Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09
Τι λέτε τώρα...
Αυτός είναι ο προορισμός μας!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αλλη μία..φωτογραφία...

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Ωραια ας μου πει καποιος πως μπορω να παω απο Πατρα και ποση ωρα η χιλιομερτα
η πρεπει να παω απο Αθηνα?
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δώρα είμαστε συμπατριώτες, αν και δεν μένω πια στην Πάτρα.dora gian έγραψε:Ωραια ας μου πει καποιος πως μπορω να παω απο Πατρα και ποση ωρα η χιλιομερτα![]()
η πρεπει να παω απο Αθηνα?
Από Πάτρα θα πας Ρίο-Αντίρριο, στη συνέχεια μέσω Ιτέας-Αμφισσας-Μπράλου θα φτάσεις στην Λαμία και μετά Λαμία-Τρίκαλα. Κοίτα και τον χάρτη στην παρακάτω διεύθυνση. Γράφει ότι από Πάτρα έως Καλαμπάκα είναι 219 χλμ.
http://www.kalampaka.com/gr/kalampaka/index.asp
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
πως ειναι ηδιαδρομη ? εχει γκρεμους και υψη ? εχω υψοφοβια οταν οδηγω , οχι ομως και σε αεροπλανο εκει δεν με νοιαζει και μαλλον πρεπει να διανυχτερευσω εκει .Κανενα ξενοδοχειο ?
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Από Αμφισσα προς Λαμία, είναι ορεινή διάβαση και έχει κάποιους γκρεμούς, όχι όμως και τόσο φοβερούς, ώστε να πάθεις υψοφοβία.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Eυχαριστω, θα ερθω μαζι με την κορη μου ,θελω να παρεβρεθω οποσδηποτε στη Θ Λειτουργια.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Για ξενοδοχειο κοιτα εδω και εμενα μου την δωσανε την διευθηνσηdora gian έγραψε:πως ειναι ηδιαδρομη ? εχει γκρεμους και υψη ? εχω υψοφοβια οταν οδηγω , οχι ομως και σε αεροπλανο εκει δεν με νοιαζει και μαλλον πρεπει να διανυχτερευσω εκει .Κανενα ξενοδοχειο ?
http://www.trikalacity.gr/page/diamoni
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ