λιγο σε μια προβλητα (νομιζω λεγεται),οπου κατεβαινει ενας γεροντας και σου λεει 2, 3 πραγματακια ,μπορει να μην σου πει και τιποτα και μπορεις να παρεις την ευλογια του.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Σωστά άκουσες Απόστολε το ίδιο άκουσα και εγώ από γέροντα στο Αγιον Όρος πρίν από καιρό.Μιλάω για αυτές που ηθελημένα πάτησαν στο Όροςκαι όχι για αυτές ( υπάρχουν) που ή για προστασία και μόνο ή χωρίς να το ξέρουν (βλέπε τις μολδαβές τελευταία)aposal έγραψε:Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες που πάτησαν το πόδι τους στο Άγιον Όρος (κρυφά) δεν είχαν καλό τέλος.
Αββά Ισαάκ του Σύρου