Eλάτε να ενδυναμώσετε τον Ελληνισμό !

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Eλάτε να ενδυναμώσετε τον Ελληνισμό !

Δημοσίευση από Evi_J »

eikonikos έγραψε:Εδώ δεν μπορεί η χώρα να διοικήσει τους Έλληνες πολίτες θα διοικήσει τους ξένους που ελληνοποιούνται;
Η χώρα μια χαρά μπορεί να διοικήσει τους έλληνες πολίτες, απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το κάνει γιατί τότε θα υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Κάτι δηλαδή, που επειδή θα σταμάταγε τους εμφύλιους πολέμους και σπαραγμούς, (πνευματικούς, ιδεολογικούς, σωματικούς [σωματική βία] κ.τ.τλ...) θα έφερνε ειρήνη και ομόνοια. Και όπου υπάρχουν αυτά, υπάρχει δύναμη και πίστη του ενός προς τον άλλον. Αυτή η δύναμη λοιπόν δεν είναι επιθυμητή από ανθρώπους που έχουν συμφέροντα. Αυτή η δύναμη τους εμποδίζει να κυριαρχήσουν. Γι' αυτό και την πολεμάνε τόσο πολύ. Και ο καλύτερος τρόπος για να κυριαρχήσουν είναι να είναι αυτοί δυνατοί και οι άλλοι αδύναμοι. Και όπου υπάρχουν ζιζάνια διαφόρων ιδεολογιών (ακόμα και ομοεθνούντων) δεν μπορεί να φυτρώσει καθαρό χορτάρι. Άρα η καλύτερη λύση είναι να φέρνουν μετανάστες, ανθρώπους με άλλες ιδεολογίες και πολιτισμό, οι οποίοι βέβαια μη έχοντας ιδέα του τι παίζεται από πίσω, θα πολεμήσουν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν αυτήν την ιθαγένεια χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι και οι ίδιοι είναι υποχείρια τρίτων πρώτον, ότι δεύτερον έτσι καταστρέφουν τους άλλους και ότι τρίτον δεν παίζει ρόλο για την ζωή τους. (Μιας και με ΜΟΝΟ την υπηκοότητα ζουν και βασιλεύουν)
Μια λύση είναι να φορολογήσει όποιον ελληνοποιείται με πολλούς φόρους. Φαντάζεστε να πληρώνει διάφορα ταμεία και εφορίες για να πάρει την ελληνοποίηση; αμέσως θα γυρίσει πίσω την ελληνική άδεια και θα ζητήσει να ξαναγίνει υπήκοος της χώρας του.
Αυτό δεν γίνεται. Γιατί με αυτόν τον τρόπο πρώτον θα φορολογηθεί και ο έλληνας (ε, "να είμαστε όλοι ίσοι") και δεύτερον δεν θα μπορέσουν να αναπτυχούν οι μετανάστες. Είπαμε: ειδικά στην Ελλάδα οι μετανάστες πρέπει σώνει και καλά, να πληθύνουν και να αναπτυχθούν. Γιατί μόνο έτσι, θα μπορέσουν να επιβληθούν στην Ελλάδα και στα χώματα της. Λίγο με τον πληθυσμό τους, λίγο με τις ανάγκες τους, λίγο με τον τσαμπουκά τους.
"Οι έλληνες πρέπει να καταστραφούν" είχε πει με δυο λόγια ο Κίσσινγκερ. Και καταστροφή σημαίνει αποκλειστικά και μόνο ένα πράγμα: ανυπαρξία του εαυτού σου. Άμα δεν ξέρεις ποιος είσαι, δεν ξέρεις για ποιον να πολεμήσεις. Δεν ξέρεις γιατί να πολεμήσεις, δεν ξέρεις αν πρέπει να πολεμήσεις. Για την ακρίβεια από πρόσωπο μεταβάλεσαι σε άτομο, δηλαδή σε έναν απλό αριθμό που απλά αυξάνει τον πληθυσμό της ανθρωπότητας, που μάλιστα με την κατάλληλη εκπαίδευση μπορείς κάλλιστα να μάθεις να πολεμάς τελικά για χατήρι των κατακτητών χωρίς καν να το ξέρεις.... (Τι νομίζεις ότι είναι π.χ ο 12θεισμός σήμερα στην Ελλάδα;) Και εσύ λες για λύσεις; Αχ... Άσε... σε λίγο θα είμαστε ξένοι μέσα στην ίδια μας την χώρα....
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Ετσι όμως όπως έχει τεθεί το θέμα, είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στην ανάλυσή του.
Δηλαδή ποιός είναι τελικά Ελλην?
Αυτό προκύπτει εκ της γεννήσεωςαπό γονείς Ελληνες?
Εξ' αίματος δηλαδή?

Πάει μακρυά η βαλίτσα έτσι.
Σιγά σιγά θα μπούμε σε θέματα ρατσισμού κλπ.

Αντιθέτως εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος μεγαλώσει στην Ελλάδα,αποκτήσει την Ελληνική παιδεία, ζώντας χρόνια εδώ, έχει το δικαίωμα να λέγεται Ελληνας (με κάποια διαδικασία ασφαλώς και με αυστηρά κριτήρια)

Επίσης για ό,τι αντιμετωπίζουμε, εμείς πρώτοι απ'όλους ευθυνόμαστε.
Τις τελευταίες δεκαετίες, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι μετανάστες, έχουν αναλάβει σχεδόν τα πάντα.
Χτίζουν τα σπίτια μας, κάνουν ό,τι βαρειά εργασία απαξιούμε πια εμείς να κάνουμε, τρυγούν τ' αμπέλια μας, μαζεύουν τις ελιές μας κλπ κλπ.
Και ακόμα παραπέρα.
Στα Θεοφάνεια πρόπερσι, εδώ που μένω, έριξε ο παπάς τον σταυρό στη θάλασσα, κι' ευτυχώς που βρέθηκαν δυό-τρία παιδάκια, Ορθόδοξα μεν, αλλά αλλοδαπής προέλευσης να τηρήσουν το έθιμο βουτώντας στα παγωμένα νερά. Ενα Βουλγαράκι, ο Μιχαήλ, έπιασε το Σταυρό το παλληκαράκι, βοήθειά του.

Εμ βέβαια. Τα "δικά μας" τα παιδιά, πού να τρέχουν να ξυπνάνε πρωί - πρωί να τρέχουν για τα έθιμα μες στο κρύο. Εχουν άλλες ασχολίες. Να πάνε για καφέ, να δουν τηλεόραση, να μπουν στο ίντερνετ.

Επομένως το θέμα πρέπει να το πιάσουμε από την αρχή. Είναι θέμα Παιδείας και γενικότερης αντιμετώπισης από την πολιτεία.

Το θέμα το προσεγγίζει σε έναν βαθμό η Εύη, εκεί που αναφέρεται στον Χένρυ Κίσινγκερ. αλλά εξακολουθώ να πιστεύω, ότι αυτοί στους οποίους αναφέρεται ο ίδιος ο Κίσινγκερ, είναι οι Ελληνες που είναι Ελληνες βάσει Παιδείας και πεποιθήσεων και όχι εξ' αίματος απόγονοι.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Παναγιώτη, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ δεν λέω έλληνες τους ανθρώπους που έτυχε να έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Πολλοί από μας τους "γνήσιους έλληνες" ειναι 10 φορές χειρότεροι από τον χειρότερο κακούργο.

Έλληνες λέω τους ανθρώπους που έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Είναι γνωστό ότι από τα παλιά χρόνια, "έλληνας" είναι αυτός που έχει αυτήν την ρημάδα την ελληνική παιδεία. "Πας μην έλλην βάρβαρος" έλεγαν οι Αθηναίοι. Και τι εννοούσαν με το "βάρβαρος"; (Που μαζί με την λέξη "φιλότιμο" κάνουν έναν δίδυμο λέξων που υπάρχουν μόνο στην ελληνική γλώσσα!). Βάρβαρος ήταν αυτός που δεν είχε Ελληνική παιδεία ("Αθηναϊκή παιδεία" τότε.. δεν υπήρχε ακόμα Ελλάδα όταν το έλεγαν αυτό, παρά μόνο πόλεις-κράτη) αυτός δηλαδή που δεν ήξερε τον ελληνισμό, τον ελληνικό πολιτισμό.

Τι όμως εστί "ελληνικός πολιτισμός"; Ανέκαθεν αυτές οι λέξεις σήμαιναν ΟΛΑ τα επιτεύγματα που δημιούργησε, σκέφτηκε, και ανέπτυξε αυτός ο λαός, σε αυτό το μέρος της γης. Και αυτός ο πολιτισμός, ξεκίνησε από την σκέψη (την φιλοσοφία, την "μητέρα όλων των επιστημών" όπως διάβασα κάπου) αλλά κατέληξε με την βοήθεια του Ιησού χριστού, στην σπουδαιότερη πνευματική θεολογία που διατηρείται μέσω της Ορθόδοξης παράδοσης.

Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν ο οποισδήποτε μετανάστης είναι τούρκος, κινέζος, βέλγος, γερμανός γιαπωνέζος ή κάτι άλλο. Με ενδιαφέρει να είναι ορθόδοξος. Όχι δεν το λέω "για να αυξηθεί ο αριθμός της θρησκείας μας" ώστε να καυχόμαστε ότι είμαστε η μεγαλύτερη σε πληθυσμό θρησκεία του κόσμου (είμαστε.. μαζί με καθολικούς, προτεσταντες κ.τ.λ...). Το λέω γιατί πίσω από τον πλήθος αυτού του αριθμού, βρίσκεται άλλος ένας λίγότερος άνθρωπος στην πλάνη του παντοκράτορως του κόσμου τούτου. Γι' αυτό και δεν ανέχομαι το συναισθηματικό ψέμμα που μας ξεφουρνίζουν ("τους καημένους του μετανάστες") για να μας χτυπήσουν συναισθηματικά να τους ανεχτούμε (λες και η ανοχή δεν θα φέρει ξέσπασμα στο μέλλον) από την στιγμή που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τους δεχόμαστε σαν συνανθρώπους μας και ελπίζω και μελλοντικούς συν-ορθοδόξους. Απλά, άλλο φροντίζω τους συνανθρώπους μου, άλλο με καβαλάνε και από πάνω... Δεν με ενδιαφέρει το σωματικό DNA (που για διάφορους λόγους π.χ βιολογικούς, πολιτισμικούς κ.τ.λ... καλό θα ήταν να μείνει καθαρό) αλλά το "θρησκευτικό DNA". Κάτι που κινδυνεύει αυτήν την στιγμή από "τους καημένους του μετανάστες".
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.Αν ξαφνικά ξεσπούσε πόλεμος της Γερμανίας με ένα άλλο κράτος π.χ. την Γαλλία ,πιστεύετε ότι οι Έλληνες της Γερμανίας που είναι τόσα χρόνια εκεί και πόσοι έχουν γεννηθεί εκεί(και δεν έχουν ιθαγένεια αλλά υπηκοότητα και δεν υπηρετούν στον στρατό τους) θα καθήσουν στην Γερμανία να πολεμήσουν με τους Γάλλους και να δώσουν την ζωή τους για την Γερμανία και να θέσουν σε κίνδυνο και την οικογένεια τους για την Γερμανία?Δεν νομίζω.
Εσείς πιστεύετε ότι όσοι από τους μετανάστες πάρουν την ιθαγένεια και μπούνε αξιωματικοί στον στρατό και στην αστυνομία και στο λιμενικό και στην αντικατασκοπεία και ως συνοριοφύλακες στα σύνορα με την Αλβανία και με την Τουρκία θα λέγατε πως νιώθετε ασφάλεια?
Πιστεύει κανείς πως δεν έχουμε άμεσο κίνδυνο από τους φίλους μας τους γειτόνους και ότι είμαστε στην ίδια θεσή γειτονίας όπως το Βέλγιο?
Πιστεύει κανείς ότι ο έλληνας αξιωματικός του στρατού μας πακιστανικής καταγωγής ή και τουρκικής καταγωγής ή οποιαδήποτε άλλης καταγωγής θα έβλεπε την Ελλάδα σαν την πατρίδα και θα ήθελε να δώσει την ζωή του για την Ελλάδα σε περίπτωση σοβαρού επισοδίου με την Τουρκία?
Ναι στην υπηκοότητα και με πολύ αυστηρά κριτήρια στην ιθαγένεια κατά την γνώμη μου.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εχεις δίκιο αδελφέ cloaca. Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Με τη μόνη διαφορά, ότι θάπρεπε όλοι οι πολίτες που έχουν την ιθαγένεια, να απολαμβάνουν από την Πατρίδα τους όλα εκείνα, τα οποία θα έπρεπε να τους κάνουν να την αγαπούν και να ΘΕΛΟΥΝ να την υπηρετήσουν έναντι του οποιουδήποτε.
Και εδώ ακριβώς είναι η ευθύνη της Πατρίδας μας και του καθενός από μας.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Βέβαια όταν κάποιος είναι σωστός χριστιανός δεν βλέπει εθνικότητες π.χ.ένας Άγιος ελληνικής καταγωγής όπου και αν βρισκόταν εκτός Ελλάδας θα αγαπούσε τους κατοίκους εκείνης της περιοχής σαν να είναι αδέλφια του και θα έδινε ευχαρίστως την ζωή του για αυτούς χωρίς να σκέφτεται ,εμένα τι με νοιάζουν τα προβλήματα τους αφού δεν είναι αυτή η πατρίδα μου.
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Άσε που εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα θα το έχει η Ε.Ε. γιατί όταν όλοι γίνουν Έλληνες και κατά επέκταση Ευρωπαίοι πολίτες ,σιγά μην κάτσουν να ψωμολυσσάνε στην Ελλάδα, θα φύγουν όλοι σε άλλα Ευρωπαικά κράτη σε καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Ααα , ρε cloaca, πολύ ωραία τα λες . Εδώ ο σύζυγος μου δεν θα πολεμούσε ποτέ για την Γερμανία αλλά για την Ελλάδα . Αφού να φανταστείτε έτσι και παίξει στο μουντιάλ το καλοκαίρι η Ελλάδα με την Γερμανία θα είναι με την Ελλάδα . Μου είπε κιόλας ότι εαν θα νικήσει η Ελλάδα θα βάλει την ελληνική σημασία στους ώμους του και θα βγει μετά έξω στους δρόμους για να γιορτάσει μαζί με τους Ελληνες . Ο σύζυγος μου είναι γερμανός στην εθνικότητα αλλά στην καρδιά ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ !!! Και προπάντως έχει μεγάλη αδυναμία στους Πόντιους γιατί ο νονός του είναι Πόντιος .
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Αυτό το βίντεο το είδε και ο σύζυγος μου και λυπήθηκε πάρα πολύ . Αμέσως μετά πήγε και έγραψε μια προσευχή για την Ελλάδα την οποία θα προσεύχετε κάθε μέρα . Υπερ της διάσωσης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα !!!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Γεια σας αδέρφια μου!
Αλλά για τις Ελληνίδες Χριστιανές θα πω: Δόξα τω Θεώ!Έχουμε Χριστιανές γυναίκες!
Δόμνα μου έφτιαξες το κέφι!ιδίως με τον Πόντιο νονό του συζύγου... :wink: :wink: :wink:
θα είναι πολύ καλός!!!
Γνώρισα ένα Γερμανό ευλαβέστατο Ορθόδοξο στην Ιερά Μονή Κωνσταμονίτου!Πόσο αγαπούσε την Ελλάδα!!!
Έλληνας στην ψυχή!
Λένε κάποιοι πατέρες πως οι Γερμανοί,όταν θα δώσουμε τα φώτα και στην θρησκεία θα είναι οι πρώτοι
που θα πιστέψουν στην Ορθοδοξία....ήδη υπάρχει ένα ρεύμα...
Αδερφοί υπάρχουν πολλές αναλύσεις περί των εθνών-φυλών,
ο Ηρόδοτος λίγο πριν την μάχη των πλαταιών αναφέρει:
"αύτις δε το Ελληνικόν
εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον,
και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι
ήθεά τε ομότροπα, .."
Ο Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος κάνει μια ανάλυση όπου αναφέρει πως από τα τρία παιδιά του
Νώε:Χαμ-Σημ-Ιάφεθ, βγαίνουν όλα τα έθνη της Γης,τα οποία είναι ευλογία από τον Θεό,γι'αυτό
ως Χαμίτες(σκουρόχρωμοι...),Σημίτες(Εβραίοι),Ιαπετικοί λαοί(ευρωασία)...μετά αναφέρει πως χωρίζονται,πως έχει υπόσταση το έθνος αν και βέβαια από τον Αδάμ πάντες...
αναφέρουν πολλοί πατέρες για τον Οικουμενισμό σε πολιτικό-εθνικό-θρησκευτικό-ηθικό επίπεδο και
πως θέλουν να εξαλείψουν την ανθρώπινη ιδιαιτερότητα,την ιδιαίτερη παιδεία μάλιστα Ελληνική,όπως
ωραία μας είπε η Εβι.
τώρα αν θέλουμε να συμβάλλουμε σε αυτό ως άβουλα όντα που δέχονται απερίσκεπτα τα πάντα,
τότε καταλήγουμε να συμφωνούμε με ανθρώπους που πολεμούν ξεκάθαρα Χριστό και Ελλάδα.
Άθελά μας βέβαια πιστεύω.
Βέβαια όλες οι απόψεις δεκτές.
Να είστε καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”