ερωτηση απο νεο μελος

Πνευματικά άρθρα και Αναγνώσματα.Αποσπάσματα από διάφορα βιβλία.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
pilotos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pilotos »

Κοίταξε,
όπως λέει και στο βιβλίο ο μοναχός δεν μπορεί να πάει κάποιος να κλειστεί σε μοναστήρι για να λύσει τα ψυχολογικά του προβλήματα.Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν έχει πάει από αγάπη για τον Θεό, δεν θα αντέξει και θα γυρίσει στο κόσμο.
Απο κει και πέρα, είναι πως το βλέπει κανείς.Εμείς δεν είμαστε μέσα στη καρδιά του φίλου σου.Είναι ενήλικας ( φαντάζομαι )και έχει το δικαίωμα της επιλογής.Αν εκεί βρει κάτι που τον ηρεμεί, τον αναπαύει, για χάρη του Θεού και όχι λόγω προβλημάτων, τότε θα προσφέρει πολλά στο συνάνθρωπο.Εδώ υπάρχουν χιλιάδες άγαμοι άνθρωποι σήμερα, χωρίς να είναι μοναχοί.Κάτσε και συζήτησέ το με τον φίλο σου, χωρίς όμως ακρότητες. Ρώτα τον γιατί ακολούθησε αυτό το δρόμο να σου το εξηγήσει.Διάβασε και κάποια άλλα βιβλία για να καταλάβεις τον μοναχισμό.Προσεύχομαι να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να καταλάβεις ή και να βοηθήσεις τον φίλο σου, αν δεν έχει ειλικρινή κίνητρα για μοναχισμό.Σε παρακαλώ να αφήσεις και το όνομα του άρρωστου μέλους αυτής της οικογένειας για να προσευχηθούμε υπέρ υγείας του.Θα προσευχόμαστε και για σένα,ώστε να βρεις τη λύση στο θέμα που σε απασχολεί.
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, είχα όλη την καλή διάθεση να κάνουμε μια κουβεντούλα με το φιλαράκι αλλά δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας και θα παρακαλούσα όλους να μην απαντήσουμε σε καμία του πρόκληση μέχρι οι διαχειριστές να σβύσουν τα μηνύματά του και αυτόν τον ίδιο.

Υπάρχουν όροι που πρέπει να τηρούνται σ' αυτό το φόρουμ?

Ε....ας τηρηθούν.....για να πάψουν τις μαγκιές μερικοί που ενοχλούνται από τη δύναμη του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Το Έλεος του Κυρίου και γι αυτόν.
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Νίκο Χρόνια πολλά και χαρούμενος ο καινούργιος χρόνος. δεν ξέρω αν έσβησες εσύ το υβριστικό μήνυμα του "νέου μέλους" αλλά έπρεπε να τον αφήσης να δούμε που θα έφτανε.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Den nomizo na exi ousia na vrizome apo tin stigmi pou den mporoume na sizitame.
To ivristiko kimeno to esvisa ego.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Apo oti fenete o filos mas aposindethike.
Ego tha ton sviso apo melos.
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

ark έγραψε:ρε σεις στα ισα

ουτε πλακα κανω ουτε τιποτα

ο κολλητος μου επεσε θυμα ηγουμενων και μοναχων και εχει κλειστοι σε μοναστηρι....ποιος ειναι αυτος που λεει σε ενα παιδι προβληματικης οικογενειας οτι η προσευχη θεραπευει τα παντα και τωρα εκτος απο το αρρωστο μελος της οικογενειας εχουν να αντιμετωπισουν και την εξαφανιση του παιδιου?????

τα θεωρειται σωστα εσεις αυτα?????
Φίλε μπορείς να έχεις 1000 δίκια. Εμείς δεν είμαστε μοναχοί για να μας τα "ρίχνεις" και ούτε μπορούμε να μιλήσουμε στα ίσα όπως λες γιατί δεν ακούσαμε όλες τις πλευρές. Αν ο φίλος σου είναι ενήλικος και βρήκε εκεί παρηγοριά, η όποια απόφασή του, έστω και λάθος, είναι σεβαστή! Επιπλέον το βρίσκω λίγο ύποπτο να τα "ρίχνεις" σε ένα φόρουμ και σε άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με τις επιλογές του φίλου σου. Εκτός κι αν είναι ακόμα μια προβοκάτσια στο athos.edo το οποίο πράγματι είναι πολύ ενοχλητικό για πολλούς και διάφορους λόγους. Με λίγα λόγια. Το τι πιστεύει κάθε ενήλικος είναι γούστο του και καπέλο του. Απο 'κει και πέρα δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε εμπλεκόμαστε στην υπόθεση του φίλου σου. Πάνε να τα "ρίξεις" σ'αυτούς που είναι υπαίτιοι. Η παλληκαριά φίλε μου, δεν φαίνεται όταν τα "ρίχνεις" σε άσχετους με το θέμα! Ειλικρινά σου λέω κανείς από την σελίδα αυτή δεν ευθύνεται για τον φόνο του Καποδίστρια
neosathos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από neosathos »

το ατομο που εγγραφηκε σαν ark ειναι απο τα περιεργα ατομα του esoterica
που μισουν προκαλουν και βριζουν τον θεο σε απιστευτο σημειο

εγω μπηκα στο esoterica και παλεψα μαζι τους με δεκαδες ερωτησεις και πηγαν να με φανε σαν δαιμονες αλλα δεν με πειραζει θα μπαινω και θα τους
μιλω για χριστο

δεν εχω τοσες γνωσεις θεολογικες λογω του οτι παλευω και προσπαθω να γινω καλος χριστιανος μετα απο πολλα χρονια κατ ονομα και βαπτισμα χριστιανου αλλα οχι κατ ουσιαν και πραξεων

τωρα αλλαξα και προσπαθω να κερδισω κατι απο τον θεο και τον χριστο μας
θελω να γινω καλος χριστιανος

οπλα μου απεναντι σε αυτους στο esoterica εχω τις μεγαλες γνωσεις μου στους υπολογιστες .... οποτε να πεσω σε παγιδα η να μου κανουν ζημια αποκλειετε....τωρα εαν ειχα αρκετες γνωσεις περι θεολογικων θεματων θα μπορουσα πιστευω να τους πω παρα πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος neosathos την Πέμ Δεκ 28, 2006 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

agiooros έγραψε:Apo oti fenete o filos mas aposindethike.
Ego tha ton sviso apo melos.
Είναι ακόμα online αλλά δεν απαντά πια....Μεγάλο παληκάρι ο τύπος...
Αν τον σβήσεις μπορει να χαρακτηριστείς "φασίστας" και τίποτα άλλωστε δεν θα τον εμποδίσει να ξαναγραφτεί με άλλο όνομα...νομίζω καλύτερα είναι να τον αφήσεις, πόσο θα αντέξει να ασχολείται με μας τα "ηλίθια χριστιανοπρόβατα"?
Άσε που δεν ξέρεις καμμιά φορα, ο Θεός είναι μεγάλος, μπορεί και να τον φωτίσει....

Δεν ξέρω, την γνώμη μου λέω κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

καλως ορισες κοντα μας.. neosathos
αλλα θα ηθελα εγω τουλαχιστον να μην επαναλαμβανεις το φορουμ του συγγκριμενου site .
δεν χρειαζετε αναφορα ουτε διαφημιση.
το ξερουμε αρκετοι απο εμας πιστευω εδω και πολλα χρονια....
δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα αλλα ουτε και να κερδισουμε κατι..
μεινε να πλουτισεις τις γνωσεις σου οπως πολλοι απο εμας,διαβαζοντας..ρωτωντας...αλλα για εσενα..για το δικο σου καλο και βοηθεια.για τις δικες σου προσωπικες μαχες ζωης και καθημερινοτητας..
οχι για μαχες σε ζελεδενια αλωνια (οχι μαρμαρενια )
καλη διαμονη αν παραμεινεις μαζι μας..
αν οχι καλη συνεχεια σε οτι κανεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Πέμ Δεκ 28, 2006 3:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Για όσους θέλουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή τους και τα ΑΛΗΘΙΝΑ !!!

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Αναγνώσματα”