Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Καλημέρα.
Επειδή πιθανόν στην εκδρομή του Φεβ θα μας λέιψει το ροχαλητό του Οδυσσέα, σας ενημερώνω πως θα έχω κοντά cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του (μακρόσυρτο, ως μπετονιέρα, απαλό, σαν τανκς, σαν μελισσούλα κλπ).
Επειδή πιθανόν στην εκδρομή του Φεβ θα μας λέιψει το ροχαλητό του Οδυσσέα, σας ενημερώνω πως θα έχω κοντά cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του (μακρόσυρτο, ως μπετονιέρα, απαλό, σαν τανκς, σαν μελισσούλα κλπ).
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

vasilisalt έγραψε:Νικηφόρε, θα ταξιδέψουμε μαζί;
Θα περάσουμε να σας πάρουμε;
Αν ναι, να πάρουμε αυτοκίνητο.
Αν όχι, θα έρθουμε με τη βέσπα του Δημήτρη
filotas έγραψε:Μες το χειμώνα στη Βόρεια Ελλάδα με βέσπα!!!! Κατεψυγμένοι θα γίνετε.
Kαλα ποιος θαρθει με βεσπα ο Mπιλακος??????????????........stathisgrh έγραψε:Βασιλη παιδι μου "ξερεις απο βεσπα;"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον για γουρουνα θα μιλατε αυτα τα συμπαθητικα τρικυκλα που κυκλοφορουν στο Καιμακτσαλαν.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

eleimon έγραψε:vasilisalt έγραψε:Νικηφόρε, θα ταξιδέψουμε μαζί;
Θα περάσουμε να σας πάρουμε;
Αν ναι, να πάρουμε αυτοκίνητο.
Αν όχι, θα έρθουμε με τη βέσπα του Δημήτρηfilotas έγραψε:Μες το χειμώνα στη Βόρεια Ελλάδα με βέσπα!!!! Κατεψυγμένοι θα γίνετε.Kαλα ποιος θαρθει με βεσπα ο Mπιλακος??????????????........stathisgrh έγραψε:Βασιλη παιδι μου "ξερεις απο βεσπα;"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι βεσπα θα ναι αυτη που θα φερει πανω της τον Αρχοντα????
Μαλλον για γουρουνα θα μιλατε αυτα τα συμπαθητικα τρικυκλα που κυκλοφορουν στο Καιμακτσαλαν.![]()
Ελπιδα εγω ακουσα οτι θα περασουν απο τον Αυλωνα και το γνωστο Στρατοπεδο και θα παρουν ενα αρμα λεοπαρντ 1V τα ολλανδικα για να το μεταφερουν μεχρι την Θεσσαλονικη, μετα θα τον φωρτοσουμε σε ενα (φαουντ) οχημα μεταφορας αρματων και θα τον φερει μεχρι με την ουρανουπολη.
και ο Θεός βοηθος.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα ATV (Ελληνιστί: γουρούνες) διαθέτουν 4 ρόδες κυρία Ελπίδα! Τα νοικιάζουν και στην Ουρανούπολη...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ε καλα και συ κολησες σε λεπτομερειες.....για μια ροδα κανεις ετσι....aposal έγραψε:Τα ATV (Ελληνιστί: γουρούνες) διαθέτουν 4 ρόδες κυρία Ελπίδα! Τα νοικιάζουν και στην Ουρανούπολη...
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους ακόμα. Από το σπίτι δεν μπορώ να μπω αυτές τις μέρες, λόγω του ότι το σπίτι μου έχει καταντήσει εργοτάξιο!!filotas έγραψε:filotas έγραψε:Γιάννη (johnge) που μένεις εσύ; Πως θα ανέβεις επάνω; Μπορείς να συνδυαστείς με τον Τάσο και τον Ηρακλή που θ' ανέβουν από Αθήνα;
Προς το παρών έτσι όπως έχουν τα πράγματα λέω να φύγω Πέμπτη βράδυ από Αθήνα με ΚΤΕΛ.. με ενημέρωσαν για την ανταπόκριση και ότι το ΚΤΕΛ φτάνει στην ώρα του για να προλάβει το καραβάκι. Θα πρέπει σαφώς να μίλήσω και με τους Τάσο και Ηρακλή. Αν είναι εύκολο να μου πεις τα nick τους θα με διευκόλυνες ώστε να έρθω σε επαφή. Με έχεις ενημερώσει ήδη για τον Ηρακλή και που θα τον βρω. Αυτά για την ώρα.
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οκ Anastasios68 είναι ο Τάσος! (ήθελε πολύ μυαλό!!)
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Anastasios68 στο orthodoxiaforum.gr. Ο Ηρακλής δεν είναι μέλος. Να σου δώσω το τηλέφωνο του Τάσου αν θέλεις.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας βάζω και το σχετικό τραγουδάκι (όσον αφορά τη βέσπα).
Η κοπέλα που χορεύει είναι η Ελπίδα.
Η κοπέλα που χορεύει είναι η Ελπίδα.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο Παναγιώτης από την παρέα της Κοζάνης μάλλον δεν θα τα καταφέρει να έρθει, επειδή δεν εξασφάλισε άδεια από την Υπηρεσία του. Προτάθηκε να έρθει στη θέση του ο Βασίλης Βύρλιος (pigizois.net).
Με την ευκαιρία, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελε να έρθει μαζί μας, αν υπάρξει κι άλλη ακύρωση;
Με την ευκαιρία, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελε να έρθει μαζί μας, αν υπάρξει κι άλλη ακύρωση;