Πώς είναι στο Αγιο Όρος;

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Πώς είναι στο Αγιο Όρος;

Δημοσίευση από g_aggelos »

Panosv έγραψε:Kai dixws na deixw kati kai na thelw na pw kati, arkei na soy pw pws egw o idios exw mia radiofwniki ekpompi gia to Agio Oros poy stirizetai se eikones apo ekei....omws oso ki an prospathw me tipota de tha mporesw na metaferw ayto to..."Allo" agion oros poy...den fainetai!!!
Soy eyxomai mono na vretheis kapote ekei...
Αδελφέ Πάνο, θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν μας έλεγες που μπορούμε να ακούσουμε την εκπομπή σου.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

g_aggelos έγραψε:
Panosv έγραψε:Kai dixws na deixw kati kai na thelw na pw kati, arkei na soy pw pws egw o idios exw mia radiofwniki ekpompi gia to Agio Oros poy stirizetai se eikones apo ekei....omws oso ki an prospathw me tipota de tha mporesw na metaferw ayto to..."Allo" agion oros poy...den fainetai!!!
Αδελφέ Πάνο, θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν μας έλεγες που μπορούμε να ακούσουμε την εκπομπή σου.
Το ίδιο ζήτησα και εγώ σε P.M. Κοιτα συμπτωση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

g_aggelos έγραψε:
O titlos einai "Odoiporiko sto Agion Oros" kai metadidetai apo ton radiofwniko stathmo "Peiraiki ekllhisia" 91,2 fm gia tin Attiki h sto www.pe912fm.com kathe triti 13,00-14,00.
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
Νομίζω πως απέκτησες νέους ακροατές.... :) :) :)
Επισκέπτης

καλησπέρα σε όλους. λέγομαι μιχάλης και είχα κλείσει να μπω στο όρος στις 23 νοέμβρη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να μπω εκείνη την περίοδο. όποιος θέλει να μπει εκείνη την ημέρα αντί εμού ας επικοινωνήσει μαζί μου στο moutzik@panafonet.gr
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό φίλε μου. Και αυτό γιατί μαζί με το διαμονητήριο ζητάνε και ταυτότητα πριν ανέβεις στο πλοίο...
Επισκέπτης

Anonymous έγραψε:καλησπέρα σε όλους. λέγομαι μιχάλης και είχα κλείσει να μπω στο όρος στις 23 νοέμβρη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να μπω εκείνη την περίοδο. όποιος θέλει να μπει εκείνη την ημέρα αντί εμού ας επικοινωνήσει μαζί μου στο moutzik@panafonet.gr
εχει δικιο ο αγγελος, αυτο δε γινεται. γιατι ειναι ονομαστικα τα διαμονητηρια. μπορεις ομως να τηλ. στο γραφειο προσκηνυτων και να το ακυρωσεις, ωστε να ελευθερωθει η θεση σου και να δοθει σε αλλον που τυχον να θελει να μπει στις 23
Επισκέπτης

Anonymous έγραψε:
Anonymous έγραψε:καλησπέρα σε όλους. λέγομαι μιχάλης και είχα κλείσει να μπω στο όρος στις 23 νοέμβρη αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να μπω εκείνη την περίοδο. όποιος θέλει να μπει εκείνη την ημέρα αντί εμού ας επικοινωνήσει μαζί μου στο moutzik@panafonet.gr
εχει δικιο ο αγγελος, αυτο δε γινεται. γιατι ειναι ονομαστικα τα διαμονητηρια. μπορεις ομως να τηλ. στο γραφειο προσκηνυτων και να το ακυρωσεις, ωστε να ελευθερωθει η θεση σου και να δοθει σε αλλον που τυχον να θελει να μπει στις 23
αυτό που λέει ο δεύτερος φίλος λέω οτι μπορεί να γίνει.να ακυρωθεί η θέση μου και να μπει με τα δικά του στοιχεία όποιος θέλει. το έχω ξανακάνει.moutzik@panafonet.gr
theosostos
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από theosostos »

Το άγιον όρος ονομάζεται και περιβόλι της Παναγιάς. Και ώς γνωστόν στα περιβόλια βρίσκεις τα πάντα και τις τσουκνίδες και τις μολόχες και τ' αγκάθια και τις πορτοκαλιές. Προσωπικά την πρώτη φορά που θέλησα να πάω στο Α.Ο είχα νιώσει από πριν την ανάγκη να βρω κάποιον μοναχό για να μου δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που με βασάνιζαν. Ήταν ερωτήματα που δεν μπορούσα να εμπιστευθώ σε κανέναν, γιατί κανείς δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη (εδώ στον κόσμο). Έτσι από μια εσωτερική παρόρμηση άρχισα με βαθιά επιθυμία να προσεύχομαι για να βρω απαντήσεις στα ερωτήματά μου, στις ανησυχίες μου. Και ενώ δεν είχα πει σε κανένα την επιθυμία μου να επισκευθώ το όρος, μου λέει ένας φίλος "Σε μια βδομάδα (ήταν φεβρουάριος) θα πάω επάνω στο Α.Ο. με έναν συνεργάτη μου που έχει ξαναπάει. Θα μας φιλοξενήσει ένας γέροντας στο κελί του. Έρχεσαι;" Κάτι κλότσησε μέσα μου μια λαχτάρα με κυρίεψε αλλά ήταν των αδυνάτων αδύνατον να πάω μαζί τους. Η δουλειά, οι υποχρεώσεις, όλα τα εμπόδια μαζί. Τί να έκανα; το μόνο που μου έμενε προσευχή. Και κάποια στιγμή ο δρόμος ανοίγει και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς επισκέπτομαι το Όρος με τον φίλο μου που είχε ήδη κάνει την πρώτη του επίσκεψη και ήταν ακόμη συγκλονισμένος. Και τότε βρήκα όλα όσα ζητούσα στην προσευχή μου και τις απαντήσεις αλλά και πνευματικό.
Από τότε κάθε χρόνο επισκέπτομαι το Α.Ο. και ξέρω πως ότι κι αν ζητήσω στην προσευχή μου όταν θα ανέβω θα το βρω.
Βλέπετε φίλοι μου η μάνα μας δεν μας εγκαταλέίπει ότι κι αν κάνουμε. Κι εγώ να ξέρετε έχω κάνει πολλά.
Καλό Παράδεισο σε όλους
Misha

O αληθινος ,λεει ,δυστυχως, την αληθεια....

Δημοσίευση από Misha »

Αγαπητα μου εν Χριστω αδελφια Χριστος Ετεχθη!!!!

Στο Αγιον Ορος πηγαινω απο εφηβος δηλαδη πανω απο 20 χρονια...

Πρεπει να εχω παει πανω απο 30 φορες και να εχω μεινει συνολικα περισσοτερο απο χρονο....

Θυμαμαι πως ηταν το Αγιον Ορος στις αρχες της δεκαετιας του 1980 και σκεπτομαι πως το καταντησαν τωρα οι γιαπηδες αμοναχοι μοναχοι και βουρκωνω......

Ιντερνετ,τηελορασεις,κινητα τηλεφωνα,τζιπ με δερματινα καθισματα,κρις κραφτ,μονοπατια αιωνων που κατασρεφονται για να περνουν τ αυτοκινητα κι ολα αυτα εν μεσω των ΕΟΚικων επιδοτησεων που εχουν κανει πολλους να φερονται ως νεοπλουτοι...

Ας μη μιλησω επι του παροντος για την χρηση ψυχοφαρμακων ,ισως σε αλλη

Στο Αγιον Ορος εχω βιωσει τις ομορφοτερες στιγμες της χριστιανικης μου ζωης κι ευχαριτω την Μανουλα ολων των Χριστιανων την Παναγια,που μου εδωσε αυτες τις ευκαιριες....

Μη με παρεξηγησετε,το Αγιον Ορος το αγαπω περισοοτερο απο οποιοδηποτε τοπο στην Ελλαδα και λυπουμαι γαι την καταστροφη της φυσικης και πνευματικης του κληρονομιας....

Πριν απο εμενα και τον Αληθινο ,τα εχει πει και γραψει ο μεγαλος διδασκαλος της Εκκλησιας μας ,ο π.Παισιος απο το ταπεινο κελλακι της Παναγουδας...

Ευχεσθε!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”