ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ....
Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....
Παιδίον Ετέχθη
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Παιδίον Ετέχθη
ΑΜΗΝ!kleanthis έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ....
Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Παιδίον Ετέχθη
Να σας ζήσει το μωρουδάκι που σας χάρισε ο Πανάγαθος Κύριος μας και να το δείτε όπως Αυτός επιθυμεί! Τις θερμότερες ευχές μας και προσευχές μας έχετε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.