Πανελλαδική συγκέντρωσις διαμαρτυρίας
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Όχι , όχι παιδιά δεν είμαι εγώ, απλά την κοπέλλα την γνωρίζω. Και όταν λέμε την γνωρίζω...είμαστε κολλητές.
Τώρα σχετικά με το τζιζζζ ....αν ακούσει τον Μάνο να λέει για την επίσημη εκκλησία και τα σχετικά.....δεν θέλω να σκέφτομαι τις συνέπειες....
Τώρα σχετικά με το τζιζζζ ....αν ακούσει τον Μάνο να λέει για την επίσημη εκκλησία και τα σχετικά.....δεν θέλω να σκέφτομαι τις συνέπειες....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Εμένα με συγκινεί η γιαγιά δεξιά δεξιά που είναι σα να λέει
"Αχ αφήστε με να πάω σπιτάκι μου τι με κολοσούρνετε στα καλά καθούμενα στο Σύνταγμα με τους Εγγλέζους .Αφήστε με στην ησυχία μου "
Η Ρομφαία (αν είναι αυτή στη φώτο ) και βέβαια είναι πολύ όμορφη κοπέλα και δεν περίμενα να την δω για να γλυκάνω
Πάντως θα προτιμούσα να κρατούσες τη σημαία με το χρυσό δικέφαλο αητό .Ταιριάζει πιο πολύ με το καπέλο
Πρέπει να φτιάξεις μια άλλη σημεία
Εκεί που λέει Ορθοδοξία να είναι ΛΕΥΚΗ με χρυσά γράμματα και στο "η θάνατος" να είναι μαύρη
Μισή μισή δηλαδή
"Αχ αφήστε με να πάω σπιτάκι μου τι με κολοσούρνετε στα καλά καθούμενα στο Σύνταγμα με τους Εγγλέζους .Αφήστε με στην ησυχία μου "
Η Ρομφαία (αν είναι αυτή στη φώτο ) και βέβαια είναι πολύ όμορφη κοπέλα και δεν περίμενα να την δω για να γλυκάνω
Πάντως θα προτιμούσα να κρατούσες τη σημαία με το χρυσό δικέφαλο αητό .Ταιριάζει πιο πολύ με το καπέλο
Πρέπει να φτιάξεις μια άλλη σημεία
Εκεί που λέει Ορθοδοξία να είναι ΛΕΥΚΗ με χρυσά γράμματα και στο "η θάνατος" να είναι μαύρη
Μισή μισή δηλαδή
Καλή Σαρακοστή
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Ωραίο παράδειγμα συλλογιστικής και Ορθόδοξης προτροπής !!! Οχι κύριε, γι'αυτό και για πολλά άλλα φροντίζει ο άντρας της ...lovethink έγραψε:Δε πα να πλύνεις κάνα πιάτο λέω εγώ στη κουζίνα σουanny έγραψε: γιατί η έλλειψή τους,νανουρίζει την ορθόδοξη συνείδησή τους στον μακάριο ύπνο τους.
Και κάτι ακόμα...
http://www.esphigmenou.com/
http://www.orthodoxyordeath.com/
Να και μια εικόνα που ζητήσατε από την συγκέντρωση :
Ουπςςςςςςςς λάθος συγκέντρωση ...
Πάντως εγώ θα πάω στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης (με μαύρο γυαλί...) πήρα αρκετά με τις υπογραφές για τις ταυτότητες
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Οσο για αυτό ... δε το συζητώVoliotis έγραψε:Ναι, αλλά τα ετερώνυμα έλκονται!ROMFAIA έγραψε:Όχι , όχι παιδιά δεν είμαι εγώ, απλά την κοπέλλα την γνωρίζω. Και όταν λέμε την γνωρίζω...είμαστε κολλητές.
Καλή Σαρακοστή
Καλά τότε ας πάει να κάνει καμμιά ηλεκτρική συγκόληση αν αυτό σε πείραξεeortologio_gr έγραψε:Ωραίο παράδειγμα συλλογιστικής και Ορθόδοξης προτροπής !!! Οχι κύριε, γι'αυτό και για πολλά άλλα φροντίζει ο άντρας της ...lovethink έγραψε:Δε πα να πλύνεις κάνα πιάτο λέω εγώ στη κουζίνα σουanny έγραψε: γιατί η έλλειψή τους,νανουρίζει την ορθόδοξη συνείδησή τους στον μακάριο ύπνο τους.
.
Δεν είναι δυνατόν να ανέχομαι συνέχεια τους χαρακτηρισμούς
Ασε που το πλύσιμο των πιάτων είναι ευχάριστο
Να προσέχει πως μιλάει ο καθένας
Είπα εγώ ΔΕΝ ταπεινολογώ .Είμαι αυτός που βλέπετε
Καλή Σαρακοστή
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Οχι βλέπετε ούτε ακούτε - το ακριβές είναι το "διαβάζετε"...lovethink έγραψε:Καλά τότε ας πάει να κάνει καμμιά ηλεκτρική συγκόληση αν αυτό σε πείραξε
Δεν είναι δυνατόν να ανέχομαι συνέχεια τους χαρακτηρισμούς
Ασε που το πλύσιμο των πιάτων είναι ευχάριστο
Να προσέχει πως μιλάει ο καθένας
Είπα εγώ ΔΕΝ ταπεινολογώ .Είμαι αυτός που βλέπετε
Γυναίκα ντυμένη με ολόσωμο μαύρο δερμάτινο με μπότες εργασίας και γάντια ασφαλείας να χειρίζεται τροχό, ή βαριοπούλα ή ηλεκτροσυγγόληση (και να βρίζει ?) ΤΟ ποίημα ...
Με σκανδαλίζεις lovethink...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
χαχαχαχα Περίεργα γούστα διακρίνωeortologio_gr έγραψε:Γυναίκα ντυμένη με ολόσωμο μαύρο δερμάτινο με μπότες εργασίας και γάντια ασφαλείας να χειρίζεται τροχό, ή βαριοπούλα ή ηλεκτροσυγγόληση (και να βρίζει ?) ΤΟ ποίημα ...
Με σκανδαλίζεις lovethink...
Χρ.
Πρόσεξε μόνο γιατί ο τροχός κόβει κι όλας :p
Καλή Σαρακοστή