"Δημοψήφισμα κατά των εκτρώσεων"... ξεκίνησε!!!

Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση

Ο αγώνας ΚΑΤΑ των εκτρώσεων πιστεύω ότι:

επιβάλλεται να εντατικοποιηθεί
157
90%
είναι πλέον χαμένη υπόθεση
3
2%
είναι χωρίς νόημα και ουσία
4
2%
αμφιβάλλω αν θα δώσει αποτελέσματα
10
6%

Σύνολο ψήφων: 174

Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

vasilis_m21 έγραψε:

--------------------------------------------------------------------------------
Μην απορείτε για τις τόσο συχνές αποχωρήσεις,ορισμένοι εκφράζεστε με τόσο επιθετικό τρόπο σε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη που μόνο χριστιανικός δεν είναι.Θα το καταλάβετε από τα άτομα που τα εξαναγκάσατε σε αποχώρηση,εσείς ξέρετε για ποια λέω,γιατί δεν αντέξατε την διαφορετικότητά τους.Αλλά εσείς που έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο αγιοσύνης θα ξέρετε καλύτερα τι κάνετε.

Συμφωνώ με την προλαλήσασα! Όντως κάποιες απαντήσεις παραείναι επιθετικές και εξαγαναγκάζουν σε αποχώρηση. Στο τέλος θα γίνει το κλαμπ σαν γκέτο.

Siga tin eyaisthisia Vasili ! Oxi tha kanoyme to nomo toy Theoy sta metra mas, kai tin Orthodoxia "mpate skyloi aleste " !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Καμία όμως ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ δεν υπάρχει, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ τα αγρίως σφαγιαζόμενα έμβρυα.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

filtor έγραψε:έφτασα σε ένα σημείο όλον αυτόν τον καιρό να πιστεύω μέσα μου - ή έτσι τουλάχιστον να νομίζω - ότι κι αν ακόμα ο γιατρός μου έλεγε "κύριε, το παιδί σας έχει κάποιο πρόβλημα..." να το αποδεχτώ όπως κι αν είναι!
Ο αδερφός του πεθερού μου, έχει παιδί με σύνδρομο ντάουν και ξέρω από κοντά τι θα πει να έχεις το πρόβλημα.
Τον καταλαβαίνω αλλά δεν τον δικαιολογώ γιατί καταφέρεται εναντίον της ύπαρξης του Θεού.
Ξέρω ότι πονάει, περνάει δύσκολα αλλά για σκεφτείται έναν άνθρωπο που δεν έκανε το κλικ το μυαλό του προς τον Θεό, πόσο μόνος και αδύναμος είναι να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο δεδομένο στην ζωή του;
"Τα έμβρυα δεν τα καταστρέφουμε για να τα σώσουμε, αλλά τα σεβόμαστε για να σωθούμε."
Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, και πρόεδρο της Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας, πατέρα Νικόλαο .
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

ELPIZO έγραψε:evi j συμφωνώ μαζί σου,αλλά καμιά φορά η καθημερινότητα του να μεγαλωσει κανεις το παιδι αυτό ειναι πιο δύσκολη.είναι ο περίγυρος κ.α που σε σκοτώνουν καθημερινά.
Καταλαβαίνω τι εννοείς με την "καθημερινότητα" και τον "περίγυρο" αλλά και πάλι το βρίσκω υπερβολικό να σκοτωθεί κάποιος για την καθημερινότητα. Πώς δηλ ανεχόμαστε π.χ να πηγαίνουμε την καθημερινότητα του σχολείου για 6 χρόνια και αυτά ΜΟΝΟ του δημοτικού; Και άλλα 3 του γυμνασίου και, και, και .... και δεν ανεχόμαστε να ζήσει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Εξάλλου φορές σκεφτόμαστε "αχ γιατί έκανα παιδιά", άλλες τόσες δεν σκεφτόμαστε "Θεέ μου σε ευχαριστώ"; Η ζωή δεν είναι εύκολη έτσι και αλλιώς. Γιατί να την φορτώνουμε με τύψεις; Και τύψεις τόσο σοβαρές; Και όλα αυτά για τον ΠΕΡΙΓΥΡΟ;;; Που το μόνο που ξέρει είναι όχι μόνο να μας μαθαίνει τι ωραία είναι να τραβιόμαστε με τον πρώτο τυχόντα αλλά μετά να μας φορτώνει ένα έγκλημα είτε σωματικό είτε ψυχικό σε περίπτωση που δεν το κρατήσουμε ενώ αντίθετα από την άλλη έτσι και αποφασίσουμε την επιβίωση του παιδιού ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ παιδιού να μας κοροιδεύει αποπάνω; Ε, όχι κύριε! Θα με εκβιάζεις ψυχικά και σωματικά για της δύο περιπτώσεις; Αυτό δεν το ανέχομαι! Άμα θες να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Κάτι τέτοιο θα έλεγα στον περίγυρο εγώ. Εξάλλου άμα είναι να με κοροιδεύει για το τι θα κάνω, ας με κοροιδεύει μόνος του. Όχι να έχω τύψεις εγώ για την υπόλοιπη ζωή μου για χατήρι του....

ΥΓ: Θα σου στείλω π.μ με όλες τις πληροφορίες του ιδρύματος που ξέρω.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

filtor έγραψε:Πριν λίγο είδα ότι έχουν υπογράψει το κείμενο μόνο 13 μέλη του site.
Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται... :roll:

Δουλευόμαστε; :?

Ενδιαφερον το αποτελεσμα ! ! ! κανενας λογος απογοητευσης ομως .
Ο Χριστιανισμος ξεκινησε με 12 ατομα ΣΥΝ το Χριστο !
Αν ξεκινησουμε τωρα 13 ,ΣΥΝ το Χριστο,που ειναι το προβλημα ?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Melpomeni έγραψε:
filtor έγραψε:Πριν λίγο είδα ότι έχουν υπογράψει το κείμενο μόνο 13 μέλη του site.
Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται... :roll:

Δουλευόμαστε; :?

Ενδιαφερον το αποτελεσμα ! ! ! κανενας λογος απογοητευσης ομως .
Ο Χριστιανισμος ξεκινησε με 12 ατομα ΣΥΝ το Χριστο !
Αν ξεκινησουμε τωρα 13 ,ΣΥΝ το Χριστο,που ειναι το προβλημα ?

Σωστά! Και έπειτα... αυξάνονται 23 παρακαλώ!
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Ενδιαφέρον είναι επίσης το σχετικό βιβλίο: «Το σώμα τού Χριστού και ο κήπος τών τέρψεων. Κείμενα - μαρτυρίες για τις προγαμιαίες σχέσεις». Επιμέλεια Δημητριάδου, Μαρία. Γράφουν πολλοί αξιόλογοι συγγραφείς.
167 σελίδες.
Εκδόσεις Εγρήγορση: Ηπείρου 28 104 33 Αθήνα, Τηλ: 210 8828788, FAX: 210 8235121.
Κεντρική Διάθεση: Μορφή - Εκδοθήτω.

- Ποια είναι η σχέση του Χριστού με το σεξ, και τι ρόλο έχει αυτό στη ζωή του ανθρώπου;
- Σε τι συνίσταται η Ορθόδοξη σεξουαλική αγωγή;
- Μπορούν οι λεγόμενες προγαμιαίες σχέσεις να χρησιμεύσουν ως προετοιμασία για το γάμο;
- Πώς σκέφτονται κι αισθάνονται γι' αυτές τις σχέσεις οι άνθρωποι που τις ζουν;
- Μήπως είναι καιρός να αλλάξει η στάση της Εκκλησίας όσον αφορά τις προγαμιαίες σχέσεις, μια και είναι τόσο διαδεδομένες;
Αυτά και άλλα σχετικά θέματα εξετάζονται διεξοδικά και με σαφήνεια σ' αυτό το βιβλίο.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Οι πορτογάλοι ψήφισαν κατα 60% υπέρ των αμβλώσεων αλλά ο νόμος τους δεν αλλάζει λόγω χαμηλής συμμετοχής στο δημοψήφισμα .http://www.southcoasttoday.com/daily/02 ... 1local.htm
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

συμπέρασμα : ΚΑΙ αδιάφοροι ΚΑΙ ΥΠΕΡ των εκτρώσεων
Πιστεύετε ότι εμείς σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα είμαστε καλύτεροι ??
katerina71
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katerina71 »

vfilip έγραψε:συμπέρασμα : ΚΑΙ αδιάφοροι ΚΑΙ ΥΠΕΡ των εκτρώσεων
Πιστεύετε ότι εμείς σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα είμαστε καλύτεροι ??
Σαν να 'χεις δίκιο!Δυστυχώς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο”