Να αναψετε ενα κερακι και για εμας, και να μας φερετε και νεα, απο το Περιβολι της Παναγιας μας.
Καλο δρομο, ο Θεος μαζι σας. Αμην.
Συντονιστής: Συντονιστές

Στάθη, αχρείαστες να είναι... και ειδικά σε μένα δεν μου χρειάζονται μιας και η ακοή μου (ιδιαίτερα της δεξιάς μεριάς) είναι μηδενική..... Όμως καλά θα είναι αν σκέφτεσαι να κοιμάσαι τα βράδια πάρε μαζί σου μερικά ζεύγη!!!stathisgrh έγραψε:Ευχαριστουμε Κυριε Νικο, απλως δες λιγο το θεμα με τις οτοασπιδες γιατι με ενδιαφερει![]()
![]()

nikiforos έγραψε:Στάθη, αχρείαστες να είναι... και ειδικά σε μένα δεν μου χρειάζονται μιας και η ακοή μου (ιδιαίτερα της δεξιάς μεριάς) είναι μηδενική..... Όμως καλά θα είναι αν σκέφτεσαι να κοιμάσαι τα βράδια πάρε μαζί σου μερικά ζεύγη!!!stathisgrh έγραψε:Ευχαριστουμε Κυριε Νικο, απλως δες λιγο το θεμα με τις οτοασπιδες γιατι με ενδιαφερει![]()
![]()

Σ' ευχαριστώ πολύ Διονύση. Να είσαι πάντα καλά και ισχύει το ίδιο και για σένα και για όλους... στο επόμενο προσκύνημα να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί!!!dionysisgr έγραψε:Νικηφορε, καλο προσκυνημα σε εσενα προσωπικα, και σε ολα τα αξιολογα παιδια, (παιδια στην καρδια, και την ψυχη).
Να αναψετε ενα κερακι και για εμας, και να μας φερετε και νεα, απο το Περιβολι της Παναγιας μας.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟς ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟnikiforos έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ Διονύση. Να είσαι πάντα καλά και ισχύει το ίδιο και για σένα και για όλους... στο επόμενο προσκύνημα να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί!!!dionysisgr έγραψε:Νικηφορε, καλο προσκυνημα σε εσενα προσωπικα, και σε ολα τα αξιολογα παιδια, (παιδια στην καρδια, και την ψυχη).

Καλό προσκύνημα και σε σας Νίκο!!!filotas έγραψε:Η ομάδα της Κοζάνης πρώτα ο Θεός θα επισκεφθεί 17-18-19/9 την Ι.Μ.Ξενοφώντος με προσκήνυμα στις Ι.Μ. Δοχειαρίου και Παντελεήμονος.
Προς το παρόν τα μέλη της ομάδας είναι:
Νίκος (filotas)
Αχιλλέας (Αχιλλέας Παλαμάς)
Στέργιος
Παναγιώτης
Χρήστος (eortologio_gr)
Όποιος αδελφός από το forum θέλει να πάρει μέρος σ' αυτό το προσκήνυμα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα στις 1 μμ το μεσημέρι με pm, στο οποίο να αναφέρονται ο αριθμός ταυτότητας, ο τόπος κατοικίας, ο τόπος και η χρονολογία γέννησης