Εναντίον της Τουρκίας!
Συντονιστής: Συντονιστές
Γιατί απλώς με την κατάρα των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων να μας κυνηγάει όποτε πάμε να σηκώσουμε κεφάλι, οι προσευχές μόνον δεν φτάνουν.... μου φαίνεται ό,τι θα παρω τηλ. τον γεροντά μου να κάνει κομποσχοίνι! Τι να πώ, μακάρι να πάνε όλα καλά.
Το έχουμε ανάγκη να νικήσουμε μιά και τρώμε σφαλιάρες σε άλλους τομείς....
Κύριε εκέκραξα προς σε εισακουσόν μου, εισάκουσόν μου Κύριε, εν τω κεκραγέναι με προς σε, εισάκουσόν μου Κύριε....
Το έχουμε ανάγκη να νικήσουμε μιά και τρώμε σφαλιάρες σε άλλους τομείς....
Κύριε εκέκραξα προς σε εισακουσόν μου, εισάκουσόν μου Κύριε, εν τω κεκραγέναι με προς σε, εισάκουσόν μου Κύριε....
''Γίνου πιστός άχρι θανάτου,και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής'' ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ κεφ.β' 10
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλή καρδιά!lovethink έγραψε:Συγκινημένος και δακρυσμένος ακούγοντας τον Εθνικό μας ύμνο και βλέποντας τη σημαία μας θέλω να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑfiltor έγραψε:ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (21.30 / MEGA)
=D> :cheers: =D> :cheers:
Filtro μου ναι , καλά έκανες και έβαλες το θέμα και συγνώμμη αν στο χάλασα
Να'σαι καλά
Πιο πολύ με στενοχώρησαν :
α) η καφρίλα των κακών οπαδών μας που γιουχάιζαν κατά την ανάκρουση του τουρκικού ύμνου αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να γίνουμε χειρότεροι όλων! Ήταν η πιο ανθελληνική ενέργεια που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό...
β) και οι αποδοκιμασίες εναντίον των ανθρώπων οι οποίοι μας έδωσαν μία από τις μεγαλύτερες συλλογικές χαρές. Τελικά, η αχαριστία ίσως θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα....