Ακύρωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου !!!

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Re: Ακύρωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου !!!

Δημοσίευση από agiooros »

Ρε δεν παμε καλα.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Αγαπητοί φίλοι, κατανοώ την αγωνία σας κ την αγανάκτησή σας, αν πράγματι "Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!!!"
Θέλω να γράψει κανείς, αν γνωρίζει, ότι δεν επιτρέπεται να γίνουν "Δοξολογίες", πανηγυρικές ομιλίες κ άλλες εκδηλώσεις Πανηγυρικού χαρακτήρα....
Όμως αν πρόκειται οι όποιες ακυρώσεις των εκδηλώσεων έχουν να κάνουν μόνο με τις Δεξειώσεις (Αστακοί - Μαύρο χαβιάρι) Σαρακοστή έχουμε... έ τότε δεν είναι κ η καταστροφή του Κόσμου...
"Εξ άλλου από πίτα που δεν θα φάμε γιατί να μας νοιάζει κ αν καεί..."
Θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, όταν δικυβέβεται ο 14ος κ 13ος μισθός!!!! τα πάρτυ πρέπει να λάβουν ΤΕΛΟΣ!!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

fotios έγραψε:β)Αποστόλη πολύ μου άρεσε το χιούμορ σου,αλλά δεν κατάλαβα το τελευταίο κομματάκι:
"Μαχαίρι,λαίμαι!" Το "λαίμαι" βγαίνει από τον λαιμό,τον Δαλάι Λάμα ή από το....λέμε... :lol: :lol: :lol:
Είναι το Ελληνικόν "λέμε", που το έχω γράψει ανορθόγραφα για να δώσω έμφαση στο χιουμοριστικόν της υπόθεσης.
Προς Νικηφόρο: Για να υπάρχει σωστή πληροφόρηση και όχι ό,τι θέλουν να μας πουν τα ΜΜΕ, σας πληροφορώ ότι:
(συγκεκριμένο παράδειγμα από γνωστό μου που εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών)
Εάν ισχύσει η μείωση του επιδόματος στο 20% + κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης, αυτό σημαίνει μείωση των ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ αποδοχών ενός υπαλλήλου του Υπουργείου κατά 19,11%.
Επειδή ο 14ος μισθός είναι ποσοστό 7,14% στις συνολικές ετήσιες αποδοχές η ανωτέρω ρύθμιση για τα επιδόματα σημαίνει απώλεια 2,67 μισθών ετησίως, δηλαδή έχει ήδη χαθεί ο 14ος, ο 13ος και τα 2/3 του 12ου μισθού.
Εάν συνυπολογίσουμε και την αυξημένη φορολόγηση (που επίκειται), η συνολική μείωση θα είναι μεγαλύτερη
Η γνωστή καραμέλα: "ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ" καλά κρατεί.
Ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

aposal έγραψε:
fotios έγραψε:β)Αποστόλη πολύ μου άρεσε το χιούμορ σου,αλλά δεν κατάλαβα το τελευταίο κομματάκι:
"Μαχαίρι,λαίμαι!" Το "λαίμαι" βγαίνει από τον λαιμό,τον Δαλάι Λάμα ή από το....λέμε... :lol: :lol: :lol:
Είναι το Ελληνικόν "λέμε", που το έχω γράψει ανορθόγραφα για να δώσω έμφαση στο χιουμοριστικόν της υπόθεσης.
Προς Νικηφόρο: Για να υπάρχει σωστή πληροφόρηση και όχι ό,τι θέλουν να μας πουν τα ΜΜΕ, σας πληροφορώ ότι:
(συγκεκριμένο παράδειγμα από γνωστό μου που εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών)
Εάν ισχύσει η μείωση του επιδόματος στο 20% + κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης, αυτό σημαίνει μείωση των ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ αποδοχών ενός υπαλλήλου του Υπουργείου κατά 19,11%.
Επειδή ο 14ος μισθός είναι ποσοστό 7,14% στις συνολικές ετήσιες αποδοχές η ανωτέρω ρύθμιση για τα επιδόματα σημαίνει απώλεια 2,67 μισθών ετησίως, δηλαδή έχει ήδη χαθεί ο 14ος, ο 13ος και τα 2/3 του 12ου μισθού.
Εάν συνυπολογίσουμε και την αυξημένη φορολόγηση (που επίκειται), η συνολική μείωση θα είναι μεγαλύτερη
Η γνωστή καραμέλα: "ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ" καλά κρατεί.
Ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε!
Απόστολε, αυτά πράγματι είναι τα σπουδαία κ σημαντικά που μας αφορούν όλους μας, όσο θα ζούμε σ' αυτόν τον Εφήμερο, Υλικό κ Φθαρτό κόσμο... Γι' αυτά πρέπει να Ξεσηκωθούμε, να διαμαρτυριθούμε, να αγωνιστούμε για να μην το πληρώσουμε για άλλη μια φορά τόσο ακριβά.... το πάπλωμα!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”