vasilisalt έγραψε:Δεν συμφωνώ με το τελικό συμπέρασμα της Μαρίας.
Η καλύτερα ΔΙΑΦΩΝΩ.
Μακάρι οι Ρώσοι να αγοράσουν κι άλλα ξενοδοχεία και άλλα εξοχικά.
Δεν συζητάμε φυσικά για ακίνητα και επιχειρήσεις εθνικού ενδιαφέροντος. Αυτά εννοούνται.
Τίποτα δεν εννοείται σε αυτόν τον τόπο και χρόνο που ζούμε... όλα πρέπει να διευκρινίζονται :)
Γιατί Βασίλη μου διαφωνείς;
Να σου πω εγώ γιατί; που συμφωνώ με το παρακάτω που έγραψες;
Με αφορμή πάντως το παραπάνω αρχικό θέμα αλλά και το παρακλάδι της Μαρίας θα ήθελα να σημειώσω τούτο.
Ένα από τα ποιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Αν έχεις αυτή είσαι σε πολύ καλό δρόμο... Και σπάνια πιάνεσαι κότσος και συνήθως επιλέγεις το σωστό.
Βασίλη είσαι έντιμος και έχεις έξυπνο και επιχειρηματικό μυαλό αλλά δεν βλέπεις τον άλλο που έρχεται με μπαλτά
και δεν θέλει να είσαι και καλά πληροφορημένος γιατί έτσι λαμβάνεις μέτρα ασφάλειας!
Αυτοί που κανονίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο για τη χώρα μας έχουν άλλα μυαλά.
Δεν σκέφτονται ούτε έντιμα ούτε με ήθος. Άρα ίσως ούτε με Χριστό και Παναγιά στην
καρδιά τους.
Αν έρθουν οι "δυνατοί" θα φέρουν τους δικούς τους και οι δικοί μας θα εκτοπιστούν. Ετσι γίνεται όταν κάτι τεράστιο
λάβει χώρο κάπου... εκτοπίζει και μετά μαζεύει γύρω του ότι είναι φιλικό για την κατάστασή του.
Μιλώ πολύ αόριστα...
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και νομίζω ότι ίσως χρειάζεται και την κατάλληλη κινητοποίηση η όλη υπόθεση.
Ναι χρειαζόμαστε σωστή πληροφόρηση αλλά τώρα ίσως έχει έρθει και ο κόμπος στο χτένι, και πρέπει να λάβει χώρα
σωστή δράση και σωστή αντιμετώπιση. Ποιός και τι και που και πότε είναι αυτά που θα 'πρεπε να συζητιούνται νομίζω σχετικά
με την αντιμετώπιση του μείζοντος αυτού θέματος.
Στο κάτω κάτω της γραφής, μας νοιάζει και μας κόφτει νομίζω αν οι μοναχοί μας έχουν πόλεμο. Προσεύχονται για μας!
Ομιλούν στο Θεό για μας γιατί εμείς είμαστε too busy με τις ζωές μας για να το κάνουμε... και μόνο όταν δεχτούμε
σκαμπίλι ξαφνικό σκεφτόμαστε να πούμε και κανά Κύριε Ελέησον... Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Νομίζω ότι αν πρέπει
να κάνουμε κάτι και δεν κάνουμε είναι σαν να τους προδίδουμε... όπως προδίδουμε και σταυρώνουμε τον Κύριο...
Τους Ρώσους τους πάω με χίλια γιατί είναι ομόθρησκοί μας και είναι και οι μόνοι που έχουν τη δυνατότητα
να τα βάλουν με τις δυνάμεις του σκότους... αλλά όσο και να θέλω να το βλέπω ρομαντικά το θέμα
ποτέ τους δεν μας έβγαλαν από δύσκολη κατάσταση από αγάπη... πάντα και όλοι κοιτούν το δικό τους συμφέρον.
Εμείς ως Ελληνες Ορθόδοξοι πρέπει να κοιτάξουμε τι συμφέρει εμάς και το συμφέρον μας είναι να είμαστε καλά με την
καρδιά του τόπου που νομίζω χτυπάει εκεί πάνω στο ευλογημένο περιβόλι της Παναγιάς μας.
Εύχομαι Καλή Φώτιση Αδέλφια μου και καλό υπόλοιπο Σαρακοστής
Και με πολλή αγάπη ζητώ συγνώμη αν στενοχώρησα με τα λόγια μου... ♥♥♥