Μητέρα 3 παιδιών ψάχνει απελπισμένα εργασία
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
Re: Μητέρα 3 παιδιών ψάχνει απελπισμένα εργασία
Α! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τώρα κατάλαβα πάνω κάτω. Αν και θα μπορούσες να το πεις από την αρχή
χωρίς να μας βγάλεις το λαδάκι!
Υ.Γ Λέγε με Ξένια please
Υ.Γ Λέγε με Ξένια please
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μου αρέσει να προσφονώ τους αδελφούς/αδελφές με τα Χριστιανικά (βαπτιστικά) τους ονόματα.xenia έγραψε:Α! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τώρα κατάλαβα πάνω κάτω. Αν και θα μπορούσες να το πεις από την αρχή
Υ.Γ Λέγε με Ξένια please
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Υπάρχει αγία με αυτό το όνομα.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν γιορτάζεις την ημέρα της Αγίας Πολυξένης;xenia έγραψε:Υπάρχει αγία με αυτό το όνομα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Του αλλάξατε τα φώτα του θέματος. Και γενικά στα πιο πολλά θέματα ξεκινάει κάποιος από το Α και μετά από 5 σελίδες η κουβέντα έχει φτάσει στο Ω
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Έχει δίκιο Μάξιμε, αλλά όπως καταλαβαίνεις πάντα μια γυναίκα (Εύα) κρύβεται πίσω από τα λάθη του όποιου άνδρα (Αδάμ)!max1 έγραψε:Του αλλάξατε τα φώτα του θέματος. Και γενικά στα πιο πολλά θέματα ξεκινάει κάποιος από το Α και μετά από 5 σελίδες η κουβέντα έχει φτάσει στο Ω
Στην περίπτωσή μας φταίει η Πολυξένη που ισχυρίζεται ότι λέγεται Ξένια! Και ότι γιορτάζει της Αγίας Ξένιας! Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ, που τη προσφωνώ Πολυξένη;
Επειδή όμως το θέμα μας αφορά στην έκκληση βοήθειας για μια μητέρα, θέλω να πω ότι το όνομα που μου έβγαλε ο λογαριασμός της Εθνικής είναι : ΜΑΝΑΖΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Το άνοιγμα του λογαριασμού (483) έγινε σε υποκ/μα των Φαρσάλων.
Όσοι πιστοί βοηθείστε την αδελφή μας Ελισσάβετ και τα τρία παιδιά της.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Δεν γνωρίζω το ονοματεπώνυμο της κυρίας, που ζητά βοήθεια. Όποιος θέλει να μάθει μπορεί να ρωτήσει τη Ζωή.
Δεν κρίνω τις αποφάσεις του Νικόλα, για το ποιος μένει και ποιος φεύγει. Άλλωστε η Ζωή, έχει κατ' επανάληψη δημιουργήσει πολλά προβλήματα σ' αυτό το χώρο, παρ' όλα αυτά όσοι την γνωρίζουμε την αγαπούμε για την ειλικρίνειά της και την αγωνιστικότητά της.
Έχει δικό της χώρο για να εκφράζεται κι όποιος θέλει να συνομιλήσει μαζί της μπορεί να πάει στο χώρο αυτό. (orthodoxia.forumup.gr).
Ο καλύτερος τρόπος, νομίζω, για να βοηθήσουμε την αδελφή μας Ελισσάβετ είναι κάποιος από τους αδελφούς μας στην Κρήτη να της προσφέρει μόνιμη εργασία.
Δεν κρίνω τις αποφάσεις του Νικόλα, για το ποιος μένει και ποιος φεύγει. Άλλωστε η Ζωή, έχει κατ' επανάληψη δημιουργήσει πολλά προβλήματα σ' αυτό το χώρο, παρ' όλα αυτά όσοι την γνωρίζουμε την αγαπούμε για την ειλικρίνειά της και την αγωνιστικότητά της.
Έχει δικό της χώρο για να εκφράζεται κι όποιος θέλει να συνομιλήσει μαζί της μπορεί να πάει στο χώρο αυτό. (orthodoxia.forumup.gr).
Ο καλύτερος τρόπος, νομίζω, για να βοηθήσουμε την αδελφή μας Ελισσάβετ είναι κάποιος από τους αδελφούς μας στην Κρήτη να της προσφέρει μόνιμη εργασία.
Τώρα μάλιστα κε Αδάμ Συμφωνώ και επαυξάνω (για το "όσοι πιστοί...")aposal έγραψε: Επειδή όμως το θέμα μας αφορά στην έκκληση βοήθειας για μια μητέρα, θέλω να πω ότι το όνομα που μου έβγαλε ο λογαριασμός της Εθνικής είναι : ΜΑΝΑΖΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Το άνοιγμα του λογαριασμού (483) έγινε σε υποκ/μα των Φαρσάλων.
Όσοι πιστοί βοηθείστε την αδελφή μας Ελισσάβετ και τα τρία παιδιά της.
Αισθανομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της Ελισσάβετ. Με την δική σας καλή διάθεση πήρε μια πρώτη οικονομική ανασα και καταφερε να γλυτωσει προς το παρόν την εξωση. Τα τρία αγγελούδια της μετα από πολύ καιρό έτρωγαν ψάρι και ευχαριστούσαν τον Θεό που υπάρχουν ακόμα Χριστιανοί.
Όμως η αδελφή μας ακόμα ψαχνει για εργασία....δύσκολοι καιροί για...πρίγκηπες. Μην τους ξεχνατε λοιπόν στις προσευχές σας και υπενθυμίζω ... όποιος γνωρίζει κάποιον στα Χανιά που θα μπορούσε να βοηθήσει την αδελφή μας παρεχοντας της μια θεση εργασίας ας κάνει το πρέπον...
Ευχαριστω ιδιαίτερα τον filotas αλλα και τον aposal για τα καλά τους λόγια για το πρόσωπό μου.
Και Νίκο.... Αυτή την φορα δεν έγινα μέλος για να σας αναστατώσω....
Ευχαριστω και πάλι
Romfaia :
Όμως η αδελφή μας ακόμα ψαχνει για εργασία....δύσκολοι καιροί για...πρίγκηπες. Μην τους ξεχνατε λοιπόν στις προσευχές σας και υπενθυμίζω ... όποιος γνωρίζει κάποιον στα Χανιά που θα μπορούσε να βοηθήσει την αδελφή μας παρεχοντας της μια θεση εργασίας ας κάνει το πρέπον...
Ευχαριστω ιδιαίτερα τον filotas αλλα και τον aposal για τα καλά τους λόγια για το πρόσωπό μου.
Και Νίκο.... Αυτή την φορα δεν έγινα μέλος για να σας αναστατώσω....
Ευχαριστω και πάλι
Romfaia :
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δόξα σοι ο Θεός!