Ο Κυριος στηριγμα σας αδελφε μου σ`αυτη τη δυσκολη ωρα.Ο Πνευματικος ακρως απαραιτητος, πολυ πιο αναγκαιος απο οποιονδηποτε γιατρο.tiada έγραψε:Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε για τον θείο μου τον
Χρήστο, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του και σήμερα μάθαμε ότι έχει καρκίνο στο παχύ έντερο.
Τού ίδιου δέν του το έχουνε πεί και είναι κρίσιμη η κατάσταση γιατί λόγο καρδιάς δέν γίνεται να κάνει ενχείρηση, ούτε και χημειοθεραπειά.
Τον έχουνε στείλη σπίτι και μάλλον είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Είναι απο Αλεξανδρούπολη και αν ξέρει κάποιος να μου πεί κάποιον
Γέροντα εκεί, ας μου γράψει μήνυμα.
Ευχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα καλά που προσέυχεσται για όλους!!
Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Θα εισαι στις προσευχες μας αδελφη μου,και εσυ και η μητερα σου.strumfi έγραψε:Σας θερμοπαρακαλώ,
όποιος θέλει να προσευχηθεί για τη μητέρα μου (Δάφνη) που χτυπήθηκε από καρκίνο στον πνεύμονα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο Κυριος να σας δωσει δυναμη να σηκωσετε αυτο το σταυρο και την χαρη Του να Τον γνωρισετε ακομα πιο βαθεια.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Τακτικό Μέλος
Μνήσθητι Κύριε των ευλαβών δούλων σου! Μνήσθητι Κύριε Υπέρ Υγείας αυτών μνήσθητι! Μνήσθητι Κύριε Υπέρ της σωτηρίας των, του νοός των τε και του σώματος, μνήσθητι Κύριε της Σωτηρίας των ψυχών αυτών! Αμήν!
Όσοι κάνετε Κανόνα να θυμάστε στο κομποσκοινάκι σας και τους αδελφούς εκείνους που χρειάζονται την εξ ύψους παρηγορία!
Όσοι κάνετε Κανόνα να θυμάστε στο κομποσκοινάκι σας και τους αδελφούς εκείνους που χρειάζονται την εξ ύψους παρηγορία!
Αδελφοι μου σας παρακαλω κανετε μια προσευχη για τον πατερα μου.
Πασχει απο καρκινο εδω και πεντε χρονια και τωρα μαθαμε οτι εχει εξαπλωθει. Παρακαλεστε τον Κυριο να τον στηριζει στην Πιστη και να τον ελεησει .
Το ονομα του ειναι Πετρος .
Πασχει απο καρκινο εδω και πεντε χρονια και τωρα μαθαμε οτι εχει εξαπλωθει. Παρακαλεστε τον Κυριο να τον στηριζει στην Πιστη και να τον ελεησει .
-
- Συστηματικός Αποστολέας
κα Μελπομένη σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές ώρες και η Παναγία Μητέρα μας να είναι μαζί σας.Melpomeni έγραψε:Αδελφοι μου σας παρακαλω κανετε μια προσευχη για τον πατερα μου.
-
- Συστηματικός Αποστολέας
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Eύχομαι σε όλους σας η Παναγία να σας γλυκάνει τον πόνο.Σήμερα άκουσα από έναν υπέροχο ιεροκήρυκα ότι ο σταυρός είναι ο κρίκος σύνδεσης ανθρώπου με Θεό.Πήγε ο ίδιος σε μία κυρία πνευματικό του παιδί,η οποία ήταν στα τελευταία της από τον καρκίνο. Ο πάτερ της είπε ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο κι αυτή η κυρία του απάντησε"Ο Χριστός πέρασε τόσα για μας,ας σηκώσω κι εγώ το δικό μου σταυρό." Αντί να δώσει παρηγοριά πήρε από μία γυναίκα που είχε αφόρητους πόνους.
Ξέρω ότι όταν βιώνουμε το πρόβλημα εμείς οι ίδιοι λιγοψυχούμε,δεν πρέπει και το λέω πρώτα για μένα την ίδια.Ο Θεός είναι ο γλυκός μας Πατέρας,ας προσευχηθούμε με τη δύναμη της ψυχής μας και στο τέλος ας θυμόμαστε το "γεννηθήτω το θέλημά Σου"Εκείνος ξέρει.
Με πολύ αδελφική αγάπη
Ξέρω ότι όταν βιώνουμε το πρόβλημα εμείς οι ίδιοι λιγοψυχούμε,δεν πρέπει και το λέω πρώτα για μένα την ίδια.Ο Θεός είναι ο γλυκός μας Πατέρας,ας προσευχηθούμε με τη δύναμη της ψυχής μας και στο τέλος ας θυμόμαστε το "γεννηθήτω το θέλημά Σου"Εκείνος ξέρει.
Με πολύ αδελφική αγάπη
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
Πολυ σωστα. Την Χαρη Του να εχουμε ολοι.DOMINIQUE έγραψε:Eύχομαι σε όλους σας η Παναγία να σας γλυκάνει τον πόνο.Σήμερα άκουσα από έναν υπέροχο ιεροκήρυκα ότι ο σταυρός είναι ο κρίκος σύνδεσης ανθρώπου με Θεό.Πήγε ο ίδιος σε μία κυρία πνευματικό του παιδί,η οποία ήταν στα τελευταία της από τον καρκίνο. Ο πάτερ της είπε ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο κι αυτή η κυρία του απάντησε"Ο Χριστός πέρασε τόσα για μας,ας σηκώσω κι εγώ το δικό μου σταυρό." Αντί να δώσει παρηγοριά πήρε από μία γυναίκα που είχε αφόρητους πόνους.
Με πολύ αδελφική αγάπη
Γεννηθητω το θελημα Του !