Πρόταση για διαγωνισμό φωτογραφίας .....
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Πρόταση για διαγωνισμό φωτογραφίας .....
ΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας
panagiotisspy έγραψε:Μιλάμε, εντελώς "εντός" θέματος είμαστε!
Πάμε "ντουγρού" για το αρχονταρίκι!
Παλια μου τεχνη κοσκινο.....εγω ουτως η αλλως ειμαι θαμωνας εκει πλεον θα με βαλει η Αγγελικη πορτα εκει κι ολοι θα περνατε απο face control για να μπειτε....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μάλλον δεν έχεις δεί τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλα πρίν από χρόνια (ευτυχώς πρόλαβα και τις κατέστρεψα ΟΛΕΣ..... (πιστεύω)ψυχουλα έγραψε:εγω δεν κεντραρω καλα βγαζω πολυ ουρανο και η φιγουρα βγαινει πολυ κατω κατω στη φωτό. παρολο που το ξερω δε μπορω να το διορθωσω! στα τοπια τα παω καλυτερα...Dimitris39 έγραψε:εγω τα παω περιφημα αν δεις την φωτο τον Σταθη μετα το ξυλο θα καταλαβεις ποσο καλος ειμε στην φωτογραφηση
παντων Γιωργο περα απο την πλακα καλη η ιδεα σου
ας δηλωσουνε μερικοι συμετοχη
Αν η λέξη διαγωνισμός "φοβίζει" όλους μας μπορεί να γίνει όπως ακριβώς στην ιστοσελίδα http://www.orthphoto.net/gallery.php όπου είμαι και εγώ μέλος αρκεί να είναι αυτό δυνατόν τεχνικά στο agiooros.net , με την υποχρέωση ΟΛΩΝ οι φωτογραφίες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανα εβδομάδα η μήνα να δίνονται σε ψηφιακή μορφή σε όποιο μέλος τις θέλει .... ή να βοηθούν με συμβουλές όποιον θελήσει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τη φωτογραφία.
Υ.Γ. Πραγματικά έβγαζα απαίσιες φωτογραφίες αλλά έκαψα ποοολάαα φίλμ μέχρι να βγάζω κάποιες που λένε ότι είναι καλές και τους αρέσουν.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Μάλλον ο δημιουργός του θέματος θα ήθελε να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την Ορθοδοξία ίσως.
Μ'αρέσει σαν ιδέα και θα ήμουν πρόθυμος να συμμετάσχω.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
ψυχουλα έγραψε:ΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!
Μαλλον ..........ακομη δεν εχω καταλαβειgpir έγραψε:Μάλλον ο δημιουργός του θέματος θα ήθελε να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την Ορθοδοξία ίσως.
οτι και να ειναι καλο ακουγετε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ!!!! ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΑ ΣΠΗΛΙΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, τωρα αν θα καταφερω να το βγαλω ωραια στη φωτο ειναι αλλου....παπα ευαγγελιο!!!!!!!
αληθεια πως ανεβαζουμε φωτο;;;;;;;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οταν καταχωρείς μιά δημοσίευση, πας εκεί κάτω που λέει "προσθήκη συνημμένου".ψυχουλα έγραψε:αληθεια πως ανεβαζουμε φωτο;;;;;;;
Μετά σου ζητάει αναζήτηση του αρχείου που θα επισυνάψεις.
Την κάνεις.
Μετά σου ζητάει "προσθήκη του αρχείου" που διάλεξες.
Την κάνεις.
Και τέλος σου ζητάει "προβολή στη δημοσίευση" του αρχείου του οποίου έκανες την προσθήκη.
Αλλά πιό εύκολα θα τα ανακαλύψεις μόνη σου στην πράξη σιγά σιγά..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ιερα μονη Αναληψεως Σωτηρος Σιψα Δραμας
Οσιος Γεωργιος Ομολογητης
τα δυο κυπαρισια που κατα την κοιμηση του ενωθηκανε οπως ειχε πει και επανω πετουσανε τα πουλια επι τοπου εκει ειναι και ο ταφος του
και καταλαβε ο κοσμος οτι ο Οσιος Γεροντας εκοιμηθη εν κυριω την εχω βγαλει εγω την Φωτο
Οσιος Γεωργιος Ομολογητης
τα δυο κυπαρισια που κατα την κοιμηση του ενωθηκανε οπως ειχε πει και επανω πετουσανε τα πουλια επι τοπου εκει ειναι και ο ταφος του
και καταλαβε ο κοσμος οτι ο Οσιος Γεροντας εκοιμηθη εν κυριω την εχω βγαλει εγω την Φωτο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Παναγιωτη ευχαριστώ!!!!
τεστ ντραιβ
τεστ ντραιβ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.