Βοήθεια για έναν καπνιστή!
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που τελικά αυτό το θέμα ευαισθητοποιήσε τόσα άτομα. Και πολύ καλό είναι να αναφερθούν προσωπικά γεγονότα που έχει βιώσει ο καθένας γύρω από αυτό το θέμα!
Ευχαριστώ πολύ! :D
Ευχαριστώ πολύ! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Intergallactic την Πέμ Οκτ 12, 2006 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Συμφωνώ μέ τόν ION γιατί κι΄ εγώ κάπνιζα 2 πακέτα τήν ημέρα, ώς ότου μού ήλθε σάν σκέψη ( εκ Θεού προφανώς), κάθε φορά πού θά μού ερχόταν επιθυμία νά καπνίσω ν΄ αρχίζω τήν μικρή Παράκληση τής Παναγίας, τήν οποία είχα μάθει σχεδόν απ΄ έξω.
Σέ μιά εβδομάδα είχα κόψει τό τσιγάρο, κι΄ από τότε ούτε πού ξανακάπνισα...
Merkourios
------------------------------------
Σέ μιά εβδομάδα είχα κόψει τό τσιγάρο, κι΄ από τότε ούτε πού ξανακάπνισα...
Merkourios
------------------------------------
-
- Επικοινωνία:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Συμφωνώ! Ο Θεός είναι μαζί μας!!!Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να σταματήσουν το κάπνισμα!
Είστε πραγματικά αξιέπαινοι που καταφέρατε να απελευθερωθείτε από τα δεσμά αυτού του πάθους! :D
Είστε πραγματικά αξιέπαινοι που καταφέρατε να απελευθερωθείτε από τα δεσμά αυτού του πάθους! :D
-
- Επικοινωνία:
ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!
Όσοι από εσάς καταφέρατε και σταματήσατε το κάπνισμα , παρουσιάστε αν είναι δυνατό τους τρόπους με τους οποίους το καταφέρατε, γιατί μπορεί να είναι και άλλοι που θέλουν να το κόψουν αλλά δεν μπορούν, ας τους βοηθήσουμε όλοι λοιπόν!
Ευχαριστώ πολύ!!! :D
Προσωπικά, χωρίς να έχω καπνίσει ποτέ, πιστεύω πως χρειάζονται δύο πράγματα: θέληση και πίστη στο Θεό.
Ευχαριστώ πολύ!!! :D
Προσωπικά, χωρίς να έχω καπνίσει ποτέ, πιστεύω πως χρειάζονται δύο πράγματα: θέληση και πίστη στο Θεό.
"μη φοβού, μόνον πίστευε"
(κατά Λουκά η΄50)
(κατά Λουκά η΄50)
Υπεροράν μεν σαρκός , παρέρχεται γαρ , επιμελείσθαι δε ψυχής πράγματος αθανάτου ....
9. Και εγώ σας λέγω· Αιτείτε και θέλει σας δοθή· ζητείτε και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή.
10. Διότι πας ο αιτών λαμβάνει, και ο ζητών ευρίσκει, και εις τον κρούοντα θέλει ανοιχθή.
11. Και εάν τις εξ υμών ήναι πατήρ, και ο υιός αυτού ζητήση άρτον, μήπως θέλει δώσει εις αυτόν λίθον; και εάν οψάριον, μήπως αντί οψαρίου θέλει δώσει εις αυτόν όφιν;
12. ή και αν ζητήση ωόν, μήπως θέλει δώσει εις αυτόν σκορπίον;
13. εάν λοιπόν σεις, πονηροί όντες, εξεύρετε να δίδητε καλάς δόσεις εις τα τέκνα σας, πόσω μάλλον ο Πατήρ ο ουράνιος θέλει δώσει Πνεύμα Άγιον εις τους αιτούντας παρ' αυτού;
9. Και εγώ σας λέγω· Αιτείτε και θέλει σας δοθή· ζητείτε και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή.
10. Διότι πας ο αιτών λαμβάνει, και ο ζητών ευρίσκει, και εις τον κρούοντα θέλει ανοιχθή.
11. Και εάν τις εξ υμών ήναι πατήρ, και ο υιός αυτού ζητήση άρτον, μήπως θέλει δώσει εις αυτόν λίθον; και εάν οψάριον, μήπως αντί οψαρίου θέλει δώσει εις αυτόν όφιν;
12. ή και αν ζητήση ωόν, μήπως θέλει δώσει εις αυτόν σκορπίον;
13. εάν λοιπόν σεις, πονηροί όντες, εξεύρετε να δίδητε καλάς δόσεις εις τα τέκνα σας, πόσω μάλλον ο Πατήρ ο ουράνιος θέλει δώσει Πνεύμα Άγιον εις τους αιτούντας παρ' αυτού;
-
- Επικοινωνία:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ!!!
Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιες τυπικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα!!!
http://www.mhp.gov.on.ca/english/health ... k_quit.pdf
http://www.mhp.gov.on.ca/english/health ... k_quit.pdf
"μη φοβού, μόνον πίστευε"
(κατά Λουκά η΄50)
(κατά Λουκά η΄50)