Ευχές για τον Κλεάνθη και την Αθηνά μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΟΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΤΗΟΣ.EDO.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
Υ.Γ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.... 8O
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ... ΚΛΕΑΝΘΗΣ- ΑΘΗΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΟΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΤΗΟΣ.EDO.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
Υ.Γ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.... 8O
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ... ΚΛΕΑΝΘΗΣ- ΑΘΗΝΑ.
-
Nikolaos490
- Συστηματικός Αποστολέας

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
δεχθείτε και τις δικές μου, εκ βάθους καρδίας ευχές, για καλό ταξίδι μέχρι τα πόδια Του.
Λένε, και πρέπει δίκιο να 'χουν, ότι η συμπόρευση πολλαπλασιάζει τη δύναμη, την υπομονή και την ελπίδα... Όταν σε αυτή προσθέσεις και τις ευχές της μητέρας Εκκλησίας, μάλλον το ταξίδι ξεκινά με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.
Ο Θεός μαζί σας.
δεχθείτε και τις δικές μου, εκ βάθους καρδίας ευχές, για καλό ταξίδι μέχρι τα πόδια Του.
Λένε, και πρέπει δίκιο να 'χουν, ότι η συμπόρευση πολλαπλασιάζει τη δύναμη, την υπομονή και την ελπίδα... Όταν σε αυτή προσθέσεις και τις ευχές της μητέρας Εκκλησίας, μάλλον το ταξίδι ξεκινά με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.
Ο Θεός μαζί σας.
Την ευλογία του Θεού,
να' χετε για καντήλι
και γλυκαμένα να' χετε
κορμιά, καρδιά και χείλη.
Ολόθερμες ευχές για έναν "βιων ανθόσπαρτων", ανέφελο και τρισευτυχισμένο!!!!!!!!!!
Μυρτώ
να' χετε για καντήλι
και γλυκαμένα να' χετε
κορμιά, καρδιά και χείλη.
Ολόθερμες ευχές για έναν "βιων ανθόσπαρτων", ανέφελο και τρισευτυχισμένο!!!!!!!!!!
Μυρτώ
Πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται κανείς τον άνεμο, που κινείται ακατάπαυστα, πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται όσα χαράζουν τα παιδιά πάνω στην άμμο, όταν παίζουν, παρά την ανθρώπινη ευτυχία.
Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
« Ω Παναγιά Δέσποινα με το Μονογενή σου
στο ανδρόγυνο που γίνεται να δώσεις την ευχή σου
Να ζήσουν να γεράσουνε ως τη στερνή πνοή τους »
Οι χαρές, οι λύπες και τα βάσανα δεν λείπουν από την ζωή κανενός χριστιανού.
Ποιά μεγαλύτερη ανακούφιση και χαρά από την συ-ζυγία?
Ευλογημένο, χριστιανικό δρόμο να έχετε!
στο ανδρόγυνο που γίνεται να δώσεις την ευχή σου
Να ζήσουν να γεράσουνε ως τη στερνή πνοή τους »
Οι χαρές, οι λύπες και τα βάσανα δεν λείπουν από την ζωή κανενός χριστιανού.
Ποιά μεγαλύτερη ανακούφιση και χαρά από την συ-ζυγία?
Ευλογημένο, χριστιανικό δρόμο να έχετε!
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.