Ονόματα για μνημόνευση στη Σουρωτή
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
Προς ενημέρωση σας όλα τα ονόματα που μου στείλατε βρίσκονται στο μοναστήρι της Σουρωτής.
Ειδικά κάποιοι που μου έγραψαν για άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, αυτά τα έδωσα και ιδιαιτέρως σε μια μοναχή για να τα μνημονεύσουν όλες οι μοναχές το βράδυ στην προσευχή τους.
Σε λίγο ίσως έχετε και μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 2 ώρες στον τάφο του Γ. Παϊσίου.
Εκεί φαίνονται και ένα μάτσο κεριά που άναψα (τόπος του λέγειν το άναψα, σβηστά τα βάζουνε λόγο πολύ αέρα) για όλα τα μέλη του forum.
Εύχομαι οι ευχές του Γέροντα να σκεπάσουν όλους μας και να απαλύνουν τα προβλήματα που έχει ο καθένας :)
Ειδικά κάποιοι που μου έγραψαν για άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, αυτά τα έδωσα και ιδιαιτέρως σε μια μοναχή για να τα μνημονεύσουν όλες οι μοναχές το βράδυ στην προσευχή τους.
Σε λίγο ίσως έχετε και μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 2 ώρες στον τάφο του Γ. Παϊσίου.
Εκεί φαίνονται και ένα μάτσο κεριά που άναψα (τόπος του λέγειν το άναψα, σβηστά τα βάζουνε λόγο πολύ αέρα) για όλα τα μέλη του forum.
Εύχομαι οι ευχές του Γέροντα να σκεπάσουν όλους μας και να απαλύνουν τα προβλήματα που έχει ο καθένας :)
κι εγώ τελευταία στιγμή έφτασα γιατί καθαρόγραφα 7 σελίδες ονόματα που μου στείλανεstratos έγραψε:μαξ μου τα χαλασε ο καιρος κριμα
με μηχανη θα ειχα προβλημα σημερα
Πήρα και το καινούριο βιβλίο του Γέροντα και εκεί κοντά είχαν και κάτι εικονίτσες (δίπλα στο ταμείο). Η αδελφή μου λέει "πάρε όποια θες δωρεάν" και βρήκα μια φωτογραφία του Γ. Ιάκωβου Τσαλίκη για τον οποίο μας έλεγε προχθές ο Misha. Μεγάλη ευλογία
-
- Συστηματικός Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
o αδελφός μας Μάξιμος ,ήταν σήμερα στον τάφο του παππούλη μας π.Παισίου. Η φωτογραφία του λιτού τάφου είναι από την σημερινή του επισκεψη.(για τεχνικους λόγους δεν μπόρεσε να την δημοσιευσει ο ίδιος)
φίλε Μάξιμε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου και την καλή διάθεση σου!
ο γεροντας κι ο αγιος Αρσενιος να σας προστατευουν!